- 20 Temmuz 2018
- 463
- 1.315
- 63
Yanii kısa belki biraz ama zaten takıntılı bir de ben bunu söylesem depresyona girerdi artıkKisaymis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanii kısa belki biraz ama zaten takıntılı bir de ben bunu söylesem depresyona girerdi artıkKisaymis
Karşıdaki kişiden özellikle bunu rica etmediğim sürece birinin sürekli hatalarımı düzeltmesi beni çok sinir eder,kimsenin de böyle bir duruma bayılacağını sanmıyorum,bence iyisi mi uzaklaşın,çok etkilendiyseniz de ''bu yaptığın hoşuma gitmiyor'' deyin.
Yok hiç ağırtır mısın başımı ablacım :) Dertleşmek istersen mesaj atabilirsin. Açıkcası hayatıma ilk defa okbli birisi girdi hiçbir fikrim yoktu, bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum da. Uzak durmak arada hiçbir şey yokken en mantıklısıBak canım on senelik evliyim ve esım okb hastası ve suan lohusayım 14 gunluk bebegım var suan hassas oldugum donemde esimin takıntıları yuzunden aglıyorum o kadar zorki okb lı biriyle hayat gecırmek onu cok seviyorum ama beni cok uzuyor bazen, mesela bugun hıc yoktan yere onun takıntısı yuzunden gunumuz mahvoldu. Ha onlar ıcın kolaymı hayır ama bizler ıcınde cok zor hele ben lohusa halımdeyken hep ben alttan alıyorum. Ona gore o haklı ya konusucak cok sey var ama inan yorgunum seninde basını agrıtmak istemem. Ama tekrar dusun derim.
Benden aılesıde dahil olmak uzere herkes gizlemiş ben evlendikten sonra onun garip hareketlerini sorgulamaya basladıkca anlattı bana bı gun hayatımda okb nin ne oldugunu duymayan ben hayatımın gercegı ile yıllardır savas veriyorum. İnan o kadar zorki hersey sorun oluyor hersey. Bendede tahammül kalmadığı oluyor ama iste seviyorum kıyamıyorum onlar ıcın de cok zor yine arkadasın farklı okbmıs bizimki daha farklı bugun bı saat dil doktum cunku umursamaz bı hava var adamda ya oda haklı cok zor hayat onlar ıcınde ama Dedigim gibi bende cok zorlanıyorum cogu zaman hele simdi bide bebek var.Biraz daha zorlastı hayatYok hiç ağırtır mısın başımı ablacım :) Dertleşmek istersen mesaj atabilirsin. Açıkcası hayatıma ilk defa okbli birisi girdi hiçbir fikrim yoktu, bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum da. Uzak durmak arada hiçbir şey yokken en mantıklısı
Şey dedi bir de: Kitap okumayı sever misin? Evet dedim düzenli okurum. Ama belli ki çok fayda etmemiş dedi. Ayy öyle kırıldım ki, hiç böyle eziklenmemiştim hayatımda. Normalde lafımı çarparım ama sırf hasta diye kırıcı olduğunu söyledim sadece.
Bu arada bunu da bir iki kelimeyi yanlış yazmam ve konuşurken yumuşak söylenecek bir kelimeyi nispeten daha kalın söylediğim için söyledi. Cidden çekilecek dert değil haklısınız.
Ay gıcık hasta tamam da aynı zamanda kaba.hastalığının arkasına mi saklanıyor acaba.send3 direk sende boyundan vursaydin.topluluklarimin sana faydası olur d eseydin..seni de kendine benzetir .koşarak uzaklasŞey dedi bir de: Kitap okumayı sever misin? Evet dedim düzenli okurum. Ama belli ki çok fayda etmemiş dedi. Ayy öyle kırıldım ki, hiç böyle eziklenmemiştim hayatımda. Normalde lafımı çarparım ama sırf hasta diye kırıcı olduğunu söyledim sadece.
Bu arada bunu da bir iki kelimeyi yanlış yazmam ve konuşurken yumuşak söylenecek bir kelimeyi nispeten daha kalın söylediğim için söyledi. Cidden çekilecek dert değil haklısınız.
Erkeklerin geneli kısa boy gerçeğiyle yüzleşmekten hoşlanmazlar. :)Yanii kısa belki biraz ama zaten takıntılı bir de ben bunu söylesem depresyona girerdi artık
O değil de sen sabırlı mısın o adama tahammül edebilecek kadar güçlü müsün?Merhabalar,
Birisiyle tanıştım, 1-2 hafta oluyordur. Bana Okb olduğunu bunu sonradan öğrenmemi istemediğini söyledi. Az çok bilir herkes okb'yi kısaca takıntı diyelim, hastalık derecesinde.
Adı Ahmet olsun. Ahmetin takıntısı boyu ve düzgün konuşup yazma. Çok normal gözüküyor böyle söyleyince di mi olabilir?
Boyu benimle aynı ama sürekli bana boyum sence nasıl, daha uzun birini tercih ederdin di mi? Kim beni tercih eder ki zaten tarzı konuştu. Ben de bunun önemi olmadığını söyledim. Önceden daha takıntılıymış ama şuan ilaçlarla daha normale döndüm, kurbanda tetiklendi tekrar dedi. Kendisine zarar vermiş önceden sanırım, düşünceleri kafamda kurup kurup ölmek isterdim dedi. İrdelemedim.
Boyu yüzünden kimsenin onu sevmeyeceğini düşünüyormuş mesela.
Sonra ben konuşurken sürekli yanlışlarımı düzeltiyor. Yazarken de öyle. Normal konuşuyorum cidden hatta beğenilir konuşmam. Ama o 'o kelime öyle değil şöyle söylenir, o harfi daha yumuşak söylemelisin' filan diyor mesela sürekli. Diksiyon kursuna gitmiş, beraber düzeltiriz bu yanlışlarını ben yardımcı olurum diyor. Ama belli takıntılı yani. İyi de çocuk, benden 3 yaş büyük o da üniversite okuyor. Benden etkilendiğini söyledi, gülüşümü beğenmiş, kalbine dokunmuşum.
Uzun zamandır sevgilisi yokmuş ama yakışıklı olduğu için ilgi çeken biri. Hep bahane bulmuş kızlara sanırım, birisi ondan birkaç cm uzun diye olmaz demiş, bir kıza da yürüyüşün çok özgüvensiz, garip demiş.
Ama gel gör kii bu kimseyi beğenmeyen, takıntılı, egoist beyimiz geldi senden etkilendim dedi.
Şuan ortada bir şey yok ama bununla sevgili olursam bile bile lades mi demiş olurum sizce? Uzaklaşmalı mıyım yoksa? Yardımcı da olmak istiyorum aslında ama sinir yıpratan bir süreç olur gibi. Ne diyorsunuz bu konu hakkında?
yardımcı ol, sende hastalan...Merhabalar,
Birisiyle tanıştım, 1-2 hafta oluyordur. Bana Okb olduğunu bunu sonradan öğrenmemi istemediğini söyledi. Az çok bilir herkes okb'yi kısaca takıntı diyelim, hastalık derecesinde.
Adı Ahmet olsun. Ahmetin takıntısı boyu ve düzgün konuşup yazma. Çok normal gözüküyor böyle söyleyince di mi olabilir?
Boyu benimle aynı ama sürekli bana boyum sence nasıl, daha uzun birini tercih ederdin di mi? Kim beni tercih eder ki zaten tarzı konuştu. Ben de bunun önemi olmadığını söyledim. Önceden daha takıntılıymış ama şuan ilaçlarla daha normale döndüm, kurbanda tetiklendi tekrar dedi. Kendisine zarar vermiş önceden sanırım, düşünceleri kafamda kurup kurup ölmek isterdim dedi. İrdelemedim.
Sonra ben konuşurken sürekli yanlışlarımı düzeltiyor. Yazarken de öyle. Normal konuşuyorum cidden hatta beğenilir konuşmam. Ama o 'o kelime öyle değil şöyle söylenir, o harfi daha yumuşak söylemelisin' filan diyor mesela sürekli. Diksiyon kursuna gitmiş, beraber düzeltiriz bu yanlışlarını ben yardımcı olurum diyor. Ama belli takıntılı yani. İyi de çocuk, benden 3 yaş büyük o da üniversite okuyor. Benden etkilendiğini söyledi, gülüşümü beğenmiş, kalbine dokunmuşum.
Uzun zamandır sevgilisi yokmuş ama yakışıklı olduğu için ilgi çeken biri. Hep bahane bulmuş kızlara sanırım, birisi ondan birkaç cm uzun diye olmaz demiş, bir kıza da yürüyüşün çok özgüvensiz, garip demiş.
Ama gel gör kii bu kimseyi beğenmeyen, takıntılı, egoist beyimiz geldi senden etkilendim dedi.
Şuan ortada bir şey yok ama bununla sevgili olursam bile bile lades mi demiş olurum sizce? Uzaklaşmalı mıyım yoksa? Yardımcı da olmak istiyorum aslında ama sinir yıpratan bir süreç olur gibi. Ne diyorsunuz bu konu hakkında?
Bunun bir başka versiyonunu da ben tanıyorum ya neyse.İnsanı sürekli kötü hissettiriyorlar.
O an biraz dişli olup ''sana ne fayda etmiş ki benimle ilgili yorum yapıyorsun'' diyeceksiniz aslında,ben de sizin gibi içime atıp atıp üzülürdüm 2 sene önceye kadar,zamanla anladım yanlış olduğunu pat diye yüzüne söylüyorum şimdi eleştirmeye kalkan olunca
Haha gülümsettiniz teşekkürler :)Ay gıcık hasta tamam da aynı zamanda kaba.hastalığının arkasına mi saklanıyor acaba.send3 direk sende boyundan vursaydin.topluluklarimin sana faydası olur d eseydin..seni de kendine benzetir .koşarak uzaklas
Şuan anladım ki olay çok ciddi ve ben yapamam.O değil de sen sabırlı mısın o adama tahammül edebilecek kadar güçlü müsün?
Gerçekten öyleHer an söylediğin bişeyi düzelten biri çok can sıkıcı ya. Düşünsene hararetli tartışma içindesin karşıda ki sana o öyle denmez böyle denir diyor. O an ki sinirin cinnete dönüşür yeminlen
Uzun süredir psikiyatristlerle çalışıyorum zor bi hastalık ama tedavisi mümkün biraz uğraştırır seni. Takıntılardan kolay vazgeçilmiyor. Buna hazırmısın onu sorgula önceMerhabalar,
Ya zaten en başından mantığı bir kenara bırakıp duygularımızla hareket edince istemeden kapılıyoruz, aşık oluyoruz .o yüzden arkadaşlığın bile kritik bir noktası oluyor böyle durumlarda ,aşka evrilebiliyor. Kısacası ben korkarım bu tarz ilişkilerden .net olmak lazım en başından .Daha ilişki değil zaten, iyi çocuk gibi geldi gözüme. Ama ona arkadaş olmamızın daha doğru olduğunu söyledim. Yine de emin olayıp buraya yazayım dedim ben mi abarttım diye, haklısınız çünkü