bunları kokollarım yüzüm sırtım mosmor halde hala nasıl ayakta durabildiğimi bilmeden en acısı eşim tarafından nasıl yapıldığına inanamadan vücudumdan çok kalbim acıyarak yazacağımı hiç düşünmezdim.
kimseye sakın ama sakın eğer içinizden gelmiyorsa başkaları size ne der diye Allahtan korkuyorsunuz diye sakın iyi davranmayın.yoksa benim gibi heeeep kaybedenlerden olursunuz kızlar. benim herşeye inancım bitti.
burada bazı arkadaşlarım anne babaya kötü davranılır mı yazmıştınız ya cevap şimdi vereyim davranılır kızlar daha doğrusu davranılmalıymış. iyi davranmaya yönelik verdiğim tek bir taviz sonucu şu anda felaket durumdayım. 30u akşam servise binip gitme günü gittiler ve eşim cinnet geçirip beni çok sevdiğini söyleyip senin için ölürüm diyen insanın bacaklarına vurma artık diye nasıl sarılıp yalvardığımı hatırladıkça hala kendimden nefret ediyorum keşke ama keşke o yerde yığılıp ölseydim, keşke ömrüm dediğim evladım olmasaydı da ben tek bir nefes bile almasaydım artık bu dünyada. Allaha beni ve evladımı al yanına artık diye onca içtenliğimle yalvarırken neden hala nefes aldığımı bile anlamakta zorluk çekecek kadar tükendim ben.
işin garibi neden dövüldüğümü bile bilmiyorum. geldikleri günkü soğuk duruşumu bozup iyi davranayımla başlayan aptallığım ve odalardan odalara eşimi sürükleyip yapılan fısıldaşmalar ve hazin sonumuz. merak bile etmiyorum artık neden vurduğunu yıkılmış, tükenmiş, bitmiş bir haldeyim. beynimi yiyen tek bir cümle ne yaptım ki beni dövdü ne dediler gider ayak ki beni dövdü. ne zaman girip yazabilirim bir daha bilmiyorum yok olup gitmek istiyorum sadece ölmek istiyorum.
anne babalık kavramından aile olmaktan öyle tiksinmişim ki. inanın kızımı alıp gitmek istiyorum bu evde hala nasıl durabildiğimi bile bilmiyorum.
belki sen hakettin ilk gün kötü davrandın diyenler olacaktır. onuda söyleyeyim ilk günkü gibi kötü davranmayı hep başarabilseydim 5 gün boyunca başıma bunlar gelmezdi. o da anne baba o da evlattır deyip eşime güvenip beraber gezerlerken kalbimi bozmadığım evde onları beklediğim için oldu herşey.
haklıda bulan haksızda bulan herkesten Allah razı olsun kızlar. hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız. sevgiler