- 19 Aralık 2011
- 583
- 165
- 37
kalça arka kısım poponun tam ortasından ön bikini bölgesine doğru olculuyor(Allahım cumleye bak:)))Kalcayla baseni nasl olctun canm ben yanls olctum sanirim
Ehehkalça arka kısım poponun tam ortasından ön bikini bölgesine doğru olculuyor(Allahım cumleye bak:)))
basen de onun hemen altından olculuyor bacagın basladgı kısımdan tabi ki de her iki bacak placak sekılde..
kalça arka kısım poponun tam ortasından ön bikini bölgesine doğru olculuyor(Allahım cumleye bak:)))
basen de onun hemen altından olculuyor bacagın basladgı kısımdan tabi ki de her iki bacak placak sekılde..
Ehehtekrar olciym bari yanlis olcmusum
Tamam eve gider gitmez tekrar olcuyorum :)tatlım sen tekrar ölç bizim net yeni yeni düzeldi yarın listeyi hazırlarım
Tamam eve gider gitmez tekrar olcuyorum :)
Anladim bende buzamanakadar belim diye gobek olcmusum
yumusak olmak daha iyi degilmi ya pammuk pammuk işte ne diye sıkılasmaya calısıyozkidelircem yiyip icmeye dikkat ediyom bi yandan spor
evet aynen devam edelim...
Kilo 70.100
Boy 1.70
Gögüs 90
Bel 77
Göbek 80
Kalça 100
Basen 93
İç bacak 58
Bacak 42 olculerim hakkinda yorumlarınızı bekliyorum
Tamam tatlim hani 102 ya da 103 yazmstm ya hatirlamiyorum ikiye bol yaz cunku tek kalca almissjniz ya olcu olaraktatlım eski ölçülerini geçiyorum zaten baseni yazmıcam kalça ölçüsü yeter
benim en büyük sorunum basen ve bacaklarımın kalın olması olarak görüyordu ama şimdi listeye bakınca ay bende bayağı bir sorun varmışş.
Tamam tatlim hani 102 ya da 103 yazmstm ya hatirlamiyorum ikiye bol yaz cunku tek kalca almissjniz ya olcu olarak
peki neler yapıyorsun tatlım bu bölgelerin için ?
Suguat yapıyorum birde Ebru ŞALLI bacak ve basen inceltme platesi yapıyorum. Tabi bunlar yeterli mi bilmiyorum.
kız senin şu tek kalça dediğini bir türlü anlayamadım
bak bölgelerin ölçümlerini gönderiyorum şimdi
Aaa ben kalcayi cok yanls olcmusum:) eve gidince duzeltsem olur mi canmpeki neler yapıyorsun tatlım bu bölgelerin için ?
kız senin şu tek kalça dediğini bir türlü anlayamadım
bak bölgelerin ölçümlerini gönderiyorum şimdi
Canm ne guzel liste hazirlamissin emegine saglik:)
Ben leslie yapiyorum micheal yapiyorum ama her gun degil burasi sayesinde her gun yapicam artk:)
Ben de basenimden sijayetciym bacaklarim ince geliyor fakat basenim basliyor aksam fotograf da atarim belki oncesi ve sonrasi seklinde olur ilerleyen zamanlar icin :)
Aaa ben kalcayi cok yanls olcmusum:) eve gidince duzeltsem olur mi canm
Canm ne guzel liste hazirlamissin emegine saglik:)
Ben leslie yapiyorum micheal yapiyorum ama her gun degil burasi sayesinde her gun yapicam artk:)