- 14 Nisan 2010
- 1.485
- 1.929
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uc sene once tanismaya geldi arkadaslariyla. Hoslanmadim. Bi iki kere de baska arkadaslarinda iftar yaptik bu kadar. Iki yildir ben ne yuzunu gordum ne sesini duydum. Yani oyle samimiyet filan yok. Kendisi hergun girusuyormusuz gibi gorusme teklif edip yemek tarifi istiyor bir de.Evimize gelip gidiyordu dedin nasıl sokmadın? sen hala detaylarda takılı kalmışsın...Ben yapman gerekeni bir önceki mesajımda yazdım bunun düşünülecek, irdelenecek bi tarafı yok...Gerekirse eşime de rest çekerim kız hayatınızdan defolup gidecek o kadar
Evet oyle bir kiz var ama esimin iletisimi yok. Ama ben bu olayda fake mesajlar atan kisinin o kiz oldugundan supheliyim. Belki esimin bulustugu kiz yapti. Bilemem ki.Erkeksi tavırları olan kızda pek korkulacak bişey görmedimde,diğeri ya platonik yada resmen eşinle arasında bişey var.
İkincisi daha dikkat çekici,orada sanki senin yerine o eşiymiş gibi kendini parçalamış.
Siz eşinizi gözden geçirin bence.
Uc sene once tanismaya geldi arkadaslariyla. Hoslanmadim. Bi iki kere de baska arkadaslarinda iftar yaptik bu kadar. Iki yildir ben ne yuzunu gordum ne sesini duydum. Yani oyle samimiyet filan yok. Kendisi hergun girusuyormusuz gibi gorusme teklif edip yemek tarifi istiyor bir de.
Cok buyuk olay oldu bizde ama benim icim sogumadi ki. Birseyler yapmam gerek. Aradim nasil civik civik konusuyor benimle. O kadar masumki. Benim hakkimda nasil iyi dilekler nasil iltifatlar duyman gerek.sözde kendini masum gösterme çabaları...Eşinizin onla yemeğe çıkması içim almazdı doğrusu benim için büyük olay olurdu
bunun için bilgi işlemci birinden yardım alabilirsiniz. İki kişinin aynı kişimi olduklarını şıp diye bulurlar.Evet oyle bir kiz var ama esimin iletisimi yok. Ama ben bu olayda fake mesajlar atan kisinin o kiz oldugundan supheliyim. Belki esimin bulustugu kiz yapti. Bilemem ki.
Eski sevgilisi degil. Takintili birisi ama bu olay olunca hemen odur dedik biz. Meaajlar fake hesaptan geldi. Belki de esimin bulustugu kiz yapti benim ogrenmem ickn. Bilemem ki. Esimle cok buyuk olay oldu. Esim suclu hemde cok ama ben bu surekli didikleyen kiza bir ders vermek istiyorum artik.Pardon da eşinizi niye hiç suçlu görmeyip kızı didikliyorsunuz ?
Adam bekar gibi başbaşa yemeğe çıkıyor ,
O sırada eski sevgili araya giriyor vs.
Lise dizisi gibi .
Esimden ogrendim.Yemeğe çıkılacagini eşinizden mi öğrendiniz yoksa esiniizn psikopat takipcisinden mi?Yoksa yemeğe çıkıldığını en son siz mi duydunuz?
Eşiniz o sırada "Başbaşa yemek yememiz uygun olmaz. Eşimle gelirim." Diyememiş.Eski sevgilisi degil. Takintili birisi ama bu olay olunca hemen odur dedik biz. Meaajlar fake hesaptan geldi. Belki de esimin bulustugu kiz yapti benim ogrenmem ickn. Bilemem ki. Esimle cok buyuk olay oldu. Esim suclu hemde cok ama ben bu surekli didikleyen kiza bir ders vermek istiyorum artik.
Ben bunlari esimin bulustugu kizin benim ogrenmem icin yaptigini dusunuyorum. Dediginiz gibi olsa sizi niye kandiriyim.Eşinize takık kız gibi profil açıp, eşinizden uzak durması içerikli mesajları siz mi attınız? Hani kendinizi de küçük düşürmeden kızı tehdit etmiş oldunuz. Ama kız da buna uyandı mesajları eşinize de gösterdi hani belki o da uyanır diye. Çünkü cümle alemin evli adamın peşinde olması bana normal gelmedi.
Haklisin.Eşiniz o sırada "Başbaşa yemek yememiz uygun olmaz. Eşimle gelirim." Diyememiş.
Kız cesareti eşinizin tavırlarından alıyor demekki.
Eşiniz ben x ile yemeğe çıkacağım haberin olsun dediyse çok uzatmayin.Yemege çıkıp bu takıntılı mesaj bombardımanina başlayınca söylediyse iskillenin derim.Bi de eşinizi merak ettimEsimden ogrendim.