• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuyup yorumlar mısınız? Bakış açınıza ihtiyacım var.

Aynı şeyi yasasam hiç problem yapmam. Öğlen yemeği o anda spontane gelişen bı durumdur zaten... Sadece olayın dallanıp budaklanmasindan rahatsız olurdum ve rahatsizligimi da esime yansitirdim. Bizlere sadakat borcu olan kişiler eslerimiz... Bı başkasıyla asla bu konuda muhatap olmam.

Hani erkekler der ya;Sana güveniyorum aşkım ama erkeklere güvenmiyorum.Sen çok saf ve temiz bi gülsün .Erkeklerin ne kadar pislik olabileceğini bilmiyorsun.Bu yüzden seni evden çıkarmiyorum:confused:Al bu cümleyi kadınlar için evrilt söyle eşine.:-)

valla okurken ben yoruldum allah sana sabır versin bacım ne karışık işler dallas gibi mübarek kocandan yüz bulmasalar bu cesareti nerden alırlar diye sormak istiyorum

Oh maşallah...Kızlar eşinin peşinde bakıyorum da..Eşin yüz vermese böyle olur muydu?
Kızın teki eşinin başka bi kızla yemeğe çıkmasını kıskanıyor...Oh oh oh...

Ne demek yemeğe çıkmak başka kızla?
Sen bu kızla asla muhatap olmamalısın ne demek akşam ikiniz birden kızla konuşuyorsunuz durum değerlendirmeleri yapıyorsunuz...Resmen evliliğinizin içinde..

Resti neden çekmiyorsun eşinin onunla iletişimi derhal kesmesi konusunda?
Hiçbir evli erkek başka biriyle başbaşa yemeğe çıkamaz.
Ay ne kadar rahatsınız ya

Haketmemişmiş..Ne telefonlarını aç ne muhatap ol ne de eşini muhatap ettir.
Ben bile sinirlendim burda
Aynen Katılıyorum . Konu sahibi eşinin net bir duruşu olsa kızlar böyle davranamaz .

Aykilil seni asıl rahatsız eden şey esin ile hafta içinde aynı evde olamaman,farklı yerlerde çalışmanız.Bu yüzden iyice gıcık oldun bence.Ama yinede eşine göz dağı ver çünkü esin mizaç olarak sana göre daha rahat birisi(Sen evrak imzasi için çağrılsan iskillenen bir kadinsin).Ama bu olaydan dolayı hiç huzursuz olma bence

Bence burada en önemli sorun eşinin bunu senden saklaması ve takık diye bahsettiğin kızın davranışları. Eşin ve yemeğe çıktığı kız gerçekten normal arkadaş olabilir çok normal ama eşin bunu senden gizlememeli, Belki eşinin düşüncesizlik yapması belki senin baskı yapman neden olmuş olabilir. Ama o mesaj atan kıza aklım ermedi. Ne alaka yani ona ne anlayamadım hiç

Merhabalar. Simdi size mumkun oldugu kadar acik acik yazmaya calisacagim. Siz de yorumlayin bana lutfen.

Esimin eski is yerinden bir kiz arkadasi var. Bizim evimize gelmisligi ve baska arkadaslarinin evinde de bulusmuslugumuz var gecmiste. Ben hicbir zaman haz etmedim kendisinden. Bekar ve erkek arkadasi yok. Kucukken erkek arkadasi olmussa bilemem ama yillardir yok onu biliyorum. Biraz erkek gibi bir kiz. Konusma tavirlar... evli bir erkekle nasil konusmasi davranmasi gerektigini bilmedigini dusunuyorum. Bazen yilisik bazen el kol hareketleriyle konusuyor.

Sonuc olarak ben bu kizi sevmiyorum ama esime ara sira mesaj atiyor. Ayda yilda bir konusuyorlar falan filan. Esimin cok yakin bir erkek arkadasi var. Kizin o adamla iletisimi de boyle. O adam da evli.

Gecenlerde ogle yemeginde esim ve bu kiz bulusmuslar. Kiz yeterliligini almis esimi yemege cikarmis. Esim kizarim diye soylememis bana. Ayni gunun aksaminda ogrendim. Tabiki kiyameti kopardim cunku o kizda hosuma gitmeyen seyler var. Yillarin birikimi.

Bu arada universiteden beri esime ve bana takık olan baska bir kiz var. Ailemizin belalisi. O esimi kiz arkadasiyla yemekteyken gormus ve bana esime o kiza sosyal medyadan mesajlar atip durdu. Rahatsiz edici mesajlar. Esimin bulustugu kiza esimden uzak durmasini esime asılmamasını esimin evli oldugunu filan yazmis.

Birkac gun gectikten sonra bu esimin bulustugu kiz bana mesaj atti. Kendisine gelen rahatsiz edici mesajlari gonderdi. O mesajlara da cevap olarak esimden ve benden icin kardeslerim yazmis. Kendisinin guzel giden bir iliskisi oldugunu yazmis ama yok oyle birsey. Nedir bu diye bana sordu. Sen degilsindir ama ben yine de haberin olsun diye gonderiyim nedir bu yazmis. Dikkatli olalim demis bir de. Esine de gonderecegim haberin olsun. Sanki esime her gonderdigi seyi bana haber veriyor ya! Ben evinize gelmis masaniza oturmus birisiyim. Bunlari haketmedim demis. Sanki ben esimden uzak dur dedim! Artik dutlrmasini umit ediyorum o baska.
Araya nasilsin goruselim diye sikistirip bir de yemek tarifi istemis. Musait olunca arar misin konusalim demis. Cildirdim resmen. Esime de gonderdi. Esim aradi yanimda konustu. Aksam da ben aradim konustum sakinlestigimde. Normale baglanmis sekilde konu kapandi. Ama icim icimi yiyor. Ben burda daha farkli mi davranmaliydim. Yada halen kizi arayip iki cift laf etmeli miyim?
HATA SENDE DE EŞİNDE DE VAR ARAYI KOYMANIZ LAZIM CANIM EŞİN DIŞARI O KIZLA BAŞBAŞA NE İŞİ VAR GRUP ARKADAS YEMEGI OLUR OK DE DİĞERLERİ KABUL EDİLEMEZ SENDE OLABİLDİĞİNCE EŞİNİ UYAR RAHATSIZLIGI KİBARCA SÖYLE AYNI ŞEYİ SEN YAPSAN NAMUS MESELESİ OLUR SENDE NAMUS MESELESİNE ÇEVİR DEVİR EŞİTLİK DEVRİ

Iste tam olarak bu. Neden olay patlak verince kiz benimle gorusme talebinde bulunuyor. Cok masumsa kendi ismarlayacagi yemegi evli adami tek basina cagirmak yerine esini de cagirsaydi bir zahmet!

iyide kız sizin değil eşinizin arkadaşı.
yorumlardan gaza gelmeyin. kızın yada eşinizin yaptığı yanlış bir durum yok.
asıl takmanız gereken her koldan saldıran diğer kız.

Eşime takık bekalısı var ne demek yaa 'eşimin belalısı?' Böyle bi cümleyi kuramaz insan o kim ki eşimin belalısı ya ay çok saçma :D eşiniz de herkese yüz verirse başbaşa yemeğe giderse daha çok belalısı olur konudaki kız gibi her yerden arayıp mesaj atıp gününüzü mahvederler

Simdi bence her ne olursa olsun eşinden yüz buluyolar ki bunları yapıyolar bende buna benzer seyler yaşadım esimin bayan ayakkabı üzerine dükkanı vardı ve baya ikna kabiliyeti falan sinirden çılgına dönerdim belki baya tepki alicam kızan olcak ama bu bir gercekki şu zamanda kızlar daha bozuk erkeğin zaten genetiği bozuk kızlar özellikle nerde evli nişanlı adam varsa onun pesinde eşin kendine çeki düzen vermesi gerekiyo her ne kadar da erkek gibi kadın olsa da yemeğe çıkarmak d neyin nesi anlamış değilim ve diğer kız neyi oluyo ki bu durumu kıskanıyo? Ayrıca arkadaşınız da olsa evde Eşiniz varken sizin evde ne işi var? Ben bu olaylara karşıyım eşim evde yokken gelir arkadaşlarım devir kötü esinizle konusmaniz gerekiyo bence

Simdi bence her ne olursa olsun eşinden yüz buluyolar ki bunları yapıyolar bende buna benzer seyler yaşadım esimin bayan ayakkabı üzerine dükkanı vardı ve baya ikna kabiliyeti falan sinirden çılgına dönerdim belki baya tepki alicam kızan olcak ama bu bir gercekki şu zamanda kızlar daha bozuk erkeğin zaten genetiği bozuk kızlar özellikle nerde evli nişanlı adam varsa onun pesinde eşin kendine çeki düzen vermesi gerekiyo her ne kadar da erkek gibi kadın olsa da yemeğe çıkarmak d neyin nesi anlamış değilim ve diğer kız neyi oluyo ki bu durumu kıskanıyo? Ayrıca arkadaşınız da olsa evde Eşiniz varken sizin evde ne işi var? Ben bu olaylara karşıyım eşim evde yokken gelir arkadaşlarım devir kötü esinizle konusmaniz gerekiyo bence
Benim degil esimin arkadasi. Is arkadaslari hep birlikte gelmislerdi. Bu kiz haftasomu demeden gece demeden mesaj atabilecek birisi. Benim tavrim olmasa is uzamisti daha cok. Bu benim engel oldugum hal. Sen dusun gerisini. Esimin sonav sonucu gece aciklanmisti. Gece 12 de tebrik meaaji atmisti mesela. Gecenlerde bir cumartesi karikatur gondermis mesela.

Benim degil esimin arkadasi. Is arkadaslari hep birlikte gelmislerdi. Bu kiz haftasomu demeden gece demeden mesaj atabilecek birisi. Benim tavrim olmasa is uzamisti daha cok. Bu benim engel oldugum hal. Sen dusun gerisini. Esimin sonav sonucu gece aciklanmisti. Gece 12 de tebrik meaaji atmisti mesela. Gecenlerde bir cumartesi karikatur gondermis mesela.
O kızı alır evire cevire duvardan duvara vurur tırnaklarını tek tek söker derisini yuzer uzerine tuz basar oturur zevkle izlerim bu nedir arkadaş yaa esine tavrını koy her yerden engellesin senin huzurunu kaçırmaya değer mi kardesim ne hallere geldik kardesim hayret bisey

O kızı alır evire cevire duvardan duvara vurur tırnaklarını tek tek söker derisini yuzer uzerine tuz basar oturur zevkle izlerim bu nedir arkadaş yaa esine tavrını koy her yerden engellesin senin huzurunu kaçırmaya değer mi kardesim ne hallere geldik kardesim hayret bisey
Tamam esim suclu tamam cok suclu ama karsidaki kadinin ben ne yapiyorum acaba demesi gerekmez mi allah askina. Esim haftasonu yani birlikteyken onunla neden konusmak istesin. Bu ne kendini hatirlatma cabasidir boyle anlayamiyorum. Esime hakli demiyorim kesinlikle ama karsidaki evli adama ilgi alaka gosteren kadinin aklindan neler geciyor acaba.

Tamam esim suclu tamam cok suclu ama karsidaki kadinin ben ne yapiyorum acaba demesi gerekmez mi allah askina. Esim haftasonu yani birlikteyken onunla neden konusmak istesin. Bu ne kendini hatirlatma cabasidir boyle anlayamiyorum. Esime hakli demiyorim kesinlikle ama karsidaki evli adama ilgi alaka gosteren kadinin aklindan neler geciyor acaba.
Kuzumm bni yanlış anlama sana bisey dediğim yok zaten sinirlerim bozuldu buna benzer seyler bende yaşadığım icin söylüyorum en son esimi terk etme asamasina geldim ben ne diyorum zaten çoğu kadın su zamanda bozuk evli adamlara takıyolar kafayı ama eşinden de yüz buluyo anladın en son sehir degistirdim ben ve esimin numarasını

kızlar daha bozuk diyorsunuz ya hani,kendinizi de katıyorsunuz ama dimi içine?

Bekar ve erkek arkadaşı olmayan çok samimi kız - check

Eşim , eşime , eşimi , eşimde , eşimden , eşim demiş miydim? - check

Eşine kızmayıp sürekli diğer kızlara diş bileyen kadın - check

Mutlu olmak isteyen çiftin peşinde gezen kız hatta kızlar - check

Eşinin kız arkadaşı olmasını istemeyen ama eşine söz geçiremeyen kadın eş - check

Tehlikeli kızın rahatsız ettiği bir diğer evli çift - check

Bu tür konulardaki değişmez karakterler... Eşleriniz sizin malınız değil , kız sizden yemek tarifi bile istemiş.Bekar ve erkek arkadaşı yok diye eşiniz için tehlike mi? Evliler de evlilerle aldatmıyor sanki eşlerini hiç? Bakış açınızı değiştirmezseniz size bu hayatta huzur yok.Buna sebep de sizsiniz.

kızlar daha bozuk diyorsunuz ya hani,kendinizi de katıyorsunuz ama dimi içine?
Cogu kız diyorum tüm kadınlar hepsi yüzde yüzü demiyorum cnm yalan bisey de yok bizlerde calisiyoruz disarda neler oluyo görüyoruz sonucta erkeklerin kabahati yok demiyorum zaten erkeğin genetiginde var ama daha dul bayanı bırak genç kızları da görüyorum neler neler yaptığını genel olarak söyledim bütün kadınlar demedim anladın

Cogu kız diyorum tüm kadınlar hepsi yüzde yüzü demiyorum cnm yalan bisey de yok bizlerde calisiyoruz disarda neler oluyo görüyoruz sonucta erkeklerin kabahati yok demiyorum zaten erkeğin genetiginde var ama daha dul bayanı bırak genç kızları da görüyorum neler neler yaptığını genel olarak söyledim bütün kadınlar demedim anladın

yok anlamadım ama anlaşabileceğimizi de düşünmüyorum. öncelikle kadın/kız/dul bayan gibi ayrımlar yapmadan anlatın ki anlayayım. iki mesajınızda da ısrarla "kadınlar daha bozuk,milletin kocasına kafayı takıyor" diyorsunuz. komik olan siz de kadınsınız yani öyle umuyorum. öyle olunca da saçma bir hal alıyor. anlaşamayacağız sanırım ama umarım dediğimi anlarsınız.

Back