- 29 Mayıs 2021
- 3.375
- 14.287
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
bende mantık evliliği gibi düşünmüştüm kızın işi gücü yerinde diye ama bu sebepte olabilir gerçekten neler okuyoruzBu arada adamin gizledigi buyuk bisey var ya bilmiyorum iyice emin oldum su tavrina
Kesin paravan evlilikti ama neye?
Kiz iyi demişim ohhh iyi yapmışım desene amaann.Rezil etmişim. Bir de eşyalarımıza bile karışırlar demiştim onu da demiş
Olan olmuş artık buda bir hayat dersi. Önüne bak kuzumHer şeyi anlattığım için suçlu ben olmuş oldum. İç rahatlattılar.
Konuya çok hakim değilim ama Burhan evlense mutsuz olur bu adamla...kendi ayrı dert, anası ayrı dertAma cok net tavri ya, haksizmiyim
Dedim üste çıktım. EngellenmişimKiz iyi demişim ohhh iyi yapmışım desene amaann.
Bi yerde oyle okudum. Ama hangi konuydu, profil mesaji miydi hatırlamıyorum
İlk evlilik mi
Burhan da evlenmek için evlenecekti. İki tarafta da sevgi yok. Kendini yakacaktı ama neyse ki bu şekilde de olsa bitti.Adam seni birazcık bile sevmiyor . Bak azıcık bile sevmiyor . İkidir konunu okuyorum adam seninle evlenmek için evleniyor . Sen evlen çocuk yap sonu yine boşanmak olacak . Gözün çok kör bu ilişkide belli ki . Kendine yazık ediyorsun. Oyuncak gibi oynuyor . Kaybetmekten korkan insan böyle yapmaz .
Bak gerçekten nerden biliyorum çünkü seven insan senin yaptığın gibi bunca şeye rağmen akılsızca denemeye çalışır. Karşı taraf gibi olanlarda kararsiz olur
Süper olmuş. Hiç sesini çikarma vardır bunda bir hayır. Allah yüzüme güldü de oldurmadı de.Dedim üste çıktım. Engellenmişim
Evet bence de sevmiyor, biz de nişanlıyken eş ailesi herseye karışınca sorun yaşamıştık eşim hepsini susturup beni tutmuştu, asla sevmiyor asla ...Adam seni birazcık bile sevmiyor . Bak azıcık bile sevmiyor . İkidir konunu okuyorum adam seninle evlenmek için evleniyor . Sen evlen çocuk yap sonu yine boşanmak olacak . Gözün çok kör bu ilişkide belli ki . Kendine yazık ediyorsun. Oyuncak gibi oynuyor . Kaybetmekten korkan insan böyle yapmaz .
Bak gerçekten nerden biliyorum çünkü seven insan senin yaptığın gibi bunca şeye rağmen akılsızca denemeye çalışır. Karşı taraf gibi olanlarda kararsiz olur
Sen de halaEngellenmişim Instagram'da fotoğraflarımı kaldırmış
Bazı herifler ne m.l oluyor ya. Bir kez daha görmüş olduk. M.l dediğim için kusura bakma B Burhan Burhanitto ama m.la m.l denir.Burhan zaten birkac gun once sepet havasi yapmisti adama. Terk edilmeyi yediremedigi icin barisir gibi yapip yol vermis. Yani sen beni terk edemezsin ben ederim havasina girmis. Onu da becerememis
Ben de kaldırdımSen de hala
Onca yapılan saygısızlık ve gördüğün değersizliğe ragmen senin yapamadıgnı adam tek kalemde yapmış. Hiç konuşmayacaktın onunla burhan. Adam tam bi anasının ağzıyla hareket eden sinsi yılan.Engellenmişim Instagram'da fotoğraflarımı kaldırmış
Geçer.Kötüyüm
Ne düşmesi be arkasında duramıcağınız rezil hareketler yapmasaydınız o zaman boşuna mı ayrıldım senden deseydin yaLütfen bir şeyler söyleyin suçlu duruma düştüm
Kız ben bu lafı bu ara o kadar cok kullandim ki ashshahhaBok herif ya