- 19 Mayıs 2020
- 46.512
- 208.367
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
Okuyomuş burayı. Gelsin. Eğlencesine değil valla bi de diğer kadından dinlemek lazım.Acikcasi olaylari bide metresin agzindan dinlemek isterim.kendisi burdaysa cevap hakkini kullanmali diye düşünüyorum
Ay okuyorsa harika bence.Okuyomuş burayı. Gelsin. Eğlencesine değil valla bi de diğer kadından dinlemek lazım.
Şeyi altındanKusura bakmayın ama sizinki artık ilişki değil bambaşka bişey olmuş.kendinize hiç saygıniz yok.3 defa aynı kisiyle evlenmek nedir bu adamı bu kadar vazgeçilmez yapan.
Kızlarınızın kardeşlerinden haberi var mı?gayet sağlıklılar. iyiler. şu an bbada bizle zaten.. kı<zım çok iyi bir üniversite okuyor. kızlarımda sorun yok. çünkü artık hiçbir sorunuu yansıtmıyorum onlara
Neden ya neden delirmelik resmen bi de boşanmayı göze almış bitirmiş bu işi daha ne aramaya evlenip durur bi kadın!Uydurma değil 9 yıldır bu konu etrafında dolanıyor üye
Onun çocuğu aldırtmıştı di mi? Hatırlayamıyorum höeff
Kadın gülmekten kimseye dava açacak gücü bulamaz kendinde. Korkutmuş değil de korkmuş desek daha doğru olur. Karşısındaki kadının koca için yapmayacağı çok az şey var. Sabotaj kurbanı olmamak için çocuğu doğurana kadar çıkmamış karşısına.Ay okuyorsa harika bence.
Metres abla metres abla var mı senden daha ahlaksız olan bu dünyada?
Kadını da korkutmuş dava açar dovdurur diye.
Aç da enayi parasi yiyelim. Zenginim ben koymaz bana avukat parasi.
Rasputin ile yarışıyormuş. Bu Rasputin’inki 12 inç imişKaç yıldır Kk üyesiyim, hiç bu kadar rezil ve seviyesiz bir konu okumamıştım .
Bir adam var (sözde adam).
Kadınlar tarafından kapışılıyor .
Ne var bu adamda tam olarak nedir paylaşılamayan ?
Rasputin ile yarışıyormuş. Bu Rasputin’inki 12 inç imiş
Abla nolur cevap yaz. Metresin cocugu kiz mi oglan mi?kimse kimsenin çocugunu aldırmadı. bu adamın evlendiği kadın çocuk yaptı hamile kaldı. ev istemiş. evin tapusunu. öyle çocugu doğrucam demiş. bizimkide vermedi. benimde bu olaylardan asla haberim yok. kadında evi vermedi diye çocugu aldırmış. olay bu. benim asla haberim yok... bana aldırmaya gittikleri gün mesaj attı... mesaj şu bugun çok hayati bir gün.. bana dua et. olay bu sadece. neden herkes yanlış şeyler yazıyor anlamıyorum.. okuduğunuzu anlayamama kapasteniz mi var ?
Brezilya dizisi yahu roman değil bu.Okuyunca sastm baya. Roman gibi neredeyse
Iste ayni dizi film gibi ilginc olaylar olmus .Brezilya dizisi yahu roman değil bu.
Çocuk doğmasaymiş sorun yokmuş aslında, kadın arada arayıp hamileyim diyormuş zaten. Okyanus, kocası ve metresi mutlu bir aileyken cocuk bozmuş bu saadetiYa adam evlendiği gün yeni kadın bulmuş kendine okyanus hala kocam da kocam diyor mdöxö
Başka açıklaması olamaz olmamalı.Aklımdan geçmedi değil bak sen yazdın