çok teşekkür ederim amonra'cım , sayende ne güzel şeyler yapıyoruz bizde teşekkür ederiiizzzsüper olmuş bayıldım canım
uzun tırnakta muhteşem görünüyo
Eki Görüntüle 210215 Eki Görüntüle 210216
sevgili amonra bunlarda çok hoş değil mi?
şu pudra rengine benzeyen ojenin rengini çok beğendim ben sen herhangi bir markada biliyorsan bilgilendirirsen sevinirim canım...
inşallah değişik güzel bir icadım olursa seve seve paylaşırım :)
E haydi ama artık kuzum, yap artık şu fönü, bu kadar keratinin var mezara mı götüreceksinŞaka tabii, tez zamanda uygula da saç görelimmmm
Nasılsın kuzu, ilk denemem benimde son derece başarısızdı ama öğretmenimiz iyi olunca mecbur bizde kapıyoruz tabii ikinciye süper olacaktır
Bende çok beğendim son derece orjinal olmuş...
bu da nazar boncuklu french manikürüm
canım geçmiş olsun...
Umarım en kısa zamanda düzelir
Allah beterinden korusun
merak ettim fotosunu koyabilir misiniz?
merak ettim fotosunu koyabilir misiniz?
Canım özel mesajla yollucaktım ama resim ekleme butonunu göremedim özel mesajda, sanırım eklenmiyor, ben en iyisi albümüme koyayım ordan bakarsın sonra da silerim olur mu?
Hatta resmi ekledim bile, merak edenler bakabilir albümümden..
bu nazar boncuğunu nasıl yapıyonusunuz :) çok hoşuma gidiyo benimde nazar boncuklu french. bi arkadaşın ince fırçalı ojelerle olduğunu söylemişti ama aradım taradım bir türlü bulamadım arkadaşta bulgaristandan getirtmişti.. başka bi yöntemi varmı ince fırçadan başka
cnm çok geçmiş olsunnnn bende merak ettim ama albümünü göremiorumm:26::26::26:
oje gördüğümde alıyorum zatende bazıları hoşuma gitmiyor öyle oluncada ayy diyorum şimdi sürecektim diye hayıflanıyorum... Eşim çekmecemdeki ojeleri görünceahanda böyle oldu geçen gün ve her dısarı cıkısta 1-2 tane sıkıstırıyorum oje yahu ayıp alınmazsa öyle bakıyorlar ki insanın gözlerinin içine beni al beni al onu alma der gibi bugünde pastel 46 ve 53 aldım içim rahat eve geldim...
Eki Görüntüle 210877
Amonra'cım baskılı olan uygulamayı yaptım yeni aldığım pastel 53ün üzerine biraz çekimler kötü yazılar ters olsada okunabiliyor aslında
Eki Görüntüle 210878 Eki Görüntüle 210879 Eki Görüntüle 210880
Teşekkür ederim canım, gerçekten ucuz atlattım diyebilirim.. Şu an 150.sayfaya geldimForumda baştan sona takip ettiğim iki başlık var zaten, birisi bu, diğeri de Kılıçbalığı'nın başlığı
Sayfaları bitireyim yarın daha detaylı izlenimlerimi yazmayı düşünüyorum..
Renkli renkli tırnaklar, cici cici eller diliyorum herkese :)
Eveettt, dünden bu yana tüm sayfaları okuyup bitirdiğim için kocaman bi alkışı hakettim sanırım
Amonra canım koleksiyonuna bayıldım :) Hikayen zaten inanılmaz güzellikte, baştan sona senin ve diğer arkadaşların ekledikleri resimlere de bayıldım :) Benim de azcık bi ocem var ama anneme sorsan dünyanın ojesine sahibim :) bi de sizinkileri görse şok geçirir heralde :) Bir sürü de yeni teknik öğrendim sayenizde, gazete baskısına bayıldım, hele de sünger tekniğine bittim, ikisini de en yakın zamanda denemek istiyorum :)
Bu akıllı arkadaşınız daha ksıacık bi süre önce oje çözücülerden bi haber olduğu için bi sürü ojesine de çöpe atmış bulunmakta, bunun için de kocaman bi alkış alabilirim :) Cahillik böyle bir şey işte..
En yakın zamanda ben de cicilerimi eklemeyi düşünüyorum..
Güzel paylaşımlar için herkese ayrı ayrı teşekkürler..
Eki Görüntüle 210982
Yaptımm ve foto ekledim.
Pek iyi olmadı ilk defa yapmanın acemiliğiyle anca bu kadar oldu :)
Deneme yaptıkça daha iyi bi iş çıkaracağımı düşünüyorum
bu nazar boncuğunu nasıl yapıyonusunuz :) çok hoşuma gidiyo benimde nazar boncuklu french. bi arkadaşın ince fırçalı ojelerle olduğunu söylemişti ama aradım taradım bir türlü bulamadım arkadaşta bulgaristandan getirtmişti.. başka bi yöntemi varmı ince fırçadan başka
çok şık olmuş canım
ama ben daha opak renklerde daha belirgin olacağını düşünüyorum
krem haki pudra rankleri vs onlarla da denemelisin bence
canım nail art ojeler artık bi sürü markada var
flormar golden rose ulaşması kolay yani
çok pahalı ojelerde değil üstelik
Eki Görüntüle 211245 Eki Görüntüle 211246
dün çatlayan oje aldım
eve çok geç geldim
sabah okula giderken süreyim dedim
5.50 de sürdüm
sedefli beyazın üstüne fazla göze batmasın diye
ama hepinizin tırnakları uzun parmakları uzun hava mı atıyosunuz banaaaaaaaaaaa
organikçiyim ben tırnaklarımı uzatamıyorum ki iki senedir toprağa budamaya ota dayanır mı uzun tırnak
bi de saç derime masaj yapamıyorum uzun olunca derimi yüzecekmişim gibi bi garip
ellerim tombul minik ve kısa tırnaklı ama kader kısmet tabi napalım
Eki Görüntüle 211428
beyaz çatlayan altta sedefli beyaz pek belirgin değil
ama senin amacın buysa hedefe ulaşmışsın kuzu
benimde ellerim tombik ama parmaklarım baya uzun
hatta itiraf edeyim eşimin elinden uzun ellerim bu sebeple
eşimle eleleyken çocuk eli gibi avcumda kalıyo elleri
sanki ebe eli upuzun parmaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?