- 12 Şubat 2010
- 882
- 205
- Konu Sahibi annemiseviyorum
bu gelecek kişilerr (oğlan tarafından olanlar) sizin evde mi yatacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okuyorum okudukça da benim içime daral geldi.. 5 gün yahu kocaman 5 gün, 5 gece.. sana birşey yaparlar, çocuğa birşey yaparlar.. allah korusun geri dönülmesi imkansız bir zarar verirler.. neden bu riski alıyorsun? sen mi çok iyisin, biz mi çok kötüyüz anlayamadım..
okuyorum okudukça da benim içime daral geldi.. 5 gün yahu kocaman 5 gün, 5 gece.. sana birşey yaparlar, çocuğa birşey yaparlar.. allah korusun geri dönülmesi imkansız bir zarar verirler.. neden bu riski alıyorsun? sen mi çok iyisin, biz mi çok kötüyüz anlayamadım..
peki 5 gün kalacak bunlar. ağabeyinde o 5 gün sizdemi kalacak...bilmiyor değilim kızlar cevap vermesini inanın ki biliyorum sadece gelsin istiyorum. abimle yengemin gelmesi inanın içimi çok rahatlattı ben ne kadar sabırlıysam abim saman alevi gibidir anında sinirlenir öyle böyle değil. o yüzden diyorum ya kayınpederim süt dökmüş kedi gibidir o varken olayları abim bilmiyor zannediyor onca küfrü falan hep abimle güzel evladım diye konuşuyor korkusundan. merak etmeyin ben bildiğimi okurum mama asla vermem dışarı zaten onun eline verip çıkarmam hoş abim müsaade etmez zaten kimsenin tutmasına kızımı. abim sadece şunu söylemiş eşime anilsa gözğmğn nuru kardeşimi babanlara bırakmam ben demiş. yengemi tanımanız lazım emin olun konuşmama gerek klamayacak o kayınvalidemi halleder
eşimle konuşuyordum yazamadım eşim abime bilet aldı onların geleceği güne onlar burdayken o da burda olacak yengemle
peki 5 gün kalacak bunlar. ağabeyinde o 5 gün sizdemi kalacak...
3 artı 1 zaten evimiz abimle yengemde bizde kalacak mecburen beni onlarla bırakmamak için geliyorlar çünkü