• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OKB Eşim

OKB ömür boyu ilaç kullanmayı gerektiren bir psikolojik hastalıktır. Yok öyle geçti işte bu kadar düzeliyorum deyip tedaviyi bırakmak.

Öff okurken bunaldım benim yığınla bezim var temizlikte hepsini kullanırım:KK8: Üstelik ben temizlik ve yemek yaparken etrafta birinin olmasını bile istemem . Sırf bu yüzden eşimi bıçakla bile kovaladım. Şimdi ben bir işe başladığımda eşim kesinlikle ortadan kayboluyor . Bu kadar konu bir bez içinse sen kendini çok tüketiyorsun bu evlilikte. Farkında değilsin sanırım seninde psikolojin bozulmuş. Kaldı ki eşin kendini düzeltmeye istekli bile değil ki tedavi olabilsin.:işsiz:

Hepinizin yormlarını okudum .Topluca cevap vermek istedim. Öncelikle yorumlar için teşekkür ederim.

- Eşim hasta olduğunu kesinlikle kabul etmiyor. Daha önce TV de çıkan ünlü pskologlarda dahil 1 sene boyunca terapiye gitmiş. Otobüse binemeyen biri iken şimdi toplu taşıma araçları kullanabiliyor. Yani kendince en iyi haline gelmiş.

- Bu konuda benden özveri bekliyormus. O da evde tartısma olsun istemezmiş. Bezi yıkamak istemeyebilirmişim olay bez değilmiş zaten olay benim gösterdiğim tavırmış ( Bezi bırakıp odaya gidip " yıkayınca haber verirsin" demiştim . Odaya gitmeyip beklemem gerekirmiş. Bu nasıl tavırmış)

- Vajınusmus , benim kendimi yetersiz görmemle başlamış olabilir aslında. Eşim sevgili iken bile çıkan kaşımdan , fazla kilolarıma kadar laf ederdi. Evlendiğimiz günde kendimi saklama hissiyati içindeydim sanırım. Sonrasında bu güzel görünme takıntısını zamanla yendim ama vajınusmus u tam anlamı ile yenemedim. Zaten eşimin cinsellik düşkünlüğü de yok.
O iş bile belli bir plan dahilnde olmalı. Hani öyle doğaçlama gitmiyor bizim evde.
Zaten öncesinde ve sonrasında yapılacak temizlik furyası nedeniyle benimde içinden gelmiyor.
1 ay dan uzun süre yapmadığımız oluyor mesela.

- Temizlik işini ben yapayım ama sen evde olma dedim. Çünkü sürekli takip edip bir eksik söylüyor kabul etmedi.

- Dişlerini fırçala, Elini yıka, oraya basma , yemek yaparken yağ sıçradı mı , Mutfakta iş yaparken elini sabunla yıkamadan mutfa havlusunu kullanma vs. Yıkanır diyorum ama yok.

Ya bu diyardan gidicem ya bu deveyi güdücem.
Sevgiliyken durumu bilip sizi ezmesine taa o zman müsade ettiğinize göre bu deveyi güdeceksiniz.Hepimiz İnsanız kaşımız da çıkar tüyümüz de her zman malesef tertemiz olamıyoru.Ama tedavi olması lazım sakın tedaviden önce hamile kalma çünkü hamilelik te hiçbirşey 4 4 lük olamıyor hele çocuktan sonra herşey daha da zorlaşır.Kolaylıklar

Hepinizin yormlarını okudum .Topluca cevap vermek istedim. Öncelikle yorumlar için teşekkür ederim.

- Eşim hasta olduğunu kesinlikle kabul etmiyor. Daha önce TV de çıkan ünlü pskologlarda dahil 1 sene boyunca terapiye gitmiş. Otobüse binemeyen biri iken şimdi toplu taşıma araçları kullanabiliyor. Yani kendince en iyi haline gelmiş.

- Bu konuda benden özveri bekliyormus. O da evde tartısma olsun istemezmiş. Bezi yıkamak istemeyebilirmişim olay bez değilmiş zaten olay benim gösterdiğim tavırmış ( Bezi bırakıp odaya gidip " yıkayınca haber verirsin" demiştim . Odaya gitmeyip beklemem gerekirmiş. Bu nasıl tavırmış)

- Vajınusmus , benim kendimi yetersiz görmemle başlamış olabilir aslında. Eşim sevgili iken bile çıkan kaşımdan , fazla kilolarıma kadar laf ederdi. Evlendiğimiz günde kendimi saklama hissiyati içindeydim sanırım. Sonrasında bu güzel görünme takıntısını zamanla yendim ama vajınusmus u tam anlamı ile yenemedim. Zaten eşimin cinsellik düşkünlüğü de yok.
O iş bile belli bir plan dahilnde olmalı. Hani öyle doğaçlama gitmiyor bizim evde.
Zaten öncesinde ve sonrasında yapılacak temizlik furyası nedeniyle benimde içinden gelmiyor.
1 ay dan uzun süre yapmadığımız oluyor mesela.

- Temizlik işini ben yapayım ama sen evde olma dedim. Çünkü sürekli takip edip bir eksik söylüyor kabul etmedi.

- Dişlerini fırçala, Elini yıka, oraya basma , yemek yaparken yağ sıçradı mı , Mutfakta iş yaparken elini sabunla yıkamadan mutfa havlusunu kullanma vs. Yıkanır diyorum ama yok.

Ya bu diyardan gidicem ya bu deveyi güdücem.
Bu kadar şeyi sineye çekip görmezden gelme sebebiniz eşinizi çok sevmeniz mi. Mutlu musunuz bu evlilikte önemli olan bu. Dışardan bakınca biz suan kotu yönlerini görüyoruz ama belki anlatmadiginiz cok iyi gordugunuz yönleri de vardır iliskinizin. Terazide hangi yönler ağır basiyorsa ona göre karar vermelisiniz. Kalıp savaşmak için değer mi yoksa gitmek mi gerekir bunun doğrusunu sadece siz bilebilirsiniz belki bu beklemenin mükafatını alıp cok mutlu olacaksınız belki de aynen bu sekilde devam edecek bunların hepsi ihtimal

iğrenç ben yıkama gereği duymam kullann at benim gözumde o sarı bezler.ne kadar yıakanbılırkı o bezler.
Onların zaten yıkanması bile iğrenç bende kirlenince atıyorum dokunmaya bile tahammül edemem yağlı yağlı iğrenç ne kadar temizlenebilir ki o mikroplar bakteriler sonuçta tezgahta herşeye değiyor ordan oraya mikroplari taşımak demek sarı bezleri uzun sure kullanmak

Back
X