• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

okul sorunu

o zaman ayrılın madem, gerçekten sizin beklentilerinizi karşılayamayacaksa, mutsuz olacaksanız... yalnız ben sevgilinizin yerinde olsam gururumdan bir daha yüzünüze bakmazdım heralde. senin okuduğun okulu ailem beğenmio 4 yıllık oku ne demek ya :)
o benim kendimce bulduğum bir çözüm napim başka çare bulamadım:(

Kabul etsin diye değilde hayırlısı olsun diye dua et bence.

fotosentez,hayırlısı olsun diyorum zaten ama allah kalbimdekinide hayırlı kılsın inşallah, bu da çok zor bir durum,ben çok sessiz biriyimdir annemi babamı bırakın kimseye karşı sesim çıkmaz ,içime atmaktan sıkıntıdan hastalık sahibi olucam artık, inşallah annemlerin kalbi yumuşar:43:

Bu zamanda seviyor ve seviliyorsanız kıymetini bilin. Aileniz sizin iyi bir geleceğiniz olmasını istemekte haklı, ama siz de bir bireysiniz ve kendi kararlarınızı kendiniz verebilmelisiniz. Olumlu ya da olumsuz yaşayacağınız herşey sizin seçiminiz olmalı. Bugün siz okulunuzu bitirip çok güzel bir işe girebilirsiniz, fakat yarın kimin nerede ve ne durumda olacağını hiç kimse bilemez. Evet, okumak çok çok güzel ve insanlar için muhakkak gerekli birşey. Açık öğretim veya normal üniversite, ikisinin birbirinden bi farkı yok. Ama yaşadığımız dünyada okumuş cahiller olduğunu da unutmayın.

Back