- 15 Şubat 2013
- 24.315
- 91.286
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Y’a ne bileyim Burhan genç güzel bir kız, nişanlanmışsın bu kadar düz duvar olması bende soru işaretiParavan mı diyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Y’a ne bileyim Burhan genç güzel bir kız, nişanlanmışsın bu kadar düz duvar olması bende soru işaretiParavan mı diyosun
Onu bilmiyom da Sahne-i Ömrümden Nefs-i Emmareye Hitabım bunu biliyom asdfasddBiliyor musun o şiiri? Bir de şey var. Dağları deldi Kerem, Aslı vermedi bir kerem.
Hahahahhaha. Meslek lisesinde öğretmenlik yapmak bana çok şey kazandırdı.Ahahaha oha yeminle içecek kocama kadar gitti abartmıyorum ters ters baktı bana
Bunun şiir olduguna emin misinBiliyor musun o şiiri? Bir de şey var. Dağları deldi Kerem, Aslı vermedi bir kerem.
Bize cevap verecek misin?Ailcek beni takipten çıkmışlar hshshsj
Ay beni karıştırma jdjdjdBiliyor musun o şiiri? Bir de şey var. Dağları deldi Kerem, Aslı vermedi bir kerem.
Ee bitince normal ya burhanAilcek beni takipten çıkmışlar hshshsj
Bak Malatya belediye başkanı bile olmaz olmaz deme diyor:Kız bitti bu iş burdan dönmez
Cemil olabilir mi CemilBen olabilir miyim acaba? Ben her konuda linçlemem aslında. Ahkam kesemeyeceğim konularda hiç ses etmem. Mesela Burhan’ın etek yakma meselesiyle ilgili tek bir yorumum yoktur. Neden çünkü aynı tiple ben de mücadele ediyorum senelerdir hahhahshdhdh
En son öpüjüklü izlediğimde kendime gelemedim bu soruya cevap vermek istemirem twitterda viral olan bi şamarcı beyefendinindiÖpüjüklü ?
Keşke önce ben çıkarsaydımEe bitince normal ya burhan
Annesiydi sanırım alttan al diyen. Babam hep arkamda diyordu. Demek ki bu tür ailelerden değil ailesi. Öyle olsaydı babası; bizi elaleme rezil mi edeceksin, başımızı yere mi eğdireceksin, evleneceksin derdi.Bu tür ailelerde erkeklere birşey olmuyor ki ailesi son kavgasında bile alttan al demiş burhana kötülük için söylememiştir anlayışlı olsaydın demişti.
O neymiş diye baktım. Biliyormuşum onu da.Onu bilmiyom da Sahne-i Ömrümden Nefs-i Emmareye Hitabım bunu biliyom asdfasdd
Hadi durma ağla ağla yaşlar kurur zamanla ağla böyle kahpedir dünyaaaaAilcek beni takipten çıkmışlar hshshsj
Divan edebiyatına giriş jdjdjBunun şiir olduguna emin misin
Neden çıkmadın peki?Keşke önce ben çıkarsaydım
Otu boku unutturan B12 seviyem onu mıh gibi kazıdı benimde. Çokk kırgınımEn son öpüjüklü izlediğimde kendime gelemedim bu soruya cevap vermek istemirem twitterda viral olan bi şamarcı beyefendinindi
Cemil ben, Suat sen, Orhan Katip.Cemil olabilir mi Cemil