• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuyup yorumlar mısınız? Bakış açınıza ihtiyacım var.

Erkeksi tavırları olan kızda pek korkulacak bişey görmedimde,diğeri ya platonik yada resmen eşinle arasında bişey var.
İkincisi daha dikkat çekici,orada sanki senin yerine o eşiymiş gibi kendini parçalamış.
Siz eşinizi gözden geçirin bence.

Evimize gelip gidiyordu dedin nasıl sokmadın? sen hala detaylarda takılı kalmışsın...Ben yapman gerekeni bir önceki mesajımda yazdım bunun düşünülecek, irdelenecek bi tarafı yok...Gerekirse eşime de rest çekerim kız hayatınızdan defolup gidecek o kadar
Uc sene once tanismaya geldi arkadaslariyla. Hoslanmadim. Bi iki kere de baska arkadaslarinda iftar yaptik bu kadar. Iki yildir ben ne yuzunu gordum ne sesini duydum. Yani oyle samimiyet filan yok. Kendisi hergun girusuyormusuz gibi gorusme teklif edip yemek tarifi istiyor bir de.

Erkeksi tavırları olan kızda pek korkulacak bişey görmedimde,diğeri ya platonik yada resmen eşinle arasında bişey var.
İkincisi daha dikkat çekici,orada sanki senin yerine o eşiymiş gibi kendini parçalamış.
Siz eşinizi gözden geçirin bence.
Evet oyle bir kiz var ama esimin iletisimi yok. Ama ben bu olayda fake mesajlar atan kisinin o kiz oldugundan supheliyim. Belki esimin bulustugu kiz yapti. Bilemem ki.

Uc sene once tanismaya geldi arkadaslariyla. Hoslanmadim. Bi iki kere de baska arkadaslarinda iftar yaptik bu kadar. Iki yildir ben ne yuzunu gordum ne sesini duydum. Yani oyle samimiyet filan yok. Kendisi hergun girusuyormusuz gibi gorusme teklif edip yemek tarifi istiyor bir de.

sözde kendini masum gösterme çabaları...Eşinizin onla yemeğe çıkması içim almazdı doğrusu benim için büyük olay olurdu

sözde kendini masum gösterme çabaları...Eşinizin onla yemeğe çıkması içim almazdı doğrusu benim için büyük olay olurdu
Cok buyuk olay oldu bizde ama benim icim sogumadi ki. Birseyler yapmam gerek. Aradim nasil civik civik konusuyor benimle. O kadar masumki. Benim hakkimda nasil iyi dilekler nasil iltifatlar duyman gerek.

Evet oyle bir kiz var ama esimin iletisimi yok. Ama ben bu olayda fake mesajlar atan kisinin o kiz oldugundan supheliyim. Belki esimin bulustugu kiz yapti. Bilemem ki.
bunun için bilgi işlemci birinden yardım alabilirsiniz. İki kişinin aynı kişimi olduklarını şıp diye bulurlar.

Yemeğe çıkılacagini eşinizden mi öğrendiniz yoksa esiniizn psikopat takipcisinden mi?Yoksa yemeğe çıkıldığını en son siz mi duydunuz?

Sen bence önce bi kendini dinle ben nerde yanlış yaptım diye eşim öyle eşim böyle diyosun eşinde az diil sana haber vermeden yemeğe gitmeler bilmem neler madem kızacağını biliyo ne gidiyo en sinir olduğum durum. Sen eşini bu kızdan kurtar erkeksi merkeksi geç bunları eşine laf geçir biraz..

Ben böyle bir olaya takılmazdım ama kız seni rahatsız ediyorsa o ayrı bir durum. Rahatsız olduğunu bile bile o kızla görüşüyorsa eşin, ona kızmalısın bence.

Psikopat abla nasıl bir dünyada yaşıyor ya? İnsan der ki “o adama ben aşığım. Karısını da seni de yolucam” Kadın 3. kadını ilk kadının varlığıyla püskürtmeye çalışıyor. :KK64:

İş arkadaşı da en kabahatsizi bence. Kocanoz sizden bunu saklama gereği duyuyorsa şüphelerinizi doğrulayacak şeyler var yada olacak demektir bana göre.

Eşinize takık kız gibi profil açıp, eşinizden uzak durması içerikli mesajları siz mi attınız? Hani kendinizi de küçük düşürmeden kızı tehdit etmiş oldunuz. Ama kız da buna uyandı mesajları eşinize de gösterdi hani belki o da uyanır diye. Çünkü cümle alemin evli adamın peşinde olması bana normal gelmedi.

Pardon da eşinizi niye hiç suçlu görmeyip kızı didikliyorsunuz ?
Adam bekar gibi başbaşa yemeğe çıkıyor ,
O sırada eski sevgili araya giriyor vs.
Lise dizisi gibi .
Eski sevgilisi degil. Takintili birisi ama bu olay olunca hemen odur dedik biz. Meaajlar fake hesaptan geldi. Belki de esimin bulustugu kiz yapti benim ogrenmem ickn. Bilemem ki. Esimle cok buyuk olay oldu. Esim suclu hemde cok ama ben bu surekli didikleyen kiza bir ders vermek istiyorum artik.

Su kocalarinizi bir rahat birakin yahu. Kendiniz diyorsiniz kirk yılda bir mesajlasiyorlar diye. Arada gelen 2 3 mesaja laf yaparsaniz ciktigi yemegi saklar tabi.ben olsam bende saklarim.

Eski sevgilisi degil. Takintili birisi ama bu olay olunca hemen odur dedik biz. Meaajlar fake hesaptan geldi. Belki de esimin bulustugu kiz yapti benim ogrenmem ickn. Bilemem ki. Esimle cok buyuk olay oldu. Esim suclu hemde cok ama ben bu surekli didikleyen kiza bir ders vermek istiyorum artik.
Eşiniz o sırada "Başbaşa yemek yememiz uygun olmaz. Eşimle gelirim." Diyememiş.
Kız cesareti eşinizin tavırlarından alıyor demekki.

Eşinize takık kız gibi profil açıp, eşinizden uzak durması içerikli mesajları siz mi attınız? Hani kendinizi de küçük düşürmeden kızı tehdit etmiş oldunuz. Ama kız da buna uyandı mesajları eşinize de gösterdi hani belki o da uyanır diye. Çünkü cümle alemin evli adamın peşinde olması bana normal gelmedi.
Ben bunlari esimin bulustugu kizin benim ogrenmem icin yaptigini dusunuyorum. Dediginiz gibi olsa sizi niye kandiriyim.

Esimden ogrendim.
Eşiniz ben x ile yemeğe çıkacağım haberin olsun dediyse çok uzatmayin.Yemege çıkıp bu takıntılı mesaj bombardımanina başlayınca söylediyse iskillenin derim.Bi de eşinizi merak ettim:KK48:

ben eşine bu kızla iletişimi keseceksin demen gerektigini soyluyorum sen hala kıza ders vermekten bahsediyorsun...Uğraş tabi kız daha da onemli hissetsin kendini...Evliliği bozma yolunda basarıyla gittigini dusunsun

Back