- 24 Ağustos 2013
- 3.017
- 478
- Konu Sahibi annemiseviyorum
bak seni anlamadığı düşünme. acını da nefretini de satırlarında hissedebiliyorum. ama ne biliyim belki yaşamadığım için belki senin kadar güçlü olmadığım için bu zalim insanlara da olsa bir evladın anne babasına "sizi sevmiyorum" sözü içimi acıttı.yolcucum keşke bazen hayat başka şans sunsa ben kendi imtihanımı veremediğimin ve inan ki veremeyeceğiminde farkındayım. olmadı olmaz bu saatten sonra çünkü karşımda biraz taviz verirsek evimizin huzuru kaçmasına ne eşimin ne benim ne de benim ailemin takadi yok. her zaman eleştiriye eleştirilmeye açığım.
ve şunu anladım ki bende artık her türlü bitilmiş... benim ne sabrım ne de insani tahammülüm kalmamış... içimden kimseye böyle nefret duyduğumu hatırlamıyorum. keşke ama keşke birileri silgiyle kötü olan herşeyi düzeltse. veli değilim ve hatalarımın önüne set çekemiyorum saygı duymayı isterdim ama duyamıyorum bitmiş tükenmiş herşey.
küçükler hata yapar büyükler affeder ben yoruldum büyüğün hata yapıp küçüğün sineye çekmesinden. yapabileceği hiç birşey yok maalesef. iki yüzlülük yapamam onlara içimden gelmediği gibi davranıp sonra eşime patlamak istemem. ve sadece şunu biliyorum kötülük geliyor uzak durucam
karşımdaki insan bana evladı gördüğü için değil oğluna kötü görünmemek için sarılıyor merak etme bazen gözlerde herşeyi anlatıyor. hatasız kul olmaz beşerim hata yapıcam ve BEN GERÇEKTEN ARTIK HATA YAPMAK İSTİYORUM NE GARİPTİR Kİ İLK DEFA BU ŞEKİLDE DAVRANDIM BU İNSNALARA VE İLK DEFA AĞIZLARINDAN KIZIM CÜMLESİNİ DUYDUM.ne kötü değil mi hediyelere boğarken onları her kandilde bayramda ararken o..pu denilen ben bugün trip attım diye bir anda KIZLARI oldum. daha bugün ilk gün sabah ola hayrola sevgiler
imtihan dünyası. herkesin imtihanı farklı farklı. size belki de en ağırlarından biri yüklenmiş. keşke bu zamana kadar sürdürdüğünüz sabrınızı ferasetinizi biraz daha devam ettirebilseydiniz. asla demiyorum ki onlara gül, vıcık vıcık sahte samimiyet göster, hiç bir şey olmamış gibi davran.. demem, diyemem de.. ama sözler benim bünyeme çok ağır geldi.
madem böyle başladınız devamını da getirin de yumuşadığınızı düşünüp cesarete gelmesinler. Allah şaşırtmasın arkadaşım..
ayrıca bu eleştiriye açık tavrın için teşekkür ediyorum..
Son düzenleme: