Siz işinize geldiğinde özgürlüğe sığınanlardansınız
Bende nabza göre şerbet verenlerdenim
Milletin türbanı ya da hangi derste ne öğretileceği sizi rahatsız ediyorsa , sizinde bu davranışınız beni rahatsız etti dile getirdim
Şuna bakın buna bakınla konuyu değiştirmeye çalışan sizsiniz
Kılık kıyafetin sertbestliğini ilk yorumumda da doğru bulmadığımı söyledim, ancak bi serbestlik söz konusuysa kimin ne giydiği kimseyi enterese etmemeli.. Zira ona çifte standart denir, serbestlik değil
buna ek olarak da bir çok çoçuk tercihlerine yazmadığı halde imam hatibi kazandılar.
çifte standarttan bahsediyorsunuzda
okulda mini etek sort tayt kısa kollu giymeyi zaten yasaklamışlar
ama kuranı kerım dersinde türban takacaklar
bu ne çifte standart değil mi?
tüm kalbimle katılıyorum aynen böyle.
şimdi devletin beceriksizligini anlatacak olsak zaten konudan cıkamam ben bugün.
Konu ne zaman dine bağlanacak diye merak ediyordum
Bu serbestliğin altından neler çıkacağını öngörmek çok ta zor değil aslında...
Biraz düşünmek kafi...
Benim de ilk aklıma gelen bu oldu.Bugun itibarıyle okullarda kılık kıyafet serbest olacak.
Ben 10 yıllık lise öğretmenı olarak karara karşıyım
Bızım genclerımızde cok fazla marka takıntısı ozentı olacak..
maddı durumlar herkesın aynı degıl
Artık cocuklarımız yarın hangı ders var degıl hangı kıyafetı giysem dıye dusunecek..
sızın fıkırlerınız neler
Anlatmayalım zaten güzel fikirlerle tartışmak kırmadan etmeden daha iyi olur
alıntıladığınız mesajımda seçmeli derslerin nasıl seçildiğini anlatmaya çalıştım sanırım orda bir problem yok.
ben öğretmenim,gururla söylüyorum bunu,bir anneliğim bir de öğretmenliğimle övünürüm şu hayatta.
bir arkadaş öğretmenleri imam,okulları imam hatip yapacaklar demiş.
orda bir durulsun lütfen,yavaş gelsin o arkadaş biraz.
sonsuz saygım olsa da hiçbir koşul halinde imam dedirtmem kendime,herkes kendi işini yapsın.
sizin çocuğunuzun okulda neler yaşadığını tabiki bilemem.
benim anlatmak istediğim şey(sadece kendi gördüklerimden yola çıkarak söyleyebilirim bunları tabiki)
okullardaki öğretmenler çocuklarınıza hadi başınızı örtün diye dayatacak insanlar değil,
inanın değil.60 öğretmenli bir okuldayım,4 tane din kültürü öğretmeni var.
merakımdan sordum kuran dersinde napıyorsunuz diye,heveslenen örtüyor yoksa karışmıyoruz,çocuk onlar daha dediler.
inanın böyle dediler!
biz sınıf ayrımı yapmıyoruz!ayyaşın çocuğu da bir bana,alimin çocuğu da,hepsinin derdine içim titrer benim,ben de anneyim.
lütfen öğretmenlere ithamlarda bulunurken biraz daha nazik olsun insanlar,inanın dokunuyor.
burda kaç tane öğretmen yorum yaptı,kaçından şu sert üslubu gördünüz?
bazı annelerin yorumlarından ben korktum burda,biz sizin düşündüğünüz kadar katı değiliz inanın.
ben de öğretmenimalıntıladığınız mesajımda seçmeli derslerin nasıl seçildiğini anlatmaya çalıştım sanırım orda bir problem yok.
ben öğretmenim,gururla söylüyorum bunu,bir anneliğim bir de öğretmenliğimle övünürüm şu hayatta.
bir arkadaş öğretmenleri imam,okulları imam hatip yapacaklar demiş.
orda bir durulsun lütfen,yavaş gelsin o arkadaş biraz.
sonsuz saygım olsa da hiçbir koşul halinde imam dedirtmem kendime,herkes kendi işini yapsın.
sizin çocuğunuzun okulda neler yaşadığını tabiki bilemem.
benim anlatmak istediğim şey(sadece kendi gördüklerimden yola çıkarak söyleyebilirim bunları tabiki)
okullardaki öğretmenler çocuklarınıza hadi başınızı örtün diye dayatacak insanlar değil,
inanın değil.60 öğretmenli bir okuldayım,4 tane din kültürü öğretmeni var.
merakımdan sordum kuran dersinde napıyorsunuz diye,heveslenen örtüyor yoksa karışmıyoruz,çocuk onlar daha dediler.
inanın böyle dediler!
biz sınıf ayrımı yapmıyoruz!ayyaşın çocuğu da bir bana,alimin çocuğu da,hepsinin derdine içim titrer benim,ben de anneyim.
lütfen öğretmenlere ithamlarda bulunurken biraz daha nazik olsun insanlar,inanın dokunuyor.
burda kaç tane öğretmen yorum yaptı,kaçından şu sert üslubu gördünüz?
bazı annelerin yorumlarından ben korktum burda,biz sizin düşündüğünüz kadar katı değiliz inanın.