- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay yok canim nerde bizde öyle şans kimse bize böyle evlilik teklif etmediMillet neler yapiy
daha neler neler vaaarrr....ay yok canim nerde bizde öyle şans kimse bize böyle evlilik teklif etmedi
vovvv harikasınnnKizlar selamm
sporlari yazmayi unutmayalim lutfenn
50 dk _yürüme
spordan once ve spordannsonra toplam 20 dk esneme
30 dk B-fit sisteminde spor
Yetmedi eve gelince 2 saat mutfaktaydim muzik esliginde hem dans hemde yemek yaptimmm
spora baslayinca duramiyorum yahuu ve hala kendimi harika hissediyorum
Millet neler yapiy
ay yok canim nerde bizde öyle şans kimse bize böyle evlilik teklif etmedi
daha neler neler vaaarrr....
Ben israrla teklif bekliyorum ama bakalim hahah
çokk güzel maşallahKizlar 3 hafta sonraki ölçülerim
kilo 70-68.40
göğüs 90-88
Bel 77-74
Kalça 100-96
İç bacak 58-58
Bacak 42-42
Selam Kızlar
OFT takip ederken gördüm grubu. 88 65 95 ölculerım bel ve kalcanın biraz gitmesi lazım. Ne yapmam lazım?
Hergun düzenlı olarak 40 dk yuruyorum ama yemek yemem düzensiz oldugundan dolayı sanırsam vucudum depoluyor yakmıyor.
Gunaydin yuzeycim havalar çok kotu gribe yakalanman çok doğal önlemini al ki agirlasmadan atlat
Senin adina çoksevindim evlilik teklifin iiçin.. Daha bizim evlilik yok olur mu bilmem. Sevmesine seviyorum fakat çok yiprandim . her ilişkide olur tartışmalar ama of aglarim smdi sabahtan beri agliyorum zaten daha fazla konusmiyim ') sigarayi birakmistim ben bunun için simdi neye basvurym.
17ay olucak
Dun gece tartistik yine daha doğrusu tartismadik soyle oldu
Bu bi yere misafirliğe gitti skbogaz etmemek için aramadim 3saat boyunca o da beni aramadi sağ olsun sonda 11gibi mesaj attim ben uyuya kalabilir im beni arasin diye 2bucuk gibi uyandim ne mesaj var ne arama ben aradm telefonu kapali. Simdi basit gelicek ama bu bizim ilk ulaşamama davamiz değil. Benim onu onemsedgm kadar onemsese elbet bi yerden ulasirdi sarji bittiyse eğer. Sevmesem ipleri koparirdim çoktan
Teşekkürler oncelıkle.Merhaba tatlim
konsept olarak 2 haftada 1 olcu bildirimi yapiyoruz. Bu hafta 2. haftayi dolduruyoruz o nedenle seni listeye ptesi gunu ekleyebilecegimm
senden ricam kilo ve boyuda yazman...
kalca icin sguat programlari var ozel olarak youtubedan videolarina bakabilirsin.
sana yardimci olacaktir diye dusunuyorum
günaydın zaynepcimGunaydinnnnn
Kizlar dün oturdugum yerde grip oldumm.
Birden gozlerimden yas gelmeye sesim gitmeye basladi. burnum tikandi.Kardesim ve esim sasti kaldi
Cok şükür vücut halsizligim vs yokk
Sizler nasilsinizz ??
ya ben de öyleydimpeki konustunuzmu hic
ne olmusta ulasamamis sana ??
erkekler bizim kadar onem vermez bu tarz seylere bunu anlamis olman gerek