Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benden kaynakli sanirm telefondan yazarken karisiyoralintilarda bi sorun var yahu
Benden kaynakli sanirm telefondan yazarken karisiyor
Nasil kiZbenim yapmadim yorumdan alinti yapmışsın onu nasil yaptin kiz
Daha az sayida yap istersen bugün canmayyy dun yıgıldım kaldım squattan baska bişi yapamadım bu aksam devam edicem
dunde 50 yapabildim bazen cok enerjik oluyorum bazen de yerimden kalkamıyorumDaha az sayida yap istersen bugün canm
kız senin alıntılar hep yanlıs bildirimde gelmiyo sonradan goruyom he soyle o telefonuna alıntıları bozmasınMasallah kuzuma:)
ayyy dun yıgıldım kaldım squattan baska bişi yapamadım bu aksam devam edicem
dunde 50 yapabildim bazen cok enerjik oluyorum bazen de yerimden kalkamıyorum
Tarayicim kafayi yedi
Canm bi de calisiyosun dimi evde dinlenebilenkkeşke..Kizlar Gunaydinn
Bugun regl oldum ve inanilmaz bi agrum var saat 6 dan beri fenalardayim
Uykumdan uyandirdi bu agri benii
Oglene dogru ii olursam spora gitmek istiyorum daha once hic yapmadim reglken sporu cunku gercekten kotu oluyorum
Bu hafta araliksiz sporu kafama koydum ya vazgecmek istemiyorum da bakalimm..
Canm bi de calisiyosun dimi evde dinlenebilenkkeşke..
Adetliyken sporun çok da bi faydasi olur mu bilmiyorum sana agri verir ara ver biraz
Kiyamam kiz yat biraz bari iyi hissedince kalkarsin gelir kahvalri hazirlrdm sana yaninda olsaydinsuan calismsiyorum canm ucretli izindeyim daha kalkip kahvalti hazirlayamadim yatıyorum halaa
Kiyamam kiz yat biraz bari iyi hissedince kalkarsin gelir kahvalri hazirlrdm sana yaninda olsaydin
Yedinmi bakiim biseylerrcnm yaa dusunmen yeterrr
esimde sabah gidrrken hazirlim sana kahvalti dedi iim deyio kandirdim onu
zarzor kalkip hazirladim yedim bisilerr cok sagol yaa
Yedinmi bakiim biseylerr