Olamaz mı ? Olabilir :)

Neden olmasin ki? Yaslariniz uygunsa ilerletmekte fayda var derim ben. O olmaz, bu olmaz diye dusunmek yanlis. Kismetini insan biraz da kendi yaratir. Hayirlisi olsun.

umursamazlari oyna.. tabi triplere girerek degil dogal ol... ilgin cok belli olursa, klasik hocasina asik kiz konumuna dusebilirsin..

Senin adam da evliymiş zaten :) İstesende imkansız ama tabi o yıllarda hayranlıkla aşk karıştırılıyor daha çok .
Evet ben bir öğretmen gözüyle de düşündüğümde ilgisiz , aklı başka yerlerde bir öğrencim olduğunda ( ki öğrencileriyle içli dışlı , ders dışında da görüşen egosuz bir öğretmendim ) ilgiyi alakayı kesiyordum .

Ben tüm cesaretimi toplayp söylemiştim.biliyorum bu çok zor.ama a cesaret ettiktn sonra kolaymış diyor insan.:)
Eee peki sonuç :)

Neden olmasin ki? Yaslariniz uygunsa ilerletmekte fayda var derim ben. O olmaz, bu olmaz diye dusunmek yanlis. Kismetini insan biraz da kendi yaratir. Hayirlisi olsun.

Aramızda 9-10 yaş var . Çok aman aman bir yaş farkı değil zaten .
Hayırlısı olsun tabii ama nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum

Sonuç olumluydu.ama görüştükten bir yıl sonra ayrılma kararı aldık.belkii sizin şartlar daha farklı olur.belki senin için herşey daha güzel olur..

benim de üniden asistan hocamla aynı şekilde başladı konuştuk sonra buluşmalar başladı elimi bile tuttu sonraları evlenme bile teklif etti sonra görüşmeye devam ettik 1 sene ve sonuç: ben sana kalben bişey hissedemedim, mantığıma uyuyosun ama duygu yok sana karşı dedi.. şimdi düşünüyorum da ona harcadığım 1 senem boşa gitmiş.. yaniii sen de kendini kaptırma bu hocaların napcağı belli olmaz..

istedigin gibi olmasi icin senin asiri ilgili olman gerekmiyo ki normal kosullarda, sen kiz tarafisin..

Gerçi doğru. Zaten bir şeyler hissediyorsa ki benimde ilgilendigimi bir şekilde anlamistir adım atar. Eğitim duzeyimiz yas farkimiz beni ürkütüyor biraz aslında uyusamayiz diye korkuyorum . O kadar bilgili bir adam ortak ne konusabiliriz ki
Sonuç olumluydu.ama görüştükten bir yıl sonra ayrılma kararı aldık.belkii sizin şartlar daha farklı olur.belki senin için herşey daha güzel olur..
O kötü olmuş iste .
Yani hayirlisi olsun tabii ama cok imkan dahilinde degil gibi..

Sen okuyor muydun o sirada ? Okuyorduysan buyuk risk çünkü.
1 sene boyunca akli neredeymis . Cok kızdım!

yok canım meazun olduktan sonra başladı bizimkisi.. sorma ben de çok kızdım ama iyi ki mesafemi korumuşum ona karşı, yoksa bi de buna üzülecektim!

yok canım meazun olduktan sonra başladı bizimkisi.. sorma ben de çok kızdım ama iyi ki mesafemi korumuşum ona karşı, yoksa bi de buna üzülecektim!
zaten hep diyodu sen tam evlenilcek kızsın ama seninle evlenseydim mantık evliliği olurdu bunu da ben istemedim dedi pislik! ay bak hatırlayınca sinirlendim şimdi..

Tabi aynı okulda başınız agrirdi çünkü.
Mesafeni korudugun icin evlenilecek kizsin demis zaten iyiki korumussun bencede

zaten hep diyodu sen tam evlenilcek kızsın ama seninle evlenseydim mantık evliliği olurdu bunu da ben istemedim dedi pislik! ay bak hatırlayınca sinirlendim şimdi..
Ayy ! O aslinda ben daha gezip tozmaya yemeye icmeye doyamadim demek istemiş. Akilsiz

Ay hadi inşallah :) bana çok sevimli geldi aranızdaki ama lütfen bekleyin. Acele etmeyin

bilgisi kendi alanindadir, ne demek ne konusacagiz? biz simdi biriyle konusunca bransimizdan mi sohbet aciyoruz?

Son düzenleme:
Tabi aynı okulda başınız agrirdi çünkü.
Mesafeni korudugun icin evlenilecek kizsin demis zaten iyiki korumussun bencede

Ayy ! O aslinda ben daha gezip tozmaya yemeye icmeye doyamadim demek istemiş. Akilsiz
sorma canım ya üstelik bunu bana söylediğinde 31 yaşındaydı 82 li ve hala evlilik adına bi adım atmışlığı yok kimseye karşı.. son duyumlarıma göre okulda kız öğrencilerinden birini tanımaya çalışıyomuş

Ay hadi inşallah :) bana çok sevimli geldi aranızdaki ama lütfen bekleyin. Acele etmeyin

Heveslendirdiniz beni :)
Bende 3 gundur hadi insallah olucak olucak olucak diye sarkilar soyluyorum :)

bilgisi kendi alanindadir, ne demek me konusacagiz? biz simdi biriyle konusunca bransimizdan mi sohbet aciyoruz?
Gerçi dogru . Ben bugune kadar Hiç bu kadar donanimli biriyle sohbet etmedim de :)
Baktim o beni hukuk bigisiyle eziyor bende yillarca limit turev integral anlattim . Acar integral çözerim: ))

O kiz istediği gibi biridir eminim . Sende bulamadigini bulur onda gezer tozar sonra hadi eyvallah der .
Evlenemez boylesi

bana nedense senin ilgini farketmiş ve bundan gayet memnun gibi geldi

Mesajda sizi rahatsiz etmek istemem falan demiştim. Rahatsiz olmuyorum memnunum halimden dedi . Farketmis olabilir tabii .
Ama farketmesi kötü bir sey degil mi: (

O kiz istediği gibi biridir eminim . Sende bulamadigini bulur onda gezer tozar sonra hadi eyvallah der .
Evlenemez boylesi
evet zaten bana diyodu ben daha kendimi evlilik için küçük görüyorum, evlilik büyük insanların yapacağı bişey gibi geliyo demişti ay 31 yaşındaydı ya kendini küçük görüyomuş ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…