Ah sevmezmiyim. Hem seviyorum hem aşığım. Normlde kizlar hep sorar beni seviyormusun diye ama bizde benim.kocam soruyor hemen hemen hergün beni seviyormusun diye. Ruyasinda hep benim onu terk ettigimi goruyor sabah kalkiyor bana catiyor.öyle düşündüğüne göre belli ki seviyorsun
insan sevdiği kişiye karşı daha duyarlı olurmuş daha çabuk kırılırmış hep sevmekten oluyor bu üzüntüler
Ah sevmezmiyim. Hem seviyorum hem aşığım. Normlde kizlar hep sorar beni seviyormusun diye ama bizde benim.kocam soruyor hemen hemen hergün beni seviyormusun diye. Ruyasinda hep benim onu terk ettigimi goruyor sabah kalkiyor bana catiyor.
Tv izledigimizde evki ciftlerden kadin oldumu hemen kiziyor bana beni koyup gitme bak bir yere diye.
:) ilginc iste biraz.
Ahada 1 haftadır içimden geçenleri sen bi çırpıda yaziverdin (allah razı olsun yormadin beni) aynı konudan bende muzdaribim.. baştan sona kadar aynı belkide tek fark bende 2 erkek çocuk var....
eylülde onun d.günü.. hiç birşey yapmak istemiyorum.. içimden ne bi süpriz ne bi tebrik nede bi kutlama yapmak geliyo.. hatta anasına götürüp bunu yanlış dogurmussun al doğru dogur diyip bırakıp geleyim var. O derece yanii :)
Şimdi merakla sana yazılan yardımları okuyup işime geleni uygulucam
ben şimdi heyecanla bekliyorum gelmesini :) mutlu olsun ki mahçup olsur belki.. ne kadar ökü bi insanım der belki
Daha gelmedimiben şimdi heyecanla bekliyorum gelmesini :) mutlu olsun ki mahçup olsur belki.. ne kadar ökü bi insanım der belki
ben şunu öğrendim hayattan.ilişkilerde sen neyi istersen ve eşin,sevgilin ,nişanlın (her kimse artık) bunu hissederse ,o istediğin şeyi vermiyor ya da vermeyi kesiyor.
çözüm ne :istekli ve beklentili olmayacaksın,zaaflarını göstermeyeceksin hatta tam tersini gösterceksin.
örnek:ben sinema izlemeyi seviyorum ve eşimle de izlemek istiyorum diyelim.eşim bunu hissederse bunu üstüne yük gibi hissedecek.çünkü o değil ben istiyorum yaparsa hep isterim.
ben napıyorum evimde kendi keyf aldığım şeyleri yapıyorum ,pozitif olduğumu ve ondan keyf aldığımı görünce kendi de yanımda olmak istiyor.
sırrı şu: o olmasa da sen keyf alırsın yaptığından.
kendinize özgü olun.o olmazsa da keyf aldığınızı görsün.
ama bunu hayat tarzı haline getirceksin amacını anlarsa yine olmaz.
ay daha gelmedi. ölcem bende stresten artıkDaha gelmedimi
Gelişmelerden haberdar et bizi
ben şunu öğrendim hayattan.ilişkilerde sen neyi istersen ve eşin,sevgilin ,nişanlın (her kimse artık) bunu hissederse ,o istediğin şeyi vermiyor ya da vermeyi kesiyor.
çözüm ne :istekli ve beklentili olmayacaksın,zaaflarını göstermeyeceksin hatta tam tersini gösterceksin.
örnek:ben sinema izlemeyi seviyorum ve eşimle de izlemek istiyorum diyelim.eşim bunu hissederse bunu üstüne yük gibi hissedecek.çünkü o değil ben istiyorum yaparsa hep isterim.
ben napıyorum evimde kendi keyf aldığım şeyleri yapıyorum ,pozitif olduğumu ve ondan keyf aldığımı görünce kendi de yanımda olmak istiyor.
sırrı şu: o olmasa da sen keyf alırsın yaptığından.
kendinize özgü olun.o olmazsa da keyf aldığınızı görsün.
ama bunu hayat tarzı haline getirceksin amacını anlarsa yine olmaz.
ya şimdi ama ego mu var sende ben mi öyle seziyorum
sevdiğini görmesi için yapılır ya hani böyle şeyler
bak ben neler yaptım sen çok öküzsün anla bunu öküzsün gibi şeylerle
çok kırdırmış anlaşılan :)
Bende onu gordugumde ruyamda eve gelmesini bile beklemiyorum telefonda diyorum eve gel gosterecegim sana. Yine ne yaptim diyor :) aldattin ruyamda diyorum. Sapikmisin der hep :)benimki de rüyasında kötü bir şey gördüğünde nazını tribini çekiyorum eh biz de görünce uğraştırıyoruz sanki suçları var gibi :)
abla anlayışla yaklaşmak lazım
mevcut şartlardan (hayatın sundukları) mı yoksa eşinden mi bunaldın sıkıldın yoruldun bunu bence anlamaya çalış
çoluk çocuk sorumluluklar derken bazı durumlarda insanlar istemediği şeyleri yaşadığında eşini sorumlu tutarmış eşinden dolayı böyle olduğunu vs..
Benim esim ferdi tayfurdam nefret eder. Bende cok severim. Eskiden dinlerdim hepSeviyorsanız arada giderli şarkıları çalacaksınız sonra bi süre idare ediyor ardından on oküz modda devam
Ben biraz sabırsızım. bi kaç küçük şey söylüyorum senin yaptığın gibi mesela. o susuyor. o sustukça ben daha çok sinirleniyorum. sonra küçücük şeyden kavga.
Bende onu gordugumde ruyamda eve gelmesini bile beklemiyorum telefonda diyorum eve gel gosterecegim sana. Yine ne yaptim diyor :) aldattin ruyamda diyorum. Sapikmisin der hep :)
Yok valla anlayis gosteriyorum. Son günlerde ev meselemiz var anlasamiyoruz her firsatta soyledigim icin bayginlik gecirecek ama benim icin cok onemli bir konu. Gercektende istemedigim birsey. Onunda istedigi birsey ortasi yok.
Canim o ya benim. Uykusunda bile rahatsiz ederim sesini cikarmaz guler.
Benim esim ferdi tayfurdam nefret eder. Bende cok severim. Eskiden dinlerdim hep
Esime kizdimmi acip dinlerim. Yine ne olmus benim.karima ferdi dinliyor diyor.
Kapattiriyor tabi...
Muzikte bir gonderme oluyor.
Aynen ya bende öleyim onun o sessizliği beni herzaman çıldırtır
ya ben sevdiğimi bilsin mutlu olsun diye çok şey yaptım. ama aksine şımardı ilgisizleşti. bi de bunu denicem işte bakalım nolcak :)
bazı ilişkilerde erkek olgunlaşmadıyla öyle sorunlar olabiliyormuş ya
arkadaş çevresindeki ailesindeki olgunluk değil sevgililik olgunluğu vardır ya
en azından ben sanki biraz bi ilişkide yeterlilik seviyesine ulaşamadığını düşünüyorum
zamanla da o olgunluğa erişicektir aslında bence
bende aynen onu düşünüyorum. napsam egosunu mu okşasamözgüven mi aşılasam
bi de saf sana sakız aldım dedi dövmek istedimkızlar zaman geçtikçe ben heycan yapyrm vallahi. laf bile sokmicam çok tatlı davrancam :) benim hiç güzel geçen doğum günüm olmadı. 8 yaşından beri. belki bi gün bana da güzel bi doğum günü yaşatır. bilmiyorum herkes için bu kadar önemli olmayabilir ama bnm hep içimde kalmıştır. ben sürekli mutsuz olan bi tip değilim. bi çikolata bi jelibon alıp gelse çocuk gibi seviniyorum. geçen gün sakız almış mesela ben hiç sevmem bi de kendinin en çok sevdiğinden almış. ne zamandır bu kadar bencil bilmiyorum ama en az 7 aydır şiddetli ihmal ediliyorum
ALLAH kavustursun. Benimki vardiyali calisiyor suna iste.ne kadar da hepimizin benzer şeyleri varmış ya
benimki de öyle çok slow depresyon takılmamı istemez kapattırır mutsuz edici şarkıları falan
benimki de taa uzaklarda salı günü gelecek özledim yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?