Bu konuda Türbani bahane etmek ne sacma avrupa birligine girmek istiyorsunuz sonrada böyle bir karar alininca yok türbanli aileler kina yaksin yok bilmem ne
Avrupada bir kac ülke haric hangi ülkede forma gibi birsey var???
Fakirlik zenginlik olayinda %100 haklisiniz...bu durum hem cocuklari hem ailelerin basini agritacak ama okullarda giyim kiyafet serbest oldu diye Türbanli olan insanlara OH KINA YAKSINLAR demek cok ayip!!!
Ben almanyada yasiyorum burda bile Türbanli arkadaslar istedikleri gibi okula Üniye gidebiliyorlar...Biz dinimizi kültürümüzü yurtdisinda savunmaya calisiyoruz kendimizi kabullendirmeye calisiyoruz ama bizim Vatandaslarimiz Türkiyede tam tersini yapiyor..SAGOLSUNLAR !!!
Aynen dediginiz gibi ALmanya'da kendinizi kabullendirmeye Türkiye'de ise yasantınızı dikte ettirmeye calısılıyor. Aradaki bu muhtesem farkı bilmem fark edebiliyor musunuz?
Ben ateistim benim hakkımı koruyor mu türkiye? Escinselin yasam hakkını, kadının bedensel butunlugunu, kurtajı bile tartısma konusu haline getirdiler sanki hakkımız değil lütufmuscasına?
Nesnel olmayan oznel inanclara baglı hikayeleri ders yapıp 4. sınıftan itibaren zorunlu din dersi var bu ulkede, felsefe yok, sosyoloji yok, mantık yok.... matematikte ülkece basarısızız hanımefendi, fen bilimlerinde halimiz yaman ama siyer olsun muhammed in hayatı olsun bu dersler var cok sukur?
Problem değil, benim kardeşim cok cogu daha da sıkılırsak gider ozel bir okula ( ki su an gayet iyi bir anadolu lisesine gidiyor) ama herkesin cocugu gidebilecek mi?
Benim isyanım ogretmenleri imam okulları medreseleştiriyorlar?