- 4 Nisan 2018
- 1.192
- 2.013
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gereksiz kıskançlık. Ayrıca eşin kendisi koyması lazım mesafeyi o kıza da belanız olan kıza da senlik bir durum yok burada ortada.Merhabalar. Simdi size mumkun oldugu kadar acik acik yazmaya calisacagim. Siz de yorumlayin bana lutfen.
Esimin eski is yerinden bir kiz arkadasi var. Bizim evimize gelmisligi ve baska arkadaslarinin evinde de bulusmuslugumuz var gecmiste. Ben hicbir zaman haz etmedim kendisinden. Bekar ve erkek arkadasi yok. Kucukken erkek arkadasi olmussa bilemem ama yillardir yok onu biliyorum. Biraz erkek gibi bir kiz. Konusma tavirlar... evli bir erkekle nasil konusmasi davranmasi gerektigini bilmedigini dusunuyorum. Bazen yilisik bazen el kol hareketleriyle konusuyor.
Sonuc olarak ben bu kizi sevmiyorum ama esime ara sira mesaj atiyor. Ayda yilda bir konusuyorlar falan filan. Esimin cok yakin bir erkek arkadasi var. Kizin o adamla iletisimi de boyle. O adam da evli.
Gecenlerde ogle yemeginde esim ve bu kiz bulusmuslar. Kiz yeterliligini almis esimi yemege cikarmis. Esim kizarim diye soylememis bana. Ayni gunun aksaminda ogrendim. Tabiki kiyameti kopardim cunku o kizda hosuma gitmeyen seyler var. Yillarin birikimi.
Bu arada universiteden beri esime ve bana takık olan baska bir kiz var. Ailemizin belalisi. O esimi kiz arkadasiyla yemekteyken gormus ve bana esime o kiza sosyal medyadan mesajlar atip durdu. Rahatsiz edici mesajlar. Esimin bulustugu kiza esimden uzak durmasini esime asılmamasını esimin evli oldugunu filan yazmis.
Birkac gun gectikten sonra bu esimin bulustugu kiz bana mesaj atti. Kendisine gelen rahatsiz edici mesajlari gonderdi. O mesajlara da cevap olarak esimden ve benden icin kardeslerim yazmis. Kendisinin guzel giden bir iliskisi oldugunu yazmis ama yok oyle birsey. Nedir bu diye bana sordu. Sen degilsindir ama ben yine de haberin olsun diye gonderiyim nedir bu yazmis. Dikkatli olalim demis bir de. Esine de gonderecegim haberin olsun. Sanki esime her gonderdigi seyi bana haber veriyor ya! Ben evinize gelmis masaniza oturmus birisiyim. Bunlari haketmedim demis. Sanki ben esimden uzak dur dedim! Artik dutlrmasini umit ediyorum o baska.
Araya nasilsin goruselim diye sikistirip bir de yemek tarifi istemis. Musait olunca arar misin konusalim demis. Cildirdim resmen. Esime de gonderdi. Esim aradi yanimda konustu. Aksam da ben aradim konustum sakinlestigimde. Normale baglanmis sekilde konu kapandi. Ama icim icimi yiyor. Ben burda daha farkli mi davranmaliydim. Yada halen kizi arayip iki cift laf etmeli miyim?
Bu arkadaş olan kız,belalı olan kızı biliyor o zamanDiğer iş arkadaşı olan bey ile de arkadaşlığı sizin eşinizle olduğu gibiymiş demek ki “erkek gibi” erkeklerle kanka diye takılan bi kız bu. Diğer beyin eşi ile konuştunuz mini nasıl düşünüyor merak ettim.Aslında kıskanmamanız gerektiğini biliyorsunuz ama yine de hoşunuza gitmiyor tercih sizin tabi ki. O zaman evinize filan davet etmeyin yavaşça irtibatı azaltın eşiniz de öyle yapsın.Evet aynen oyle. Ama ben o belali miydi mesajlaro atan yoksa yemege ciktigi kiz miydi bilmiyorum. Suphelerim var acikcasi. Benim haberim yoksa haberim olsun diye ortalik karistirilmis olabilir.
Ya evli insanların aralarına 3. kişileri sokmalarına tahammül edemiyorum. Dost arkadaş akraba vs. her neyse. Bu kadar rahatsızlık hissediyorsanız görüşmeyin. Eşiniz de sizin bu isteğinize saygı duysun. Dış kapının dış mandalları için evinizdeki huzuru bozmayın. Çok da haklısınız rahatsız olmakta. Evli insanların Çevre ilişkilerine biraz dikkat etmesi lazım. Laubalilik falan gereksiz ve nahoş şeyler.Merhabalar. Simdi size mumkun oldugu kadar acik acik yazmaya calisacagim. Siz de yorumlayin bana lutfen.
Esimin eski is yerinden bir kiz arkadasi var. Bizim evimize gelmisligi ve baska arkadaslarinin evinde de bulusmuslugumuz var gecmiste. Ben hicbir zaman haz etmedim kendisinden. Bekar ve erkek arkadasi yok. Kucukken erkek arkadasi olmussa bilemem ama yillardir yok onu biliyorum. Biraz erkek gibi bir kiz. Konusma tavirlar... evli bir erkekle nasil konusmasi davranmasi gerektigini bilmedigini dusunuyorum. Bazen yilisik bazen el kol hareketleriyle konusuyor.
Sonuc olarak ben bu kizi sevmiyorum ama esime ara sira mesaj atiyor. Ayda yilda bir konusuyorlar falan filan. Esimin cok yakin bir erkek arkadasi var. Kizin o adamla iletisimi de boyle. O adam da evli.
Gecenlerde ogle yemeginde esim ve bu kiz bulusmuslar. Kiz yeterliligini almis esimi yemege cikarmis. Esim kizarim diye soylememis bana. Ayni gunun aksaminda ogrendim. Tabiki kiyameti kopardim cunku o kizda hosuma gitmeyen seyler var. Yillarin birikimi.
Bu arada universiteden beri esime ve bana takık olan baska bir kiz var. Ailemizin belalisi. O esimi kiz arkadasiyla yemekteyken gormus ve bana esime o kiza sosyal medyadan mesajlar atip durdu. Rahatsiz edici mesajlar. Esimin bulustugu kiza esimden uzak durmasini esime asılmamasını esimin evli oldugunu filan yazmis.
Birkac gun gectikten sonra bu esimin bulustugu kiz bana mesaj atti. Kendisine gelen rahatsiz edici mesajlari gonderdi. O mesajlara da cevap olarak esimden ve benden icin kardeslerim yazmis. Kendisinin guzel giden bir iliskisi oldugunu yazmis ama yok oyle birsey. Nedir bu diye bana sordu. Sen degilsindir ama ben yine de haberin olsun diye gonderiyim nedir bu yazmis. Dikkatli olalim demis bir de. Esine de gonderecegim haberin olsun. Sanki esime her gonderdigi seyi bana haber veriyor ya! Ben evinize gelmis masaniza oturmus birisiyim. Bunlari haketmedim demis. Sanki ben esimden uzak dur dedim! Artik dutlrmasini umit ediyorum o baska.
Araya nasilsin goruselim diye sikistirip bir de yemek tarifi istemis. Musait olunca arar misin konusalim demis. Cildirdim resmen. Esime de gonderdi. Esim aradi yanimda konustu. Aksam da ben aradim konustum sakinlestigimde. Normale baglanmis sekilde konu kapandi. Ama icim icimi yiyor. Ben burda daha farkli mi davranmaliydim. Yada halen kizi arayip iki cift laf etmeli miyim?
Dunden beri durmadan mesaj geliyor bana. Onun olduguna eminiz artik.Bence biraz celismissiniz. Yani demissiniz ki , kiz erkek gibi. Eeee o zaman kocaniza da kur falan yapmiyordur zaten. Kiz ayda yilda bir mesaj atiyor demissiniz, bir kere de kutlama yemegine davet etmis o kadar. Kiz normal bir kiz bence. Herkes esinize asik degildir eminim
Hatalarim cok. Cok yumusak yuzlu davrandim. Bugun bitti. Kavgasiz gurultusuz sert olacagim artik. Net olacagim. Hoslanmadigimi soyledim defalarca. Hatta kavga da ettik. Ama soz dinletemedim. Benim iletisimim hic yoktu ama onlar konusuyorlarmis. Bulusmuslar da iste yemek icin. Bir konum daha var. Dilerseniz okuyabilirsiniz. Daha ayrintili o.Esiniz yuzde 99 kusurlu. Böyle durumlarda asla erkegi savunmam. Size hesap vermesi ya da haber vermesi gereken eşiniz. Vakti zamaninda kizi eve almayacaktiniz. Bekar birinin evinizde ne isi vae hemde davranislarindan hoslanmamissiniz bunu neden esinize söylemediniz ? Ve iletişimi o an kesmediniz. Siz neden durum degerlendirmesi yapiyorsunuz. O kim ki ? Bir de bunlari haketmedim demis. Muazzam bir oyuncu.