- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.452
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
O zaman görümcesi mi şeyGörümcesi karışmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman görümcesi mi şeyGörümcesi karışmış
YEa bırahhNeyzen Tevfik’in Kerem Dağları Deler şiyiri benden tüm sevip de kavuşamayanlara gelsin.
Hafî Burhan evden kurtuluş için evleniyo, adam niye evleniyoAy bu kadın beni öldürcek sonradan gelip pat diye bombayi patlatıyo ajajaja
Ben olabilir miyim acaba? Ben her konuda linçlemem aslında. Ahkam kesemeyeceğim konularda hiç ses etmem. Mesela Burhan’ın etek yakma meselesiyle ilgili tek bir yorumum yoktur. Neden çünkü aynı tiple ben de mücadele ediyorum senelerdir hahhahshdhdhKim bu linç team çıksın ortaya artık valla her seferinde üzerime alınıyorum jdjdjd melek gibi insanım halbüsü
Yes babyİki saat kadar
3 harflilereGörümcesi karışmış
Görümcesi barışmayı daha çok istiyorduO zaman görümcesi mi şey
Paravan mı diyosunHafî Burhan evden kurtuluş için evleniyo, adam niye evleniyo
DÜzenli seks?Hafî Burhan evden kurtuluş için evleniyo, adam niye evleniyo
Bılbık ne kız, İzmir'de yeni yeni şeyler türüyorGay olsa etek boyuna bılbıklanır mıydı
YapmaaaaaGörümcesi barışmayı daha çok istiyordu
He geçen de öyle diyodun sanki senKız bitti bu iş burdan dönmez
Biliyor musun o şiiri? Bir de şey var. Dağları deldi Kerem, Aslı vermedi bir kerem.YEa bırahh
Bana diyolla jdjdjdj bak kimse yok sen değilsin demediBen olabilir miyim acaba? Ben her konuda linçlemem aslında. Ahkam kesemeyeceğim konularda hiç ses etmem. Mesela Burhan’ın etek yakma meselesiyle ilgili tek bir yorumum yoktur. Neden çünkü aynı tiple ben de mücadele ediyorum senelerdir hahhahshdhdh
Adamın da kaseti var belli kiHafî Burhan evden kurtuluş için evleniyo, adam niye evleniyo
Ay az içtim bunlafar yazdığıma şükür jfjdjdjBılbık ne kız, İzmir'de yeni yeni şeyler türüyor
Öpüjüklü ?Adamın da kaseti var belli ki
Bir daha Burhan gibi güzel ve mesleği elinde olan bir kızı bulamam diye dusunmustur bence.Hafî Burhan evden kurtuluş için evleniyo, adam niye evleniyo
Sen linçlemezsin ki genelde dalga geçersin.Bana diyolla jdjdjdj bak kimse yok sen değilsin demedi
Ahahaha oha yeminle içecek kocama kadar gitti abartmıyorum ters ters baktı banaBiliyor musun o şiiri? Bir de şey var. Dağları deldi Kerem, Aslı vermedi bir kerem.