- 26 Ekim 2008
- 4.979
- 5.013
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana da kalca genisletmek icin fikir verinizzz ya internette okdr arastırdım basen genişletmek icin birsey bulamadım
squat yapıyorum evet ama oda arkaya dogru buyutuyor genişlemesi heralde kemik yapısıyla alakalısquat yapiliyor diye biliyorum hem kücültmek icin hem büyütmek icin ama illaki farkli bir programi vardir
yanlar genislesin istiyorsun galiba bilemiyorum acikcasisquat yapıyorum evet ama oda arkaya dogru buyutuyor genişlemesi heralde kemik yapısıyla alakalı
yok canım ya hic iyi degil bence yani ben sevmiyorum kendimde kalca olcum 95 ama ben anlamıyorum nerde bu 95yanlar genislesin istiyorsun galiba bilemiyorum acikcasi
dar kalca daha iyidir bak bizde vermeye calisiyoruz fazlaliklari :)
Ayy canim bizde küçültmeye çalışıyoruzyok canım ya hic iyi degil bence yani ben sevmiyorum kendimde kalca olcum 95 ama ben anlamıyorum nerde bu 95
benimkide buyumuyoAyy canim bizde küçültmeye çalışıyoruz
bana da kalca genisletmek icin fikir verinizzz ya internette okdr arastırdım basen genişletmek icin birsey bulamadım
squat yapiliyor diye biliyorum hem kücültmek icin hem büyütmek icin ama illaki farkli bir programi vardir
squat yapıyorum evet ama oda arkaya dogru buyutuyor genişlemesi heralde kemik yapısıyla alakalı
Kizlar 3 hafta sonraki ölçülerim
kilo 70-68.40
göğüs 90-88
Bel 77-74
Kalça 100-96
İç bacak 58-58
Bacak 42-42
yanlara dogru geniş degil ama ben onu istiyorumkiz senin kalcan zaten normalkii
bendd sguat ii geliyor diye biliyorum
Cunku kimse genisletmek istemiyo haliyle bilgide yokturbana da kalca genisletmek icin fikir verinizzz ya internette okdr arastırdım basen genişletmek icin birsey bulamadım
Ya her zaman musait olup nete giremiyorum girmisken yazayim dedim pazartesi giremezsem bu ölçüleri baz alirsiniztatlim ptesi gunu olculeri alicazz erkencisinn
hayatın bana attıgı kazıklardan biri bu olsa gerek dar kalcaCunku kimse genisletmek istemiyo haliyle bilgide yoktur
Ay canım çok hoşsun bende bacaklarim ve basenim ince olsa da tayt giyebilsem diye kaç gün dür kendimi paraliyorumhayatın bana attıgı kazıklardan biri bu olsa gerek dar kalca
yanlara dogru geniş degil ama ben onu istiyorum
hayatın bana attıgı kazıklardan biri bu olsa gerek dar kalca
Ya her zaman musait olup nete giremiyorum girmisken yazayim dedim pazartesi giremezsem bu ölçüleri baz alirsiniz
Canim azicik yememe dikkat ettim. Birde iki gune bir spor yapıyorum ( sguat, liens gibi)kiz seni yolarimmm
peki tatlim ama sen girmeye ve o gune ait olculerini vermeye bakk
bu arada ne yaptin spor olarakk ??
incelmeler varr merak ediyoruz
İkaz için ana da yasin ost: 38502241, member: 605469"]hayatın bana attıgı kazıklardan biri bu olsa gerek dar kalca
Canim azicik yememe dikkat ettim. Birde iki gune bir spor yapıyorum ( sguat, liens gibi)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/
Kizlarrr arkadaşlarımlakonu actikk ggöz atmak isteyen buyurabilir yanls anlaslma olmasin buradan kopmiycam aslaa