• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olamaz mı ? Olabilir :)

voodoobebegi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
732
121
133
SON DURUM SON MESAJIMDA KIZLAR

Merhaba kızlar
Bundan 1 ay önce bir konu açmıştım biri vardı hayatımda ama inanılmaz dengesizdi falan diye . Konuyu açtığımın ertesi günü baktım ki ben saçma sapan bir hırs yapmışım . Bu adamın sadece beni fiziksel olarak beğendiğini , ilişki anlamında bir şey yaşamak istemediğine kanaat getirip bir daha onunla görüşmek istemediğimi söyledim . Aynı gün öğretmen olduğum kolejden istifa ettim . Ve gene aynı gün bir KPSS dershanesine kayıt oldum . Öğretmenlik yapmak istemediğime karar verdim . Diktim gözümü müfettişliğe , uzmanlığa ...

Derslerim başlayalı 3 hafta oldu .
Alan derslerimden birine ilk başta '' bu nasıl hoca yaa . Bu kadar genç hoca hiçbir şey öğretemez bana '' dediğim bir hoca geldi .
( 32 yaşında 3 üniversite mezunu Ankaranın sayılı üniversitelerinden birinde Doç. ve sürekli yurtdışlarına seminerlere gittiğini sonraları öğrendim ve mahçup oldum :):) )
Tahtada devleşen cinsten bir hoca . Her konudaki fikriyle bilgisiyle 3 saat nasıl geçiyor anlamıyorum derste .
Sonraları bir baktım ki ben bu hocadan etkilenmeye başladım .
Hoca yahu vodoo ne ayıp çocuk musun ergen misin hocana kayıyor ilgin diye kızsamda kendime engel olamadım .
2 gece önce faceden kusura bakmayın küçücük bir soru sorabilir miyim dedim .
Sonra sohbet uzadıkça uzadı .
Normalde öğrencilerimle bu saatte konuşmam aslında ama senin öğretmenlik yapmış olman seni farklı bir yere koyuyor falan dedi .
Biz 1 saate yakın sohbet ettik . Ertesi gün derste neredeyse hiç gözgöze gelmedik anlatırken bende bakamadım o da :)
Arada falan espriyle falan takıldı ama gayet seviyeli sevimli espriler . Kantinde otururken benimle ailemle ilgili sorular sordu ki bütün sınıf kantindeydik bir bana sordu
Ben çok etkilendim kızlar . Bilgisinden , tavrından , tarzından .
Ne yapsam nasıl yapsam bilmiyorum . 1 ay kadar sonra onunla olan dersimiz bitecek ve bir daha dersimize girmeyecek .
Beklesem mi o zamana kadar ama dikkatini de çekmek istiyorum çok

Kızlaaaar son durum , gelişmeler çok çok heyecan verici :)
Bir solukta anlatıyorum hemeeeen
Ders bittikten sonra bir kaç tane sorum vardı onları sordum .
Sonra direk ben çok acıktım sen yemek yiyecek misin birlikte yiyelim dedi .
Olur dedim bende çıktık . Oturduk bu arada ben düşmüştüm elim falan kanadı oturur oturmaz hemen ıslak mendil yarabandı falan istedi . Sandalyemi çekmeler üşümeyeyim diye beni önce indirip oturtup arabayı öyle çekmeler . Şekersiz kahve içtiğime dikkat etmiş yemekten sonra biri orta biri şekersiz kahve istedi vsvsvsvsvs :)
Direk konuya girdi . Senden uzaklaşmaya çalıştım ama senin önce güzelliğin , zekan , cesaretin çok dikkatimi çekti falan dedi .
O frekansı gördüm sende . Sende böyle hissettin demek ki ilk adımı attın dedi . Çok açık , çok net konuştu .
Seni tanımak istiyorum dedi açık açık . Ya çok deli bir aşk yaşayacağız yada bir halt olmayacak bizden arası , ortası yok dedi
Baya konuştuk . Her şey çok güzeldi ta ki vodoo salağı işin içine edene kadar !
Adama direk tecavüzcü Coşkun muamelesi yaptım . Eğer bu tip bir beklentin varsa benden uzak dur dedim direk . Adamcağız şaşırdı kaldı tabii geçmişte bu tarz bir sebepten dolayı çok irite olmuş gibisin dedi . Sadece ben bu tip yakınlaşmaların evlilik sonrasına bırakılmasından yanayım dedim .
Çok haklısın dedi . Zaten böyle bir şey istesem şu an karşımdaki kadın sen olmazsın ama kafandaki soru işaretlerini çözmen lazım dedi . Benimle alakası olmayan bir sebepten dolayı canın yanmışsa bunun cezasını bana kesme falan dedi . Ve bu tavrın bile geçmişin izini taşıdığını gösterir dedi .
Senin eski sevgililerin çoluk çocukmuş ben değilim dedi .
Sen netleşene kadar adını koymayalım . Bu şekilde bir güvensizlikle adım atamayız dedi .
Sonra da zaten benim öğrencim gelecekti özel derse hemen indim daha konuşamadık

Son durum budur kızlaar

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
Bundan 1 ay önce bir konu açmıştım biri vardı hayatımda ama inanılmaz dengesizdi falan diye . Konuyu açtığımın ertesi günü baktım ki ben saçma sapan bir hırs yapmışım . Bu adamın sadece beni fiziksel olarak beğendiğini , ilişki anlamında bir şey yaşamak istemediğine kanaat getirip bir daha onunla görüşmek istemediğimi söyledim . Aynı gün öğretmen olduğum kolejden istifa ettim . Ve gene aynı gün bir KPSS dershanesine kayıt oldum . Öğretmenlik yapmak istemediğime karar verdim . Diktim gözümü müfettişliğe , uzmanlığa ...

Derslerim başlayalı 3 hafta oldu .
Alan derslerimden birine ilk başta '' bu nasıl hoca yaa . Bu kadar genç hoca hiçbir şey öğretemez bana '' dediğim bir hoca geldi .
( 32 yaşında 3 üniversite mezunu Ankaranın sayılı üniversitelerinden birinde Doç. ve sürekli yurtdışlarına seminerlere gittiğini sonraları öğrendim ve mahçup oldum :):) )
Tahtada devleşen cinsten bir hoca . Her konudaki fikriyle bilgisiyle 3 saat nasıl geçiyor anlamıyorum derste .
Sonraları bir baktım ki ben bu hocadan etkilenmeye başladım .
Hoca yahu vodoo ne ayıp çocuk musun ergen misin hocana kayıyor ilgin diye kızsamda kendime engel olamadım .
2 gece önce faceden kusura bakmayın küçücük bir soru sorabilir miyim dedim .
Sonra sohbet uzadıkça uzadı .
Normalde öğrencilerimle bu saatte konuşmam aslında ama senin öğretmenlik yapmış olman seni farklı bir yere koyuyor falan dedi .
Biz 1 saate yakın sohbet ettik . Ertesi gün derste neredeyse hiç gözgöze gelmedik anlatırken bende bakamadım o da :)
Arada falan espriyle falan takıldı ama gayet seviyeli sevimli espriler . Kantinde otururken benimle ailemle ilgili sorular sordu ki bütün sınıf kantindeydik bir bana sordu
Ben çok etkilendim kızlar . Bilgisinden , tavrından , tarzından .
Ne yapsam nasıl yapsam bilmiyorum . 1 ay kadar sonra onunla olan dersimiz bitecek ve bir daha dersimize girmeyecek .
Beklesem mi o zamana kadar ama dikkatini de çekmek istiyorum çok
Ayyy niye olmasın ama sınava olan motivasyonunu kaybetme :)

Kaptırmak değil de sohbeti uzatmasından falan onunda benimle ilgilendiği sonucunu çıkarmıştım ben aslında
Siz de öğretmenlik yapmışsınız öğretmenler genelde böyledir öğrencileriyle iletişimi sıkı tutmak isterler. Yani sürekli soru sorabilirler siz ondan etkilendiğiniz için size ilgisi var da sizinle onda konuşuyor gibinize gelmesi doğal.Hem kişi hakkında bir bilginiz var mı? Ne bileyim hayatında biri var mı ya da ciddi konuştuğu biri falan...

Ferrarısınu satan bılge havasında basladı nereye gıdecek acaba dedım ucu aska cıktı.oyle bır anlatmıssın kı gormeden karızmatık oldugu hıssıne kapıldım.bence hayatın hakkında onemlı bır karar vermısken kendını ne olacagı bır aska kaptırma.en azından cok temkınlı olmalısın.

Ayyy niye olmasın ama sınava olan motivasyonunu kaybetme :)

Aksine aksine daha çok çalışıyorum adam o kadar bilgili ki küçücük hissediyorum kendimi yanında :)

Siz de öğretmenlik yapmışsınız öğretmenler genelde böyledir öğrencileriyle iletişimi sıkı tutmak isterler. Yani sürekli soru sorabilirler siz ondan etkilendiğiniz için size ilgisi var da sizinle onda konuşuyor gibinize gelmesi doğal.Hem kişi hakkında bir bilginiz var mı? Ne bileyim hayatında biri var mı ya da ciddi konuştuğu biri falan...

Benim öğrencilerim lisedeydi . O yüzden ben baya samimiydim ama kız öğrencilerimle çok çok daha fazla .
Tabii dediğiniz çok mantıklı şimdi ne yapsa üzerime alınıyorum .
Şöyle ki numarasını buldum whatsapptan ekledim son görülmesine bakıyorum hemen hemen hiç girmiyor gibi .
Hayatında biri olsa muhtemelen aktif olarak kullanırdı .
Bir de sürekli sanki hayatında sadece ailesi ve yakın arkadaşları varmış gibi konuşuyor bir şeyler anlatırken . hissiyatıma güveniyorum bence hayatında kimse yok :)

Sizin için çok tehlikeli olabilir yani çok üzülebilirsiniZ dikkatli olun. İlişkiniz yeni bitmiş sayılır, bir boşlukta hissedebilirsiniz kendinizi bütün bu hisler o boşluktan kaynaklanıyor olabilir. Kendinizi toplamaya çalışın, derslerinize odaklanın.

Bence bi bayan anlar bi erkeğin ona ilgisi olduğunu bunu ayırt edersin hoca herkese karşı öyle sohbet ediyorsa bilgisini paylaşmayı seviyor da olabilir.

Öğrenci öğretmen ilişkisi hep ilgimi çekmştr.aynı durumu yasadgm için.
:bence muhabbeti biraz daha arttırırsanz herşey kendiliğinden gelişecektr.sonucu merak ettim.ilerleyen zamanda gelişmeleri bizimle de paylaş. :)

Ayy başlk beni çektiiii.... olablrrr....
Belli etme fazla. Sosyal medyadan görüsün. Sen atan ve yüksek lisansa basla... çalştığı üniv. Ye de kapak atablrsn...

Aksine aksine daha çok çalışıyorum adam o kadar bilgili ki küçücük hissediyorum kendimi yanında :)

Benim öğrencilerim lisedeydi . O yüzden ben baya samimiydim ama kız öğrencilerimle çok çok daha fazla .
Tabii dediğiniz çok mantıklı şimdi ne yapsa üzerime alınıyorum .
Şöyle ki numarasını buldum whatsapptan ekledim son görülmesine bakıyorum hemen hemen hiç girmiyor gibi .
Hayatında biri olsa muhtemelen aktif olarak kullanırdı .
Bir de sürekli sanki hayatında sadece ailesi ve yakın arkadaşları varmış gibi konuşuyor bir şeyler anlatırken . hissiyatıma güveniyorum bence hayatında kimse yok :)

whatsapp olayına pek güvenmem ben konuşan her türlü konuşur onun haricinde tam anlamında anlamak için sizin ona karşı olan ilginizi bilmeli o zaman her şeyi anlayabilirsiniz ne diyeyim hakkınızda hayırlısı... :KK55:

Yahu ben de hikayenin başında yazdıklarınıza bakıp müfettişlik kazandınız, kendinize yeni bir hayat kurdunuz diye devam eden bir hikaye bekliyorum, kpss öğretmenini nasıl etkilerim çıktı :)

İdeallerinizin peşinden gitmeye devam edip başarılı olun bence, erkekler başarılı kadınlardan etkilenir.

Ferrarısınu satan bılge havasında basladı nereye gıdecek acaba dedım ucu aska cıktı.oyle bır anlatmıssın kı gormeden karızmatık oldugu hıssıne kapıldım.bence hayatın hakkında onemlı bır karar vermısken kendını ne olacagı bır aska kaptırma.en azından cok temkınlı olmalısın.

:) Beni tekrar lise yıllarıma götürdü hissettiklerim :)
Lisede de matematik öğretmenime aşık olmuştum sonra da matematik okudum :)
Adam zaten o kadar yoğun ki seminerler , dersler , kurslar . Öyle sürekli dizdize olacağımız bir durum yaşanacağını sanmıyorum .
Ama haklısın temkinli olmakta fayda var . Kaptırısam fena çuvallarım

Ağırdan al.Eğer sana karşı ilgisi varsa zaten yavaş yavaş yaklaşır yanına senin esktra bir şey yapmana gerek yok.

Etik kurallar düşünebilir , yada hayatımda biri var mı yok mu ?
En azından yalnız olduğumu vurgulasam iyiydi :)

whatsapp olayına pek güvenmem ben konuşan her türlü konuşur onun haricinde tam anlamında anlamak için sizin ona karşı olan ilginizi bilmeli o zaman her şeyi anlayabilirsiniz ne diyeyim hakkınızda hayırlısı... :KK55:

Muhtemelen adamın etrafında onunla ilglilenen çok kız öğrencisi vardır .
Öyle bir şey yapmalıyım ki beni onlardan ayrı tutmalı

Yahu ben de hikayenin başında yazdıklarınıza bakıp müfettişlik kazandınız, kendinize yeni bir hayat kurdunuz diye devam eden bir hikaye bekliyorum, kpss öğretmenini nasıl etkilerim çıktı :)

İdeallerinizin peşinden gitmeye devam edip başarılı olun bence, erkekler başarılı kadınlardan etkilenir.

:)
İnşallah o da olacak . Olunca yazacağım gene buraya :)
Hedeflerim en büyük önceliğim .
Çok çalışıp hocasının dikkatini çekmeye çalışan lisesi kızlar gibi oldum :)

Öğrenci öğretmen ilişkisi hep ilgimi çekmştr.aynı durumu yasadgm için.
:bence muhabbeti biraz daha arttırırsanz herşey kendiliğinden gelişecektr.sonucu merak ettim.ilerleyen zamanda gelişmeleri bizimle de paylaş. :)

Nasıl arttıracağım ki . Zaten dikkatini çekmek isteyen bir sürü öğrencisi vardır etrafında .
Sen nasıl yaşamıştın ki aynı durumu ?

Ayy başlk beni çektiiii.... olablrrr....
Belli etme fazla. Sosyal medyadan görüsün. Sen atan ve yüksek lisansa basla... çalştığı üniv. Ye de kapak atablrsn...

İnşallah atanayım da o zamana da daha çok var 1 sene .
Ne yazayım da konuşayım adamla bilmiyorum ki

Sizin için çok tehlikeli olabilir yani çok üzülebilirsiniZ dikkatli olun. İlişkiniz yeni bitmiş sayılır, bir boşlukta hissedebilirsiniz kendinizi bütün bu hisler o boşluktan kaynaklanıyor olabilir. Kendinizi toplamaya çalışın, derslerinize odaklanın.

Çok haklısınız . Hissettiklerim boşluktan yada sadece akademik bilgisinden dolayı bir hayranlıkta olabilir .
Bu konuya odaklanmamalıyım ...

Bence bi bayan anlar bi erkeğin ona ilgisi olduğunu bunu ayırt edersin hoca herkese karşı öyle sohbet ediyorsa bilgisini paylaşmayı seviyor da olabilir.

Sınıftaki diğer bayan arkadaşlarımıza esprili söylemleri bile olmazken o gün baya uğraştı benimle .
Senin öğretmenlik yapmış olmandan dolayı farklı yerin var
Bu saatte normalde öğrencilerimle konuşmam vs demesi aklımı karıştırdı açıkcası

:) Beni tekrar lise yıllarıma götürdü hissettiklerim :)
Lisede de matematik öğretmenime aşık olmuştum sonra da matematik okudum :)
Adam zaten o kadar yoğun ki seminerler , dersler , kurslar . Öyle sürekli dizdize olacağımız bir durum yaşanacağını sanmıyorum .
Ama haklısın temkinli olmakta fayda var . Kaptırısam fena çuvallarım

Etik kurallar düşünebilir , yada hayatımda biri var mı yok mu ?
En azından yalnız olduğumu vurgulasam iyiydi :)
Ogretmen ogrencı ılıskısınde mutlak otorıtenın de etkısıyle olabılıyor boyle seyler.ben de kımya ogretmenıme hayrandım.o sene boyunca nasıl bır kadınla evlı oldugunu cok merak etmıstım.ama aska dogru degıldı benımkı.eegeblıkten yetıskınlıge gecerken ıdol erkek kavramının oturmasıyla ılgılı bır seydı sanırım.
Kesınlıkle kaptırma kendını.ona da ılk basta kacamak bakıslar,senın etkılenmen vs cazıp gelebılır ama o buna cok alıskındır.resmen dedıgın gıbı cuvallarsın.zaten sen sınavı gecemezsen bu ıs olmaz ama gecersn sansın olabılır.bunun da adı zamane askları:)))

Nasıl arttıracağım ki . Zaten dikkatini çekmek isteyen bir sürü öğrencisi vardır etrafında .
Sen nasıl yaşamıştın ki aynı durumu ?

İnşallah atanayım da o zamana da daha çok var 1 sene .
Ne yazayım da konuşayım adamla bilmiyorum ki
Ben tüm cesaretimi toplayp söylemiştim.biliyorum bu çok zor.ama a cesaret ettiktn sonra kolaymış diyor insan.:)

Back