ölmeden gelme...........

allah sabır versin canım ya çok üzüldüm bişey sormak istiyordum sevgiliyken aranız nasıldı benimde 4yıllık ilişkim var bugün bitti kıskançlıkları yüzünden

Kimi kandırıyorsun böyle kendini mi eşyalarını saklayıp eşin gelmeden toz olup filan eee nolacak adam seni merak mı edecek peşine mi düşecek cidden anlamadım sonunda ne olacak yani?
Bişey olmayacak kimseyi kandırma dim
Uyuyamadim orada dostum bu kadar basit bu kadar panik yapma

Sinirli anlarda insanlar birbirlerine hos olmayan seyler soyleyebilir ve boyle anlarda bosanmak gibi ciddi seylere karar verilmemeli.
Biraz sakinlesip, oturup konusun sonrasinda ne karar verirseniz uygularsiniz.
Bu kadar kolay bu noktaya gelmemeli evlilikler.
Kolayliklar diliyorum.

Bu erkeklerin buyuk bir kismi boyle
Hemen keskelere sığınmalar evlendiklerine pisman olduklarini dile getirmeler vs vs
Eşini haddinden fazla sevenlerin sonu böyle oluyor malesef
Üzülme inan değmez ki sende görüyorsun , ölmek sevgini ıspatlamz zayıflıgının göstergesi olur ancak
Boşanacaksın madem dik dur acın zamanla hafifleyecek ve geçecek buda sana hayatta yeni bir ders olacakki bir dahasını yaşamayasın
Herşey gönlünce olsun

Ne varms yani hakkari sokaklarinda gezdise, otelde kaldiysa? Tamam karisik bir sehir, tamam provokatoru bol ama millet sokakta birbirine tecavuz edip hancerlemiyordur, ya da otelleri basip kadinlari daga kaldirmiyordur herhalde.
Öyledir demiyoruz olabilir diyoruz, sonucta tecavüzün degilse bile terörün yogun oldugu bir sehir

Evet yaaa bi alaylar baslamis... Ailede yari yoldan geri döndü heralde, eve gidilip sabah is falan planlari yapiliyor... Yok iki dakkalik gaza gelip bosaniyorum, artik bitti, dönüsü yok falan diye atmayin bari.... Böyle böyle dedi ama ben ayrilmiycam deyin, dürüst olun.... Burnunu sürt bilmem ne, o burun sürtme herseferinde ise yaramiyor, ayrica degecek kisiler icin uygulanir, bu adam evlendigine pisman, ölmeden gelme diyor, gerizekali dolasma diyor, keske annemin buldugi kizla evlenseydim diyip onu övüyor, ama yooook burnu sürtsün adamcagizin ufff olsun yapmaz bidaha ablalari...

OTE="karmakarisik56, post: 37960541, member: 610505"]Bazı insanlar ne kadar kötü kalpli dimi aynı senin gibi[/QUOTE]
Ben kötüyüm sen iyisin tabii allah hepimize iyilik versin be dostum...

bir insan grçekten boşanacaksa gelip burda paylaşmaz direk uygular ha boşanılackata bi durum ben göremedim ben ama sen baya seviyosunn söyledileriinide yutmuşsun daha çook şey yutarsın bu böle sürer gider

Bişey olmayacak kimseyi kandırma dim
Uyuyamadim orada dostum bu kadar basit bu kadar panik yapma
Bu nasıl cevaplar ya bi kaç sayfadır
14 yaşında ergen gibi panik yapma, şampiyon,dostum falan
Buraya konu açıyosunuz ağlayarak tabiri caizse sonra tuhaf cevaplar
Şimdi sanane şampiyon diyc eksiniz muhakkak ama napıyım genel kullanıma açık bir formda cevap verme hakkımı kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…