- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.543
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Mecnun’da çöl vardı ya, dağ Kerem’de ahjsjdjdMecnun olsa dağını da Leylasını da dedirten cinsten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mecnun’da çöl vardı ya, dağ Kerem’de ahjsjdjdMecnun olsa dağını da Leylasını da dedirten cinsten.
Yeminlen emin olamayıp Google amcaya elim gitti eman dedim. Sıvıştıydım araya niye bozuyonasjkajaakMecnun’da çöl vardı ya, dağ Kerem’de ahjsjdjd
Ferhat'ta araştırmanızı öneririm.Mecnun’da çöl vardı ya, dağ Kerem’de ahjsjdjd
Bu da bir seçenek tabi ama olay ilişki geçmişi bence burhan bundan çekiniyor gibi.Kız bu adam gay olmasın
Bulusup, barışacagini söylediği yerde ben de boşa kürek çektiğimizi anladım net olarak. Şimdi yine aynı şeyi düşünüyorum.Profilde o kadar çok yazıldı ki, şimdi ne söylesek boş olacak gibi hissediyorum. En son zorunluya yazarken bu hisse kapılmıştım
Kim bu linç team çıksın ortaya artık valla her seferinde üzerime alınıyorum jdjdjd melek gibi insanım halbüsüEskiden olsa ‘yok yahu ne alaka sonuçta insanın özgün ve kendi olabileceği tek yer’ derdim lakin öyle örnekler gördüm ki, haklı olabilirsiniz.
İstedikleri karaktere bürünmek için de mükemmel bir mecra, eksikleri tamamlıyor fazlalıkları bileyliyor olabilirler.
Ben kibarımdır genelde hakkımı yemeyin lütfen çünkü filtre kullanmazsam a desem uçuyorum
Linç teamden söz ediyorsanız ifade biçimi ironi olan üyeleri çok eğlenceli buluyorum, kimisi için can acıtıcı olsa dahi farklı yönden en azından deniyorlar, bir çaba ve uğraş veriyorlar karşıdakinin sorununa merhem olmak adına.
Burhan adına konuşuyorsak o genel sayfada bu konuda acayip dayak yedi, konusunda gerek yok inanın. Öyle böyle değil kızın cılığını çıkardık kendine gelmesi adına ama hayat onun hayatı, hatası da sevabı da ona ait.
Bizler iyi olsun isteriz ama canım cicimli ama iğneleyici sözlerle olabileceğinin en üstünde yaşasın isteriz, gerisi ona ait.
Kız bitti bu iş burdan dönmezBulusup, barışacagini söylediği yerde ben de boşa kürek çektiğimizi anladım net olarak. Şimdi yine aynı şeyi düşünüyorum.
Bence alttan alıp taviz verecek ve barışacaklar.Bulusup, barışacagini söylediği yerde ben de boşa kürek çektiğimizi anladım net olarak. Şimdi yine aynı şeyi düşünüyorum.
Neyzen Tevfik’in Kerem Dağları Deler şiyiri benden tüm sevip de kavuşamayanlara gelsin.Ferhat'ta araştırmanızı öneririm.
Ailesi isterse herşeye bılnıklanmaz mı?Gay olsa etek boyuna bılbıklanır mıydı
Adam dönmez zati ama Burhan'ın söyledikleri, takıldığı şeyler beni çokça şaşırtıyor. Belli olmaz diyorum.Kız bitti bu iş burdan dönmez
Ay bu kadın beni öldürcek sonradan gelip pat diye bombayi patlatıyo ajajajaKız bu adam gay olmasın
Görümcesi karışmışGay olsa etek boyuna bılbıklanır mıydı
İki saat kadarKısa süreli ama