- Konu Sahibi annemiseviyorum
yolcucum ben bittim tükendiminan ki kendine bişey yapmasını düşünecek hal bırakmadı bende o kadar olaydan sonra kapıyı kilitledi yattı sabah çıktığını duydum işe gitmek için. kalbim acıyor ne yapacağımı bilmiyorum baba evinde ne yaparım bilmiyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum bundan sonra ne olacak bilmiyorum herşey birbirine karıştı nasıl kaldıracağım onu hiç bilmiyorum. anneme sıkıldım kafa dağıtmaya geliyorum dedim onlar ne diyecek bilmiyorum herşey allak bullak işin içinden çıkamıyorum. ben artık onunla o evde evli kalmak istemiyorum. bana kıyamayan insan seni öldürücem diye saldırdıkça içimdeki tüm sevgiyi yıktı geçti.beni bir yere bıraksınlar kimse duymasın bağıra bağıra ağlamak istiyorum saatlerce
canım benim bağırmak istiyorsan bağır, ağlamak istiyorsan ağla. ama hiçbir şeyi içine atma. git anneciğinin yanında sakinleş, iyice kafa dinle, gerekirse psikoloğa git. ne yapacağını, neler olacağını düşünme. zaman sana yol gösterecektir. su akar yolunu bulur. sen bu ruh halinden biran önce uzaklaşmaya çalış..
annen vücudundaki izlerden, moralinden halini anlayacaktır zaten. hiç gizlemeye çalışma. anlat içini dök. çok üzme kendini, sütün kesilmesin. yavrunu düşün. Allah yardımcın olsun. o canilerin yatacak yeri olmasın inşallah..