- 26 Ekim 2008
- 4.979
- 5.013
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
80 60 95
ama sporsuz olmaz spor sart illaki bu ölcüyü kazanmak o kdr kolay olmadi
101 basen ölcüm vardi bir zamanlar artik o ölcüye asla dönmek istemiyorum ins bu ölcülerimi muhafaza ederim sürekli
masallah canim
ne yaptin kalcan icin ??
Tesekkur ederim :)
Brazil butt lift programini 3 ay yaptim sonrssinda kisa 10ar dakikalik kalca hareketleri sıkistirmaya yönelik daha cok onlari yaptim squat yaptim ara ara ama 6ay falan sadrce leslie sansone ile 2 mil yurudum epey bi zsman yapmadim yani simdi yenidrn basladim
Beslrnme konusuda cok etkiliyor dukan yapiyorum o yuzden kilo artisim olsa bile kontrol edebildim ve dusurdum
kac kilosunn suan ??
56 kiloyum
Katiliyorum sana canmgayet iisin olculerinde ii neden halaa diyet yapıyorsun
kilonu koruman yeter baktin bi gun fazla kacirdin ertesi gun telafi yaparsin
Katiliyorum sana canm
Sen nasil oldun
gayet iisin olculerinde ii neden halaa diyet yapıyorsun
kilonu koruman yeter baktin bi gun fazla kacirdin ertesi gun telafi yaparsin
korumak icinde devam etmek gerekiyor :) korunma evresi var
sporsuz istenilen sekle ulasilmiyor maalesef zayifladim bitti gibi bi durum yok hep calismak lazim dümdüz karin sIkI kalcalar ince bacaklar kolay kazanilmiyor
üst bacaklarimi inceltmek istiyorum bende
korumak icinde devam etmek gerekiyor :) korunma evresi var
sporsuz istenilen sekle ulasilmiyor maalesef zayifladim bitti gibi bi durum yok hep calismak lazim dümdüz karin sIkI kalcalar ince bacaklar kolay kazanilmiyor
üst bacaklarimi inceltmek istiyorum bende
Gecmiş olsun ya..karnima yerlesmis bi agri var bi sancisi cogaliyor bi azaliyor ama yok olmuyor.
yarinda boyle olursa (ki 3 gun suruyor ilk gunki kadar agir olmasada ) agri kesici icicem.
cok sagol cnm
İyi geceler kizlar bugün spor yapamadim yarin inşallah :)
Gecmiş olsun ya..
Gunaydinnn
vovvvv80 60 95
ama sporsuz olmaz spor sart illaki bu ölcüyü kazanmak o kdr kolay olmadi
101 basen ölcüm vardi bir zamanlar artik o ölcüye asla dönmek istemiyorum ins bu ölcülerimi muhafaza ederim sürekli
selam kızlar ne zamndır başlığa giremedim
bebişle uğraşıp duruyorum,nasıl gidiyor
ben de jillian yapıyorum,öpüldünüz