- 19 Mayıs 2020
- 46.512
- 208.367
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
Cinsiyeti söylemediğine göre erkek. Her şeyi anlatmış yine maşallah bi cinsiyet yok.Çocuk doğmasaymiş sorun yokmuş aslında, kadın arada arayıp hamileyim diyormuş zaten. Okyanus, kocası ve metresi mutlu bir aileyken cocuk bozmuş bu saadetihele birde erkekse zaten Okyanusun devri kapanmış olur tamamen.
İki kızdan sonra bu adamın şanlı soyunu devam ettirecek bir erkek çocuk yakışır.Çocuk doğmasaymiş sorun yokmuş aslında, kadın arada arayıp hamileyim diyormuş zaten. Okyanus, kocası ve metresi mutlu bir aileyken cocuk bozmuş bu saadetihele birde erkekse zaten Okyanusun devri kapanmış olur tamamen.
Başlıkta bu çocuk için "biri sağlam" yazıyor. Sanki pikapla mal yanaşmış da rapor tutuyor tövbe tövbe.Abla nolur cevap yaz. Metresin cocugu kiz mi oglan mi?
Okyanusa gelince imana gelip sure okuyor ama lütfen. Adamdaki etkisi büyük.Bunu yaparken koltukta kedi gibi kıvrılıp aşqum bidenem diyordu Mutluluk 'a. Başkalarının yanında Saldıray abi, Mutluluk 'un yanında sündük kedi oluyor.
Bu durumda metres Haseki mi olmuş oluyor?Çocuk doğmasaymiş sorun yokmuş aslında, kadın arada arayıp hamileyim diyormuş zaten. Okyanus, kocası ve metresi mutlu bir aileyken cocuk bozmuş bu saadetihele birde erkekse zaten Okyanusun devri kapanmış olur tamamen.
AhHahah hersey o kadar absurt ki saglam hic dikkatimi cekmediBaşlıkta bu çocuk için "biri sağlam" yazıyor. Sanki pikapla mal yanaşmış da rapor tutuyor tövbe tövbe.
İmana gelecek yeri ve zamanı bulmuş.Okyanusa gelince imana gelip sure okuyor ama lütfen. Adamdaki etkisi büyük.
Bu kadar zoruna gitmesinden bende babasının paşası doğmuş gibi hissettimCinsiyeti söylemediğine göre erkek. Her şeyi anlatmış yine maşallah bi cinsiyet yok.
İki kızdan sonra bu adamın şanlı soyunu devam ettirecek bir erkek çocuk yakışır.
Bu adam bu metresden ayrılmaz ama geri dönmez artık.
Bir ara kocasından boşanınca acil evlenmem lazım diye koca arıyordu onu hatırladın mı?
Çocuk doğmasaymiş sorun yokmuş aslında, kadın arada arayıp hamileyim diyormuş zaten. Okyanus, kocası ve metresi mutlu bir aileyken cocuk bozmuş bu saadetihele birde erkekse zaten Okyanusun devri kapanmış olur tamamen.
Vallahi he adam ölür ancak sular durulur. Yorgan gitti kavga bitti hesabı. Kanka bile olabilirlerYine alırsın anam benim. O adam yine gelir. Sen yine alırsın. Bi taneniz mezara girmeden o döngü bitmez.
İnkar edemez konusu var hahahahahBu kadar zoruna gitmesinden bende babasının paşası doğmuş gibi hissettim
Beni o kadının eline verme diye ağlıyormuş adamceğiz ya ne zor durumlar. Adamda ne varsa artık yapışan bırakmıyor.
Acil evlenme kısmını da hatırladım da kendisi onu da inkar eder kesin. Bizi metres olmakla suçlayabilir.
Metres metres dedin mafya anasi ciktidikkat... metres burda arkadaşlar.. beni heryerden takip edip konuları okuyor. biraz önce eşim kadınlar kulubune ne yazmaya başladın dedi... dikkat edin metres hakkında yazdıkalrınıza... çok adamı var. korkutur dövdürtür... adam tutar parayla. avukat tutar. dava açar. kendi yaptıği çirkinliklere bakmaz. size dava açar. mahkemleerde benim gibi sürünürsünüz.. kadın bana benim kocamla birlikte olmuş. birde gitti dava açtı... sizede açar.dikkat lütfen
Defol git be . İnkar ettiğim birswy yok .herşeyi olduğu gibi anlatıyorum..Yaptıklarından kendi de utanıyor artık, inkar edince yapmamış olacak heralde.
Aynen öyleMetres metres dedin mafya anasi cikti
İşte biz de onu diyoruz.Defol git be . İnkar ettiğim birswy yok .herşeyi olduğu gibi anlatıyorum..