• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuyup yorumlar mısınız? Bakış açınıza ihtiyacım var.

Madem sizde kızla samimisiniz, görüşüp, araşıp, sizden yemek tarifi isteyecek kadarda yakınsınız sizide çağırsaydı yemeğe, ki bence çağırmasa bile eşinizin düşünüp çağırması daha da makbul. İyi niyet göstergesi. Tarz ve tavır olarak erkek gibi olabilir ama nihayetinde o da bir bayan.
Karşı cinsle aranda her zaman, evliysen nişanlıysan sevgiliysen bi mesafe olmalı. Diğer kız nerden çıktı orayı anlayamadm. Ama niye hem eşin, hem sen ayrı ayrı arıyorsunuzki. Madem aradın fırsatını bulmuşken araya lafını sıkıştırsaydn, yanlış anlaşılıyor, eşimede söyledim biraz mesafeli olum diye.

Eşiniz ben x ile yemeğe çıkacağım haberin olsun dediyse çok uzatmayin.Yemege çıkıp bu takıntılı mesaj bombardımanina başlayınca söylediyse iskillenin derim.Bi de eşinizi merak ettim:KK48:
Yemekten donunce soyluyor engel olmayim diye.

Ne kiymetli adammis arkadas, butun kizlar pesinde..
Once esinize ve kendinize batirin cuvaldizini

Ben bunlari esimin bulustugu kizin benim ogrenmem icin yaptigini dusunuyorum. Dediginiz gibi olsa sizi niye kandiriyim.
E o kız öyle bi profil açıp yaptıysa ünden beri eşime takık kız var demiştiniz,o nerden biliyor o kızı. Yıllardır o mu yapıyor bu numarayı. İkisi aynı kişi mi yani?

E o kız öyle bi profil açıp yaptıysa ünden beri eşime takık kız var demiştiniz,o nerden biliyor o kızı. Yıllardır o mu yapıyor bu numarayı. İkisi aynı kişi mi yani?
Yok sadece o tarz mesajlar gelince esimle ben kesin o kizdir dedik. O kiz olduguna dair bir iz bir soz yok yoksa. Digee kizin bundan haberi yok tabiki.

Yemekten donunce soyluyor engel olmayim diye.
Engel olsan ne olurmuş ki? Bir öğün yeekden mi mahrum kalirmis?Anladığım kadarı ile bu yemek öğleden sonra iki de kafede yenilen makarna yanına tavuk şiş değil.Bildigin akşam yemeğine çıktıysa (bu spontan olmamıştır) bu adam seni ayakta uyutuyor

ay inanamıyorum...evli bi erkeği yemeğe çıkaran davet eden kızda suç yok oyle mi..bu kadar samimiyet varsa, ailecek gorusuluyorsa, konu sahibine neden soylemedi kız eşinle yemek yicez diye açık açık? bırakın allah askına ya

O kadar dikkat ettim ki yorumlariniza kusura bakmayin yazmadan duramadim. Bir baska konuda da yine erkek tarafini korumaci yaklasmissiniz ilk yorumlarinizda. Aldatan erkegi neredeyse hakli cikarmistiniz ki son anda fikirleriniz degisti. Simdi de karsidaki kiza yukleniyosunuz. Gizli is ceviren koca kisisi degil mi? Karsi taraftaki kizla ne gibi bi sorunu cozebilir konu sahibi? Once evindekine bir ayar versin bence. Dusuncelerinize saygim sonsuz ama bana tuhaf geliyor belirtmek istedim :bicak:

lisedeki sevgili durumları gibi olmuş bu. bence tek çözüm eşinizin iletişimi kesmesi o kadınla ve sizinde tabi ki. saçma bi hal almış durum evlenmişsiniz barklanmışsınız böyle olaylarla kendinizi yormayın ne gereği var siz ve eşiniz uzak durduğu müddetçe takık olanlarda uzak duracaktır

Engel olsan ne olurmuş ki? Bir öğün yeekden mi mahrum kalirmis?Anladığım kadarı ile bu yemek öğleden sonra iki de kafede yenilen makarna yanına tavuk şiş değil.Bildigin akşam yemeğine çıktıysa (bu spontan olmamıştır) bu adam seni ayakta uyutuyor
Yok kebapcida ogle yemegi. Bir saat.

O kadar dikkat ettim ki yorumlariniza kusura bakmayin yazmadan duramadim. Bir baska konuda da yine erkek tarafini korumaci yaklasmissiniz ilk yorumlarinizda. Aldatan erkegi neredeyse hakli cikarmistiniz ki son anda fikirleriniz degisti. Simdi de karsidaki kiza yukleniyosunuz. Gizli is ceviren koca kisisi degil mi? Karsi taraftaki kizla ne gibi bi sorunu cozebilir konu sahibi? Once evindekine bir ayar versin bence. Dusuncelerinize saygim sonsuz ama bana tuhaf geliyor belirtmek istedim :bicak:

siz benim mesajlarımı bi tam okuyun ondan sonra yorum yapsaydınız...kıza ders vermekten bahsediyordu bense eşine ayar vermesini soyledim zaten...onceki konuda da konunu iç yüzünü anlamaya calıstım, eşine hak vermiyorum diye de belirttim..hiçbi zaman erkeği korumam..önceki konuda eşinin yaptıkları ortada ama o duruma gelene dek neler yasandı bilmiyoruz, belki tekrar evlenecek kadın, kendi hataları varsa onları da dusunmesini onerdim sadece..kötü mü dedik
tuaf olacak bişey yok

Yok kebapcida ogle yemegi. Bir saat.
Ozaman içini hiç bulandırma çünkü spontan olmuştur.O esnada onun yanında seni arayıp aşkım kem kum demesi de olacak iş değil.Zaten zihninden bu yönde bisey geçmediği için de aklına aramak gelmeyebilir.Ama bu düşünceyi eşine belli etme.Dusuncesiz hareketin bak nelere sebep oldu.Senin yemeğe çıktığın kadını kıskanan kadın nerdeyse evliligime sahip çıkacak,ayarı o veriyor.Beni nasıl bir duruma düşürdüğünü gör de

siz benim mesajlarımı bi tam okuyun ondan sonra yorum yapsaydınız...kıza ders vermekten bahsediyordu bense eşine ayar vermesini soyledim zaten...onceki konuda da konunu iç yüzünü anlamaya calıstım, eşine hak vermiyorum diye de belirttim..hiçbi zaman erkeği korumam..önceki konuda eşinin yaptıkları ortada ama o duruma gelene dek neler yasandı bilmiyoruz, belki tekrar evlenecek kadın, kendi hataları varsa onları da dusunmesini onerdim sadece..kötü mü dedik
tuaf olacak bişey yok

Hayır ilk yorumlarınız daima eşleri haklı çıkaracak sekilde. Sonradan fikriniz degisiyor. Ben gorduklerimi okuduklarimi anladiklarimi yorumladim. Sadece bana garip geldigi icin yazmak istedim dedigim gibi dusuncenize saygim sonsuz :KK52:

Hayır ilk yorumlarınız daima eşleri haklı çıkaracak sekilde. Sonradan fikriniz degisiyor. Ben gorduklerimi okuduklarimi anladiklarimi yorumladim. Sadece bana garip geldigi icin yazmak istedim dedigim gibi dusuncenize saygim sonsuz :KK52:

orda konu sahibi bana cevaplar verdi ve o cevaplar verdikce tabiki ona gore yonlendim...ama ilk yazdıgımda da erkeği korumadım...bir evlilik bozuluyorsa eğer erkek psikopat değilse 2 tarafın da hataları vardır diye düşünüyorum hepsi bu

orda konu sahibi bana cevaplar verdi ve o cevaplar verdikce tabiki ona gore yonlendim...ama ilk yazdıgımda da erkeği korumadım...bir evlilik bozuluyorsa eğer erkek psikopat değilse 2 tarafın da hataları vardır diye düşünüyorum hepsi bu

Anladım, teşekkür ederim :KK3:

Eşin bir kızla yemeğe çıkıyor, diğer belalısı onu kıskanıyor adamın asıl eşine mesaj atıyor. Eşin birşeyden haberi yok. Enteresan
Evet aynen oyle. Ama ben o belali miydi mesajlaro atan yoksa yemege ciktigi kiz miydi bilmiyorum. Suphelerim var acikcasi. Benim haberim yoksa haberim olsun diye ortalik karistirilmis olabilir.

Ben kızda bir yanlışlık bulamadım. O kadar taraflı anlatmanıza rağmen.. Bana samimi geldi o kız arkadaş..

Asıl yanlışlık size yemeğe çıktığını söylemeyen eşinizde ve eşinizi yalana mecbur eden sizde bence.. :işsiz:

Ben olayda bir sorun goremedim. Esiniz ogle saatinde 1 saat bir arkadasiyla yemek yemis,bunu goren delinin biri de aklinca sizin evliliginizi kurtarmaya calismis. Evlilik denilen sey o kadar basit mi eslerden biri karsi cinsle yemek yiyince veya dis kapinin mandali birisi sacmalayinca yikilsin? Kiz bekarsa bekar,sevgilisi yoksa yok. Potansiyel koca avcisi ise de esiniz bir zahmet eline ayagina kafasina beynine sahip cikacak. Gerisi hep sacma sapan teferruatlar.

Back