• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuyup yorumlar mısınız? Bakış açınıza ihtiyacım var.

Kuzumm bni yanlış anlama sana bisey dediğim yok zaten sinirlerim bozuldu buna benzer seyler bende yaşadığım icin söylüyorum en son esimi terk etme asamasina geldim ben ne diyorum zaten çoğu kadın su zamanda bozuk evli adamlara takıyolar kafayı ama eşinden de yüz buluyo anladın en son sehir degistirdim ben ve esimin numarasını
Gittiğiniz yerde hiç kadın yoktur inşallah

Konusahibi siz eşinizin olduğu ile tayinle gelebildiniz mi,siz uzakta oldugunuz için mi eşiniz böyle ekşın peşinde? Eşinizin bu yaşananlara fırsat verdiğini düşünüyorum bu arada A Aykilil

yok anlamadım ama anlaşabileceğimizi de düşünmüyorum. öncelikle kadın/kız/dul bayan gibi ayrımlar yapmadan anlatın ki anlayayım. iki mesajınızda da ısrarla "kadınlar daha bozuk,milletin kocasına kafayı takıyor" diyorsunuz. komik olan siz de kadınsınız yani öyle umuyorum. öyle olunca da saçma bir hal alıyor. anlaşamayacağız sanırım ama umarım dediğimi anlarsınız.
Ayrım yapmadan anlat dediğin doğru bi an okuyunca benim basıma gelenleri hatirladim ama çoğu yerine bazı kadınlar ve ne yazık ki desem sanırım daha doğru olurdu neyse hatalı kelime kullandiysam affola :oops:

Böyle konuları okuyunca diyorum ki benim kocanın neyi eksik hiç kızlar yok çevresinde :)

İletişimini azaltırsa bu durumum önünü alabilir eşin

Gittiğiniz yerde hiç kadın yoktur inşallah
Yaa ben orucluyum ne dediğimi bilmiyorum ya da anlamadiniz ben nacizane kendi basıma gelen seyi söyledim orda benim esime de takan bi bayan olduğu icin sehir degistirdim onu söylemek istedim

Yaa ben orucluyum ne dediğimi bilmiyorum ya da anlamadiniz ben nacizane kendi basıma gelen seyi söyledim orda benim esime de takan bi bayan olduğu icin sehir degistirdim onu söylemek istedim
Ben de cözüm olmadığını düşünüyorum onu söyledim dolaylı yoldan. Esinizin kafa değişmeli. Sınırlarını öğrenmeli

bence eşinin bi iş arkadaşıyla öğle yemeği yemesinde hiçbi sakınca yok -ki ben de erkek iş arkadaşlarımla yeri gelir başbaşa yemek yerim-, yalnız siz oraya değil de fake hesap olayına takılın biraz ;) Zira isteseniz fake hesabın IP adresini buldurabilirsiniz ve konuyu çözüme kavuşturabilirsiniz ;) Böylece ne siz ne de yemeğe çıkılan iş arkadaşı zan altında kalmamış olur ;)

Ben de cözüm olmadığını düşünüyorum onu söyledim dolaylı yoldan. Esinizin kafa değişmeli. Sınırlarını öğrenmeli
Zaten suç ondaydı tavırları değişti dedim ya nerdeyse bosanma asamasina geldik cok şükür su an öyle bisey yok hersey iyi gidiyo hamdolsun

Evlilik futbol maçına dönmüş kaleci var etrafında birkaç bayan o ona mesaj o ona görüşme o yemek bence bu olmamış. Kurallara ters sen o kızları kırmızı kartla uzaklaştır :-)

Degil mi. Ben de esime aynisini soyluyorum. Tamam esim birsey hissetmiyor esimin sadece arkadasi tamam tamam hepsine tamam ama olmaz. Bu dogru degil. Ben bunu niye kabulleniyim. O kiz da yaptigi cok normalmis gibi ama ben bunu haketmemistim diyor bana ya olur musun oldurur musun. Esimi hallettim de kiza bisey yapmadim o icimde kaldi. Diyor ki bir de instagramdan takip ediyorum benim evimin orda etkinliklere geliyorsunuz goruselim bir ara. Esim ne paylassa ilk bu kiz begenir. Hikaye paylassa ilk bu izler. Falan da filan da. Icimde kaldi icimde.
Bana kız pek kötü niyetli gelmedi. Belki siizjnle arkadaş olmak istiyordur. Ne biliyim pek arkadaşı yoktur sizi de iyi görmüştü sizinle arkadaş olmak istiyordur. Öyle eşinize karşı bı ilgisi var gibi falan gelmedi bana. Biraz buyutmussunuz bence

Yani cidden bu nasıl ilişki ben anlayamadım.Onun eli onun cebinde bunun eli bunun.Koskoca insanlar olduğunuzu düşünüyorum.Birincisi ailenizin belalısı kadın size nasıl bu kadar yakın olabiliyor?İkincisi eşiniz madem sizden korkuyor bile bile neden görüşüyor?Kendi de istemiyosa dili yok mu?

Siz biran önce evinize gidin bence.Eşinizi boş bırakmayın.Tek çare o.

Esiniz niye bu kizla bukadar samimi ki bence cok gereksiz bir samimiyet mesafe koymali. Kimse kimseyi zorla yemege cikaramaz herhalde esinizde onunla yemek yemek istemis ki cikmis demekki. Evli bir erkek sonucta kiz ne kadar israr etsede istese cikmazdi ertelerdi bir sekilde irtibati koparirdi.

Eşinin iş arkadaşı kızı değilde o belalınız manyağıbdert et bence konu sahibi. Baksana evli barklı adamın tasası ona düşmüş.

Burda en buyuk hatalı olan biri varsa oda eşin....
Tamam o kızda masum değil belli ki hoşlanıyor eşinden...
Ama Bi yerde dur demesini bilememiş eşin ve anlaşılan onunda hoşuna gitmiş yemeğe falan çıkmak ne demek ya..
Kısacası eşinin hepsine mavi boncuk dağıttığını düşündüm.

Adam suclu ,esimde gelsin yemege derdi duvarı koyardı önüne bu ne böyle saçma sapan iliski sarmalları .
Adamın birde belalısı var .

Kiz esinizi basina silah dayayarak yemege cikarmadi heralde.
Bu arada is yerinde yemek yiyebilirler ama is disi yemek yemisler galiba oyleyse haklisiniz.
Hayat erkeklere guzel evli olsa nisanli olsa sevgilileri olsa bile talipleri oluyor ne diyeyim.

Eşin de çok akıllı maşallah kendisine hava hoş tabii :işsiz:

Belki de kızcağız "her erkekle halvet olma ihtimalim var hihihi" tipte biri değildir.
Arkadaşlık diye bir şey var. Her yanyana gelen kadın erkek illa aganigi düşüncesinde olmak zorunda değil.
Kızın bir şey yaptığı yok. Size de kendince açıklama yapmış ki "aman bak aklına bir şey gelmesin"
Ne kadar pimpirikli bir düşünce tarzınız var

Back