• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öküzleşen eşinizi, sevgilinizi ilk günkü haline getirmek

Ben ozellikle yapmiyorum yaoim boyle. Ben hasta iken abim hastami oldun sen dese aglardim. :) coknilginc bir yapim var. Eşim guzel birsey yaotigindada hemen duygulanirim aglarim. Aksini yaptigindada. Bi seferinde kahvalti yapiyorduk sakadan heyt diye bagirdi. Saka oldugunu biliyorum.korkutmak istedi. Birden aglamaya basladim. Ya askim gulum saka yaptim diye iki saat dil doktu.
Bizde tartisiyoruz tabi. Kiriyoruz birbirimizi. Mesela iyi davraniyor uzmemek icin elinden geleni yapiyor farkindayim ama onemli kararlari bana soruyor ama kendi bildigini okuyor. Buda kotu huyu :)

Ah yaomacik olamiyorum ki. Goz yaslarim kendiliginden akiyor. Aglarken gormedisni istemiyorum gece Ağlıyorum ama huyumu biliyor kendi uyurken bile elleriyle gozlerimi yokluyor islakmi degilmi diye.
Hem beni kendi uzuyor hemde kendi teselli ediyor barisana ben gulene kadar peşimi birakmiyor. Ama dedigin gibi oda alisti galiba. 2 seferdir biraz ugrasiyo aglama faln diye sonra dondu arkasini yatti.
:) zoruma gitti daha cok agladim :) ama fosur fosur uyuyodu.
bende isteyerek ağlamıyorum. yapamam da zaten. ağlamaya başlayınca da susamam en son o da sallamadı beni bi saat ağladım ağladım sustum en son :)

Kızlar hepimizin bildiği gibi ilişki ilerledikçe zaman aşımına uğradıkça erkekler de değişiyor. bi süre sonra hayatınızın aşkı, otlanan bir öküzden farklı olmuyor. ama bazılarının elindekiler de ilk günkü beyazlığını hala koruyor. bu işin sırrı ne? insanlar neyi doğru yapıyor biz neyi yanlış yapıyoruz.
O öküzü geriye sokmanın yolu malesef hep kibarlık. Eşim ne kadar sinirlenirse sinirlensin benim ona ne sesim yükseldi ne de kalbini kırdım bugüne kadar kalbini kıracak tek şey söylemedim hep kibar davranıyorum hayatım aşkım hep rica ediyorum öyle o öküzün iplerini tutuyorum
He evli olunca işin başka bir boyutu da var ama sevgili kısmında bir şey diyemiciiim :)

O öküzü geriye sokmanın yolu malesef hep kibarlık. Eşim ne kadar sinirlenirse sinirlensin benim ona ne sesim yükseldi ne de kalbini kırdım bugüne kadar kalbini kıracak tek şey söylemedim hep kibar davranıyorum hayatım aşkım hep rica ediyorum öyle o öküzün iplerini tutuyorum
He evli olunca işin başka bir boyutu da var ama sevgili kısmında bir şey diyemiciiim :)
o da çok seviyomuş tatlı dil. ama ben ona tatlı dille daha bişe yaptıramadım ki. daha çok tepeme çıktı. bizim ki anlamıyo kibarlıktan

Bu sefer ilişkide öküz olan benim. Adam bana odunum diyor :KK53::KK53:

bizde de durum o
bende sıfır romantiklik misal
bir de o romantikleşince ne bilim kötü hissediyom ya anlamadığım biçimde
tersleyesim kötü davranasım yaptığı şeyi beğenmediğim yapmayı beceremediğini söyleyesim geliyor söylüyorum da

bizde de durum o
bende sıfır romantiklik misal
bir de o romantikleşince ne bilim kötü hissediyom ya anlamadığım biçimde
tersleyesim kötü davranasım yaptığı şeyi beğenmediğim yapmayı beceremediğini söyleyesim geliyor söylüyorum da
ay bende niye öyle oluyo acaba üzülüyo da garibim ben öyle yapınca :işsiz:

ben şunu öğrendim hayattan.ilişkilerde sen neyi istersen ve eşin,sevgilin ,nişanlın (her kimse artık) bunu hissederse ,o istediğin şeyi vermiyor ya da vermeyi kesiyor.

çözüm ne :istekli ve beklentili olmayacaksın,zaaflarını göstermeyeceksin hatta tam tersini gösterceksin.

örnek:ben sinema izlemeyi seviyorum ve eşimle de izlemek istiyorum diyelim.eşim bunu hissederse bunu üstüne yük gibi hissedecek.çünkü o değil ben istiyorum yaparsa hep isterim.

ben napıyorum evimde kendi keyf aldığım şeyleri yapıyorum ,pozitif olduğumu ve ondan keyf aldığımı görünce kendi de yanımda olmak istiyor.

sırrı şu: o olmasa da sen keyf alırsın yaptığından.

kendinize özgü olun.o olmazsa da keyf aldığınızı görsün.

ama bunu hayat tarzı haline getirceksin amacını anlarsa yine olmaz.

Ay resmen benim hayatımı anlatmissiniz nolacak bizim bu vaziyet :( bende sizin gibi yakın zamanda onun doğum günü için gUzel bi sürpriz hazırladım hmm ne gerek vardı Sağol dedi 2 tebessüm etti gecistirdi. Ve bizim doğum günü tarihlerimiz yakın olmasına rağmen, o benden kisa zaman önce böyle bi jest görmüş olmasına rağmen benim doğum günümde napti dersiniz? Hiçbişey :) valla ben bu durumlara bi cozum bulamadim henuz ama umarım siz bu sefer beklediğiniz ilgiyi gorursunuz paylasin bizimle

ay bende niye öyle oluyo acaba üzülüyo da garibim ben öyle yapınca :işsiz:

ben şeyden olduğunu düşünüyorum aslında
bizim sevgili olmamız bayağı karışık
arkadaştık haliyle birbirimize farklı kişileri ayarlamaya çalışmalarımız oldu lütfen gavat demeyin tanıdıkça aşık olanlardanız birbirimize
ona arkadaşken romantik fikirler felan vermeye çalıştığım olmuştur
sonra biz sevgili olunca başka anılar aklıma geliyor ki bazen gelmediği de oluyor ama pf bi ara çift terapisti düşünüyoruz zaten :/

bende isteyerek ağlamıyorum. yapamam da zaten. ağlamaya başlayınca da susamam en son o da sallamadı beni bi saat ağladım ağladım sustum en son :)
:)))) en son bir kac gun once 3 gun kustum ama konusuyorum tabiki yemek vs. Hazirliyorum ama yuz vermiyorum.
O gekiyor biraz ugrasiyor benle barisayim diye gidiyor. En son artik canim sıkıldı ozledim :) kendiligimden gittim yanina. Ama iste buda icten gelecek. Icimden gelmeyen hic birseyi yapamıyorum. Ozledimmi barismak istedimmi kuste kalamiyorum. Ama icimde gelmedimi barisamiyordum.

Zor ya... bana bakarsan o beni anlamiyor. O da bana diyor beni anlamiyorsun.

bence zamanla ıkı tarafda degısır
degısmeyen tek sey degsımdır cumlemı de buraya bırakayım

:)))) en son bir kac gun once 3 gun kustum ama konusuyorum tabiki yemek vs. Hazirliyorum ama yuz vermiyorum.
O gekiyor biraz ugrasiyor benle barisayim diye gidiyor. En son artik canim sıkıldı ozledim :) kendiligimden gittim yanina. Ama iste buda icten gelecek. Icimden gelmeyen hic birseyi yapamıyorum. Ozledimmi barismak istedimmi kuste kalamiyorum. Ama icimde gelmedimi barisamiyordum.

Zor ya... bana bakarsan o beni anlamiyor. O da bana diyor beni anlamiyorsun.

hayat şartlarının zorluğundan dolayı olduğunu düşünüyoruym ben eşlerin arasındaki ufak tefek şeylerden bile birbirlerinin kırmalarının sebebini
yani tüm gün patron müşteri nazıyla uğraşıp iş arkadaşalrı çekişmezlikleri felan tüm gün boğaza geliyor
akşam olduğunda da eşler tüm günün stresini birbirinden çıkarıyor

çoğunuza garip gelebilir benim hikayem. basitlikten ve tek düzelikten o kadar sıkıldım ki. yıllar önce beni tam manasıyla köpek gibi seven erkek arkadaşım tam bir ev öküzüne dönüştü. bu benzetmeler hoş değil biliyorum ama en kısa tanımı bu. artık kendimi saksıda ki çiçek kadar bile değerli, anlamlı hissetmiyorum. Her ay çiçek alan adam iki güzel cümleden muaf oldu yıllar geçince. gözümün içine bakan adam en ufacık isteğimi bile zorla yapar oldu. o kadar üşeniyor ki istediğim şeyi yaparken o yapsa da benim bütün hevesim kaçıyor o halini görünce. Sevgisinden ve sadakatinden emin olmasam bi dk durmam. Ama böyle de buna devam edemiyorum.

Etrafımızdaki diğer çiftlere bakıyorum bizimle kıyaslıyorum. kıyaslamak yanlış bana göre ama siz kıyaslamasanız bile insanlar sizden üstün oldukları şeyleri gözünüze sokmakta o kadar iyiler ki. Misal, adam kız ne derse yapmak istiyor, küçük- büyük süprizler, diğer insanların yanında onore edilmek gibi. Benimki ise diğer insanların yanında daha da ilgisiz dumur olmuş gibi. Şikayetimi dile getirdiğimde benden haksızı yok.

İşin özeti ben kendi masalımda bile prenses olamadım. İçimde kalan o kadar çok şey var ki dile getirsem bana bunları bunları yap diye anlamsızlaşacak. sipariş vermekle aşk yaşanır mı? Sizce napmalıyım bana yardım edin lütfen. yarın onun doğum günü ben geceden sürpriz hazırladım bi sürü belki bi nebze öküzlüğü düzelir de utanır diye. Aslında içim buruk biraz da galiba biraz da yazmamın sebebi nu bana hiç böyle bi sürpriz yapmadı mesela doğum günümde.
Benden daha tecrübeli bayanlar vardır muhakkak burda. Bunun çözümü var mı kızlar?

aslında sorunum tam olarak bu kızlar.. @minnikfare @pamela85 @caninfistigi @radyologg @felemez
Ahada 1 haftadır içimden geçenleri sen bi çırpıda yaziverdin (allah razı olsun yormadin beni) aynı konudan bende muzdaribim.. baştan sona kadar aynı belkide tek fark bende 2 erkek çocuk var....
eylülde onun d.günü.. hiç birşey yapmak istemiyorum.. içimden ne bi süpriz ne bi tebrik nede bi kutlama yapmak geliyo.. hatta anasına götürüp bunu yanlış dogurmussun al doğru dogur diyip bırakıp geleyim var. O derece yanii :)
Şimdi merakla sana yazılan yardımları okuyup işime geleni uygulucam

Ahada 1 haftadır içimden geçenleri sen bi çırpıda yaziverdin (allah razı olsun yormadin beni) aynı konudan bende muzdaribim.. baştan sona kadar aynı belkide tek fark bende 2 erkek çocuk var....
eylülde onun d.günü.. hiç birşey yapmak istemiyorum.. içimden ne bi süpriz ne bi tebrik nede bi kutlama yapmak geliyo.. hatta anasına götürüp bunu yanlış dogurmussun al doğru dogur diyip bırakıp geleyim var. O derece yanii :)
Şimdi merakla sana yazılan yardımları okuyup işime geleni uygulucam

abla 2 çocuk varmış öyle şey yapma toparlamaya çalışsan sevgi evliliği mi görücü usulu mu?

hayat şartlarının zorluğundan dolayı olduğunu düşünüyoruym ben eşlerin arasındaki ufak tefek şeylerden bile birbirlerinin kırmalarının sebebini
yani tüm gün patron müşteri nazıyla uğraşıp iş arkadaşalrı çekişmezlikleri felan tüm gün boğaza geliyor
akşam olduğunda da eşler tüm günün stresini birbirinden çıkarıyor
Aynen. Bazen kendime cok kiziyorum onu uzdugim icin. Ama uzuldugum zaman iyi olamıyorum. Icten ice onu dusunuyorum. Ona yine herzamanki yaptığım hurmeti yapiyorum ama sicak olamiyorim.
Mesela benim yengem abime.kizdiig zaman aksam yemek koymaz.
Ben hatta demistim. Sana kizildiginda seni acmi birakiyorlar diye.
Yengemin o huyunu sevmedigimden kocamda dikkat ediyorum. Nekadar kizarsam kizayim sinirlenirsem sinirleneyim. Yemegini koyarim onune cunku adam cok zor bir yerde calisiyor para getiriyor kendi calisip kazandigi para ile alinanlari ondan mi sakinacagim. Yada acmi birakacagim adami?
Aman işte. ... hal ve haretlerine gore ya i hakkettigi muamaleyi gosteriyorum.

Aynen. Bazen kendime cok kiziyorum onu uzdugim icin. Ama uzuldugum zaman iyi olamıyorum. Icten ice onu dusunuyorum. Ona yine herzamanki yaptığım hurmeti yapiyorum ama sicak olamiyorim.
Mesela benim yengem abime.kizdiig zaman aksam yemek koymaz.
Ben hatta demistim. Sana kizildiginda seni acmi birakiyorlar diye.
Yengemin o huyunu sevmedigimden kocamda dikkat ediyorum. Nekadar kizarsam kizayim sinirlenirsem sinirleneyim. Yemegini koyarim onune cunku adam cok zor bir yerde calisiyor para getiriyor kendi calisip kazandigi para ile alinanlari ondan mi sakinacagim. Yada acmi birakacagim adami?
Aman işte. ... hal ve haretlerine gore ya i hakkettigi muamaleyi gosteriyorum.

öyle düşündüğüne göre belli ki seviyorsun
insan sevdiği kişiye karşı daha duyarlı olurmuş daha çabuk kırılırmış hep sevmekten oluyor bu üzüntüler

ben şeyden olduğunu düşünüyorum aslında
bizim sevgili olmamız bayağı karışık
arkadaştık haliyle birbirimize farklı kişileri ayarlamaya çalışmalarımız oldu lütfen gavat demeyin tanıdıkça aşık olanlardanız birbirimize
ona arkadaşken romantik fikirler felan vermeye çalıştığım olmuştur
sonra biz sevgili olunca başka anılar aklıma geliyor ki bazen gelmediği de oluyor ama pf bi ara çift terapisti düşünüyoruz zaten :/
sizinki hepten karısıkmıs :deli:

sizinki hepten karısıkmıs :deli:

çok ya anlatmaya kalksam sayfalar tutar
arkadaşlıktan sonra sevgili olmanın azizliğini yaşıyoruz biz en azından ben yani biraz üzülüyorum bazen bazı şeylere
gençlere tavsiye verebilirim eski kankadan yeni sevgili olmasınlar :D

Back