- 8 Mart 2019
- 6.801
- 31.793
- 39
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Burhan bak kuzum sana kendi olayımdan örnek vericem. Biz eski nişanlımla kavga ettik, birkaç ay konuşmadık zaten yurtdışında çalışıyordu. Neyse gelince barıştık, ailelerin yanına gittik artık herşey çözüldü daha dikkatli olacağız falan dedik. Geri dönünce bunun götü başı ayrı oynamaya başladı. Kalktım konuşmak için yanına gittim, beni afedersin g.t gibi şehrin meydanında bıraktı, artık seninle yapamıyorum falan dedi. Bende eşyalarını al gel dedim, ayrıldık zaten. Sonra arkasından aldatma olayları çıktı. Demem o ki uzulmen normal fakat aileleri dert etmene gerek yok, onlarda alışacak. Sende üzüleceksin ama geçecek. Bazen olmaması daha hayırlı. Ablan olarak samimiyetle söylüyorum bunları.Anama babama derlerse ben ne dicem dün düzenlediği demiştim
Ay olsun burhan ya sen evlenmek istiyorsun bunu anlıyorum ama bu adam sana iyi gelmicek seninle eğlenecek gülecek birisi lazım sana bu adam seni içine kapatacak. Yani bende zamanında gittim evlendim biriyle 7 ay sonra kaçtım yanından kimsenin kahrını çekmeye gerek yok valla bak mutlu mesut evleneceğin biri çıkacak.Üste çıktım ama karşımda çok kararlı bir ses vardı
Ayy totom, sanki ablası karışmadı.Rezil etmişim. Bir de eşyalarımıza bile karışırlar demiştim onu da demiş
Yüz yıldır sitede olup bir kere bile banlanmamanın sırrı.Alışık olmadığı içindir. Bende ne kadar eski olursam olayım, öyle kelimeleri ortalıkta yazmaya alışık değilim.
Hoş geldin nişan kadın, tam senlik konu. Geç şöyle, deneyimlerini aktar bize.Önceki konu be bilmiyorum denk gelmedim lakin yaşanan her ne ise iki çiftin arasında kalması gerektiğine inanıyorum erkek ailesine anlattığında ya da kız ailesine veyahut ikiniz birlikte ailelere kötü özellikleri kötü anları anlattığınızda siz unutursunuz ama aileler unutmaz siz affedersiniz ama aileler etmez .
Dediğim gibi konuyu bilmiyorum ama olayların baştan itibaren 3. Şahıslara anlatılması yanlış …
Hakkınızda hayırlısı olsun .
Evet, boncuk oralarda kalsın.Yüz yıldır sitede olup bir kere bile banlanmamanın sırrı.
Kötüyüm
Bir öğretmenle aşıksa evlenmeli insan. Mantık evliliği yapacak olan zengin birini bulmalı.Gencecik bir insan neden mantık evliliği yapmak için uğraşır asla anlamıyorum.
Adam seni sevmiyor. Sevilmediğin bir evlilik için neden bu ısrar?
Sevip evlensen de zor bir kurum. Bir de sevmeden zorla ite kaka yapıyrosun.
Çok şaşırtıyorsun beni Burhan, yorumlarınla yaşadıklarına verdiğin tepkiler o kadar zıt ki
Nişan kadın sksjsksjssksjjs konu ne bilmiyorum bu şekilde aktaramam anlatın lütfenHoş geldin nişan kadın, tam senlik konu. Geç şöyle, deneyimlerini aktar bize.
Sakin ol, üzüntünü yaşamak istiyorsan da yaşa sıkma kendini, biraz rahatlaman gerekiyor. Kolay değil, haklı olmak insanı mutlu etmiyor bazen. Kaç gündür kötü günler yaşasanjz da bir ilişkin vardı iyi zamanlar da oldu alışkanlık da var kendini de evliliğe adapte için odakladın ister istemez üzüleceksin. Ama her şey geçiyorKötüyüm
Yine kavga etmeyeceksek anlatırım.Nişan kadın sksjsksjssksjjs konu ne bilmiyorum bu şekilde aktaramam anlatın lütfen
Sen kararlı durmayınca haksız insanlar ne güzel kararlı durmuş karşında. Hayatın özeti bi konu resmenÜste çıktım ama karşımda çok kararlı bir ses vardı
Yok yok etmeyeceğiz ne kavgasıYine kavga etmeyeceksek anlatırım.Konu sahibinin profil mesajlarına bak. Hala duruyor mu bilmiyorum gerçi. Genelde orada konuşuldu bunlar.
Dedim üste çıktım. Engellenmişim
Üniversite de oda arkadaşım Malatya lıydı, onlar da gelin kv, kp in yanında asla konuşamazmış.Üste çıktım ama karşımda çok kararlı bir ses vardı
Ya dürüstçe anlat.Anama babama derlerse ben ne dicem dün düzenlediği demiştim