"Okumayacağım!!!!"

Bu ne biçim üslup,haddimizi bilelim.
neden
sizde kardeşiniz için yani adam olmaz tabirini kullandınız bazı konularda öğreneceğimiz çok şey var adam olamadığız hata yaptığımız çok şey var
mesala insanlara güven konusunda bir türlü adam olamadım

neden
sizde kardeşiniz için yani adam olmaz tabirini kullandınız bazı konularda öğreneceğimiz çok şey var adam olamadığız hata yaptığımız çok şey var
mesala insanlara güven konusunda bir türlü adam olamadım
Ben kardeşim için kullandım kullanabilirim çünkü kardeşim ama siz beni ve ailemi genelleyerek kullanamazsınız.
Ben sizin içinde kullanmam kullanamam,kaldı ki konu da bu değil.

Ben kardeşim için kullandım kullanabilirim çünkü kardeşim ama siz beni ve ailemi genelleyerek kullanamazsınız.
Ben sizin içinde kullanmam kullanamam,kaldı ki konu da bu değil.
bana kullanın benim kişiliğin oturmuş ne kadar adamım yada değilim bilirim ama ergenlik dönemindeki kardeşiniz için kulanmayın kişiliğine zarar verirsiniz
konuda ayrıntılar önemlidir ipuçları verir

bana kullanın benim kişiliğin oturmuş ne kadar adamım yada değilim bilirim ama ergenlik dönemindeki kardeşiniz için kulanmayın kişiliğine zarar verirsiniz
Ben burada 4 aylık patlamam sonucu açtığım konuda kullandım,onun yanında gayet sakin ılımlı ve yapıcıyım.
O açıdan sıkıntı yok,teşekkürler.

Ben burada 4 aylık patlamam sonucu açtığım konuda kullandım,onun yanında gayet sakin ılımlı ve yapıcıyım.
O açıdan sıkıntı yok,teşekkürler.
burdaki amaç sizi kırmak değil sadece farklı bir bakış açısı lütfen onun gözünden bakın empati yapın okul herşey değil kişilikleri zarar görmesin yeterki
gençlik hepimizin

Sert olan benim,annem babam gayet sakin konuşuyor.
Ben eylülden olan patlama ile buraya döküldüğüm için oldukça sert oldu üslubum haklısınız.
Sorunu çözüme kavuşturduk diye düşünüyoruz ama kafaya koymuş yani döndüremiyoruz
simdi okudum psiyatriyede goturmusunuz soylemekten korktugu bir sey mi var acaba

lise bir de çocuklara ne oluyor bilmiyorum, belkide bi sene ara verip çalışmalı, alt kademe çalışan olmanın zorluklarını yaşamalı, belki de seneye koşa koşa gider o zaman
bazen de çocuklar eğitim sistemini çok saçma buluyor, ikna edemiyorsun, kabullenemiyor, bu konuda da onları pek suçlayamıyorum doğrusu

dr olmak istemiyodur belki ?
Hayır,damdan beklentisi ne dedi beklentimizden kastım onun beklentisi.
Ne olmak isterse olur onun hayali o.
Meslek seçimine karışmıyoruz tabiki.
lise bir de çocuklara ne oluyor bilmiyorum, belkide bi sene ara verip çalışmalı, alt kademe çalışan olmanın zorluklarını yaşamalı, belki de seneye koşa koşa gider o zaman
bazen de çocuklar eğitim sistemini çok saçma buluyor, ikna edemiyorsun, kabullenemiyor, bu konuda da onları pek suçlayamıyorum doğrusu
İşte ya seneye koşa koşa gitmezse? Bu ihtimal tüylerimi diken diken yapıyor.

İlerde benimde çocuğum olursa şayet okumak istemezse asla zorlamıcam..
Sizde rahat bırakın okumak istemiyorsa okumasınn

buraya yazan öğretmenler nasıl okuldan alın atölyeyle cezalandırın matığını savunurlar cezayla eğitim olmayacağını bilmeyen öğretmenlerimiz mi var 21. yüz yılda bu falakanın bir diğer şekli malesef eğitim sistemi berbat

yani bu da bi ihtimal ama eğtime önem veren bi ailede bunun olasılığı düşük bence, ben de aynı şeyi erkek kardeşimde yaşadım yıllar önce, bi sene sanayide çalışmak onu öyle bi çarptı ki, seneye koşa koşa gitti ve başka hiç bi iş yerinde çalışmadığı bi daha hep kendi işini yaptı, yapıyor

Şuan olay inatlaşmaya dönmüş. Paraya mı ihtiyacı var?
Okumayacaksa zorlamayın.
"Yapamazsın edemezsin" diye sert konuşmadan, okursa hayatına etkilerini anlatırsanız, pişman olacaksa bir kaç yıla olur.
Benzerini akrabalarımda gördüm. Çabuk çark ettiler açıktan okudular.
Bu sene üniversiteye başladılar. O zamanlarda o yaşlarda para kazanmak çok cazip gelmişti onlara.

Örgün okumak istemiyor.
Açıktan okuyarak hayalini kurduğu fakülteleri kazanacağını düşünüyor,hayal dünyasında.

Belki gerçekten kazanabilir ? Çok zeki kardeşiniz var söylediğinize göre, neden hayal dünyasında olsun ki ? Tabi ki okuması güzel bir şey keşke okusa. Ama okumak istemiyorsa bu kadar zorladığınız için iyice ters tepecek. Biraz fazla üzerine gidiyorsunuz sanki. Bırakın okumazsa okumasın. Onun kendi hayatı sonuç olarak. Pişman olacak olan da o mutlu olacak olan da o. Belki bu şekilde daha çok mutlu olur ? Belki kendi planları vardır, hayatını buna göre yönlendirmek istiyordur.

agir iste çalisip eline uç kurus para geçince okula duz taban kosar tabiki
iyi bi okulu kazabadigina gore zeka problemi yok kardesinin aklini kullaancakdir, ama acimayin iyi çalistirsinlar

buraya yazan öğretmenler nasıl okuldan alın atölyeyle cezalandırın matığını savunurlar cezayla eğitim olmayacağını bilmeyen öğretmenlerimiz mi var 21. yüz yılda bu falakanın bir diğer şekli malesef eğitim sistemi berbat
ogretmen deilim ama burdan bakinca ceza gibi durmuyor ki sanayiye gondermek
çocugun istedigi o zaten, okuldan kaçiyor , evden çikipokula gitmiyor
su an tek istegi çalismak e buyur çalis denmesinde ne zarar var ..
aylak aylak gezsinmi, her turlu yontem denenmis ise yararmamis, son çare bu gibi duryor

yani bu da bi ihtimal ama eğtime önem veren bi ailede bunun olasılığı düşük bence, ben de aynı şeyi erkek kardeşimde yaşadım yıllar önce, bi sene sanayide çalışmak onu öyle bi çarptı ki, seneye koşa koşa gitti ve başka hiç bi iş yerinde çalışmadığı bi daha hep kendi işini yaptı, yapıyor
Ya inşallah.
Nasıl böyle oldu anlamıyorum.

X