• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okb hastası sevgili adayı

Uzun süredir psikiyatristlerle çalışıyorum zor bi hastalık ama tedavisi mümkün biraz uğraştırır seni. Takıntılardan kolay vazgeçilmiyor. Buna hazırmısın onu sorgula önce
Uzun süredir psikiyatrilerle çalışıyorum dediniz ve sorma gereği hissettim. . Bir insan neden yastiginin altında bıçakla uyur ve yaz kış sürekli odasının camı açık uyur? ?

Uzun süredir psikiyatrilerle çalışıyorum dediniz ve sorma gereği hissettim. . Bir insan neden yastiginin altında bıçakla uyur ve yaz kış sürekli odasının camı açık uyur? ?
Genelde paranoyak şizofreni hastaları bu tarz şeyler yapıyor.
Onu takip eden biri varmış gibi hissediyordur. Kendinide korumak için yastığının altına bıcak koyuyordur. Camdan girecek ve onu hemen öldürecek. Bunun gibi şeyler yapan hastalar çok gördüm.Tabi bu bir örnek başka sanrı da olabilir yani gerçek de olmayan sn şeyleri görüyor ve düşünüyor olabilir. Altından hiç ummadığı mız birşey de çıkabilir.

Genelde paranoyak şizofreni hastaları bu tarz şeyler yapıyor.
Onu takip eden biri varmış gibi hissediyordur. Kendinide korumak için yastığının altına bıcak koyuyordur. Camdan girecek ve onu hemen öldürecek. Bunun gibi şeyler yapan hastalar çok gördüm.Tabi bu bir örnek başka sanrı da olabilir yani gerçek de olmayan sn şeyleri görüyor ve düşünüyor olabilir. Altından hiç ummadığı mız birşey de çıkabilir.
Yaa cook cook teşekkür ederim. . Eğer izniniz olursa size özelden yazabilirmiyim?

Hala burada birileri var mı??
Konuşmuyorduk istemediğimi söylediğimden beri. Dün gece mesaj attı, kendimi senden uzak tutamıyorum ne yapsam olmuyor tarzı. Bu hastalıksa ilacı sensin filan (laflara bak).
Yine istemediğimi,beni de takıntı yapacağını falan söyledim. İyi geceler dedi yattı.
Şimdi şöyle yazmış:
'Seninle hayata tutunmak isterim ben.
Korkma sen de, azıcık risk al.'
Ay lütfen azıcık beni yönlendirin, ne yapıcam bilmiyorum kaldım. Böyle şeyler yazınca da ısınıyorum gibi... Ne yapıcam bilmiyorum :(

Ciddi anlamda etkilenmediysen bence uzak dur.
Birisinin benim konuşmamı sürekli düzeltmesini istemezdim. Çok rahatsız edici.

Konuşmuyorduk istemediğimi söylediğimden beri. Dün gece mesaj attı, kendimi senden uzak tutamıyorum ne yapsam olmuyor tarzı. Bu hastalıksa ilacı sensin filan (laflara bak).
Yine istemediğimi,beni de takıntı yapacağını falan söyledim. İyi geceler dedi yattı.
Şimdi şöyle yazmış:
Ay lütfen azıcık beni yönlendirin, ne yapıcam bilmiyorum kaldım. Böyle şeyler yazınca da ısınıyorum gibi... Ne yapıcam bilmiyorum :KK43:

Isin isin... seni de takintilarindan biri yapınca kaçacak şehir arıyorum diye baslik acarsin. Sizde sorunlusunuz sanırım. Insanlar size daha ne yol gösterecek?

Şimdi şöyle yazmış:
Ay lütfen azıcık beni yönlendirin, ne yapıcam bilmiyorum kaldım. Böyle şeyler yazınca da ısınıyorum gibi... Ne yapıcam bilmiyorum :KK43:
Lütfen engelle ve uzak dur , muhtemelen gizli psikopattır da bu adam söylemleri çok tehlikeli...

Şimdi flört diye gözünüze batmaz ama yarın ciddi bir şey anlatacak olursunuz ya da keyifli konuşurken sizi düzeltmeye çalışır moraliniz bozulur. Ne bileyim arkadaşınızla rahatça tanıştıramazsınız, ailenizle tanıştıramazsınız. Kim bilir daha ne takıntıları vardır. Bunları kabul ederek başlayın. İleride de tahammül edebilir misiniz iyi düşünün.

Şimdi şöyle yazmış:
Senin boğazına taktığı iple hayata tutunacak.

İlk ilişkiniz mi? İlkleri için böyle hevesli, fazla umutkar oluyor insan

Bana yeni tanıştığım biri kitap okuyorsun ama sana hiç faydası olmamış diyecek... Onu o kabalığının derinliklerinde boğarım.

Yahu tamam hastalik hepimizin basinda. ALLAH yardimcisi olsun. Ama bile bile lades. Hayatin cokmu guzel cokmu yolunda mesela o adam senin psikolojini bozacaak ama sen yok durumum maddi manevi iyi bana biseu olmaz mi diyorsn. Yada ben saglamimdr takilmam mi diyorsun. Bence benim esimde okb haberi yok. Herseye takilir. Rahatsiz. Benide sinir hastasi etti. Babasida ayni. Kayinpederimi gormeye tahamul edemiyorm adam takintili. Basim agrisa o gun sen bizi istemiyosn diyip aileyi dagitabilicek kadar takimtili. Uzak dur. Benim hayatim bitti bu rahatsiz insanlardan. Diyorm ya hasta olablir ama benimki gibi gerizekali tedaviyi reddecek pislik insanlara denk gelirsen yandin.

Benim eşimde de çok hafif var. Ama canımdan can gitti diyebilirim. Daha flört aşamasında bu kadar laf söyleyen sevgili olunca yüzgöz olunca nasıl hareket eder kestiremezsin. Bence çok daha rahat iletişim kurabileceğin insanlar var bu hayatta. Çok gençsin. Kendini kesinlikle yıpratma.

Isin isin... seni de takintilarindan biri yapınca kaçacak şehir arıyorum diye baslik acarsin. Sizde sorunlusunuz sanırım. Insanlar size daha ne yol gösterecek?
Ben niye sorunlu olayım? Sadece merhamet duygum biraz fazla.. yazık gibi geliyor bana direkt hastalığı yüzünden istememek. Ama ona da istemediğimi söylemiştim zaten. Burdan anlıyorun ki iş yeterince ciddi ve kararımdan ödün vermemeliyim, teşekkürler yorum için

Benim eşimde de çok hafif var. Ama canımdan can gitti diyebilirim. Daha flört aşamasında bu kadar laf söyleyen sevgili olunca yüzgöz olunca nasıl hareket eder kestiremezsin. Bence çok daha rahat iletişim kurabileceğin insanlar var bu hayatta. Çok gençsin. Kendini kesinlikle yıpratma.
Haklısınız sanırım, ben hep iyi yanını düşünen bir insan olduğum için çok kötü yanlarını görmüyorum veya istemiyorum sanırım, uzak durmak en iyisi :)

Back