- Konu Sahibi karmakarisik56
-
boşanacak kadar ağır mı?çok ayıp sizin lügatınızda ne bilmiyorum ama bende çok agır!
Bişey olmayacak kimseyi kandırma dimKimi kandırıyorsun böyle kendini mi eşyalarını saklayıp eşin gelmeden toz olup filan eee nolacak adam seni merak mı edecek peşine mi düşecek cidden anlamadım sonunda ne olacak yani?
Hiç bilmiyorum. ......ailen gelince ne olacak,işin okulun ne olacak.
nereye gelecek ailen.Hiç bilmiyorum. ......
Iyi yapmışsınallah sabır versin canım ya çok üzüldüm bişey sormak istiyordum sevgiliyken aranız nasıldı benimde 4yıllık ilişkim var bugün bitti kıskançlıkları yüzünden
Ben niye panik yapim dostum blöf ü yapan sensin tükürdügünü yalayan sensin bencede sen uyukarmakarisik56 .!.:Bişey olmayacak kimseyi kandırma dim
Uyuyamadim orada dostum bu kadar basit bu kadar panik yapma
hayy ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum seviyorum öte yandanIyi yapmışsın
Köküne kibrit suyu
boşanacak kadar ağır mı?
Bazı insanlar ne kadar kötü kalpli dimi aynı senin gibiBen niye panik yapim dostum blöf ü yapan sensin tükürdügünü yalayan sensin bencede sen uyu
Öyledir demiyoruz olabilir diyoruz, sonucta tecavüzün degilse bile terörün yogun oldugu bir sehirNe varms yani hakkari sokaklarinda gezdise, otelde kaldiysa? Tamam karisik bir sehir, tamam provokatoru bol ama millet sokakta birbirine tecavuz edip hancerlemiyordur, ya da otelleri basip kadinlari daga kaldirmiyordur herhalde.
Yoo sadece sıcaklık hissettimmilleti alaya almaya başladın hayırdır?
Alaya mi aldn sen simdi bizi? Vay bee(sigarali smile) (mobilden anca bu kadar:))Yoo sadece sıcaklık hissettim
Bu nasıl cevaplar ya bi kaç sayfadırBişey olmayacak kimseyi kandırma dim
Uyuyamadim orada dostum bu kadar basit bu kadar panik yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?