- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.316
AraçlaYürüyerek mi araçla mı
Yazık degıl mi kucucuk cocuk tam gun egıtım alacakAllah izin verirse bu sene 1.ci sınıfa başlayacak bir kızım var. Evimize yakın olan okul yürüyerek 5 dakika şuanda o okulun anasınıfına gidiyor. Ancak ben ilkokulda oraya göndermeyi hiç istemiyorum okul yönetimi eğitim kalitesi okulun bulunduğu mahalle falan hiç iyi değil tek bir iyi öğretmen var herkes onu övüyor ders saatleri de öğlenci 2 den akşam 7 buçuğa kadar. şuanki anaokul öğretmeni de ısrarla o öğretmene verin kızınızı bende çocuğumu ona vereceğim ilkokulda uzak yeri tercih etmeyin hem siz hem kızınız çok yıpranırsınız diyor. Evimize arabayla 15 dakika uzaklıkta bir okul daha var eğitim kalitesi öğretmenleri falan ilçemizin parmakla gösterilen okullarından biri. tam gün eğitim sabah 8 buçuktan 4 buçuğa kadar. Ben oraya vermek istiyorum dedesi de ben arabayla her gün getirip götürürüm dedi. Ama öğretmeni uzak okula vermeyin en iyi okul eve yakın okul deyince kafam çok karıştı. İlkokulda çocuğunu uzak okula gönderen hanımlardan tecrübelerini dinlemek isterim.
Benim oğlan anaokuluna bu şekilde gitti, ilkokul çocuğu neden gitmesin? 2-7 arası gitmesinden daha mantıklıYazık degıl mi kucucuk cocuk tam gun egıtım alacak
Siz rahat edin oturun aksama kadar dıye????
İstediğiniz okula vermek için ikametgah önemli öncelikle onu söyleyeyim.Allah izin verirse bu sene 1.ci sınıfa başlayacak bir kızım var. Evimize yakın olan okul yürüyerek 5 dakika şuanda o okulun anasınıfına gidiyor. Ancak ben ilkokulda oraya göndermeyi hiç istemiyorum okul yönetimi eğitim kalitesi okulun bulunduğu mahalle falan hiç iyi değil tek bir iyi öğretmen var herkes onu övüyor ders saatleri de öğlenci 2 den akşam 7 buçuğa kadar. şuanki anaokul öğretmeni de ısrarla o öğretmene verin kızınızı bende çocuğumu ona vereceğim ilkokulda uzak yeri tercih etmeyin hem siz hem kızınız çok yıpranırsınız diyor. Evimize arabayla 15 dakika uzaklıkta bir okul daha var eğitim kalitesi öğretmenleri falan ilçemizin parmakla gösterilen okullarından biri. tam gün eğitim sabah 8 buçuktan 4 buçuğa kadar. Ben oraya vermek istiyorum dedesi de ben arabayla her gün getirip götürürüm dedi. Ama öğretmeni uzak okula vermeyin en iyi okul eve yakın okul deyince kafam çok karıştı. İlkokulda çocuğunu uzak okula gönderen hanımlardan tecrübelerini dinlemek isterim.
Akşam 7de eve geleceğine 5te evde oluyor tam gün eğitimde. Asıl ikili eğitimde sefil oluyor çocuklar. sabahçılar 7.30da derse girmesi için kör karanlıkta gidiyor. Tam gün eğitimde 8,30 9 gibi başlar ders.Yazık degıl mi kucucuk cocuk tam gun egıtım alacak
Siz rahat edin oturun aksama kadar dıye????
bu senemi çıkti bu karar?İstediğiniz okula vermek için ikametgah önemli öncelikle onu söyleyeyim.
Artık öğretmen seçemiyorsunuz, bakanlık öğrenci ve öğretmeni kendisi buluşturacak okul müdürlüğüne bırakmayacak bu işi.
Ben ilk okulda sevgi dolu bir öğretmen olduktan sonra velide bilinçliyse akademik sıkıntı olmayacağını düşünenlerdenim.
evet önümüzdeki eğitim öğretim yılından itibaren uygulanacak.bu senemi çıkti bu karar?
Geçen sene bizim okulda 30 bin tl bağışlayip istedigin ögretmene verebiliyordun da ögrenciyi
Genel olarak yıllardır böyle olduğu söyleniyor öğretmen seçmek yok diye ama nakilleri ve sınıf değişikliği ile istenilen okul ve öğretmene gonderebiliyordinuz yine de küçük ilçe de yaşadığı için ikametgah sorun olmayacaktırİstediğiniz okula vermek için ikametgah önemli öncelikle onu söyleyeyim.
Artık öğretmen seçemiyorsunuz, bakanlık öğrenci ve öğretmeni kendisi buluşturacak okul müdürlüğüne bırakmayacak bu işi.
Ben ilk okulda sevgi dolu bir öğretmen olduktan sonra velide bilinçliyse akademik sıkıntı olmayacağını düşünenlerdenim.
Bu yıl netleşti bu durum işte. Nakil ve sınıf değişikliğinde de yine kontenjanı olan öğretmene verilebilecek. Bir sınıf 10 iken mevcut diğer sınıf 20 olamayacak. Yıllardır okul müdürlüğü tekelindeydi, her müdür kendi yöntemiyle seçti. Bu yıl değişen bir durum bu.Genel olarak yıllardır böyle olduğu söyleniyor öğretmen seçmek yok diye ama nakilleri ve sınıf değişikliği ile istenilen okul ve öğretmene gonderebiliyordinuz yine de küçük ilçe de yaşadığı için ikametgah sorun olmayacaktır
çok yerinde bir karar olmuş düzgün uygulanır ise.evet önümüzdeki eğitim öğretim yılından itibaren uygulanacak.
Bu tarz "bağışların" önüne geçmek için sanırım.
Yuruyerek 5 dakika gitmeyle arabayla 15 dakika gitmenin sure olarak bir farki yok bence. Uzak deyince 1 saat falan aklima gelmisti..Allah izin verirse bu sene 1.ci sınıfa başlayacak bir kızım var. Evimize yakın olan okul yürüyerek 5 dakika şuanda o okulun anasınıfına gidiyor. Ancak ben ilkokulda oraya göndermeyi hiç istemiyorum okul yönetimi eğitim kalitesi okulun bulunduğu mahalle falan hiç iyi değil tek bir iyi öğretmen var herkes onu övüyor ders saatleri de öğlenci 2 den akşam 7 buçuğa kadar. şuanki anaokul öğretmeni de ısrarla o öğretmene verin kızınızı bende çocuğumu ona vereceğim ilkokulda uzak yeri tercih etmeyin hem siz hem kızınız çok yıpranırsınız diyor. Evimize arabayla 15 dakika uzaklıkta bir okul daha var eğitim kalitesi öğretmenleri falan ilçemizin parmakla gösterilen okullarından biri. tam gün eğitim sabah 8 buçuktan 4 buçuğa kadar. Ben oraya vermek istiyorum dedesi de ben arabayla her gün getirip götürürüm dedi. Ama öğretmeni uzak okula vermeyin en iyi okul eve yakın okul deyince kafam çok karıştı. İlkokulda çocuğunu uzak okula gönderen hanımlardan tecrübelerini dinlemek isterim.
Evet bu sene uygulamaya başlanacak.bu senemi çıkti bu karar?
Geçen sene bizim okulda 30 bin tl bağışlayip istedigin ögretmene verebiliyordun da ögrenciyi
Çalışıyormusunuz?Allah izin verirse bu sene 1.ci sınıfa başlayacak bir kızım var. Evimize yakın olan okul yürüyerek 5 dakika şuanda o okulun anasınıfına gidiyor. Ancak ben ilkokulda oraya göndermeyi hiç istemiyorum okul yönetimi eğitim kalitesi okulun bulunduğu mahalle falan hiç iyi değil tek bir iyi öğretmen var herkes onu övüyor ders saatleri de öğlenci 2 den akşam 7 buçuğa kadar. şuanki anaokul öğretmeni de ısrarla o öğretmene verin kızınızı bende çocuğumu ona vereceğim ilkokulda uzak yeri tercih etmeyin hem siz hem kızınız çok yıpranırsınız diyor. Evimize arabayla 15 dakika uzaklıkta bir okul daha var eğitim kalitesi öğretmenleri falan ilçemizin parmakla gösterilen okullarından biri. tam gün eğitim sabah 8 buçuktan 4 buçuğa kadar. Ben oraya vermek istiyorum dedesi de ben arabayla her gün getirip götürürüm dedi. Ama öğretmeni uzak okula vermeyin en iyi okul eve yakın okul deyince kafam çok karıştı. İlkokulda çocuğunu uzak okula gönderen hanımlardan tecrübelerini dinlemek isterim.