Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

süper olmuş bayıldım canım
uzun tırnakta muhteşem görünüyo
çok teşekkür ederim amonra'cım , sayende ne güzel şeyler yapıyoruz bizde teşekkür ederiiizzz

Bunlar çok güzel olmuşlar bayıldım renk uyumuda çok iyi :81:

Balığımm yapıyorum bugun yarın fotoları eklerim o kadar keratinim var ama korkuyorum bitecek diye Cimriliğim tuttu

Son düzenleme:

bu da nazar boncuklu french manikürüm

bu nazar boncuğunu nasıl yapıyonusunuz :) çok hoşuma gidiyo benimde nazar boncuklu french. bi arkadaşın ince fırçalı ojelerle olduğunu söylemişti ama aradım taradım bir türlü bulamadım arkadaşta bulgaristandan getirtmişti.. başka bi yöntemi varmı ince fırçadan başka

canım geçmiş olsun...
Umarım en kısa zamanda düzelir
Allah beterinden korusun

Teşekkür ederim Deryacık.. Tamda ertesi gün nişanlım askerden geliyordu, büyük şok oldu hepimiz için

merak ettim fotosunu koyabilir misiniz?

catlak_kemmik tahmin edersin ki görüntü pek hoş değil, burda bu kadar güzel resimlerin içinde kalsın görünsün istemem şahsen, bi sürü kişi takip ediyo forumu, o yüzden madem merak ettin ben sana özel mesaj atayım olur mu?

merak ettim fotosunu koyabilir misiniz?

Canım özel mesajla yollucaktım ama resim ekleme butonunu göremedim özel mesajda, sanırım eklenmiyor, ben en iyisi albümüme koyayım ordan bakarsın sonra da silerim olur mu?

Hatta resmi ekledim bile, merak edenler bakabilir albümümden..

Son düzenleme:

cnm çok geçmiş olsunnnn bende merak ettim ama albümünü göremiorumm:26::26::26:

cnm hemen hemen bütün markalarda var nail art ojelerrr

cnm çok geçmiş olsunnnn bende merak ettim ama albümünü göremiorumm:26::26::26:

Teşekkür ederim üzerinden bir ay kadar geçtiği için şimdi ilk haline göre çok çok daha iyi şükürler olsun, çok üzülmüştüm öyle kalacak diye, üstelik parmağımı kullanamama ihtimalim de vardı Allah'tan rahatça kullanabiliyorum şu an, sadece dikiş atılan kısım sızlıyor inceden inceye, sanırım görebilmen için arkadaş olmamız gerekiyor, hemen bi davet yolluyorum sana :)

Eveettt, dünden bu yana tüm sayfaları okuyup bitirdiğim için kocaman bi alkışı hakettim sanırım

Amonra canım koleksiyonuna bayıldım :) Hikayen zaten inanılmaz güzellikte, baştan sona senin ve diğer arkadaşların ekledikleri resimlere de bayıldım :) Benim de azcık bi ocem var ama anneme sorsan dünyanın ojesine sahibim :) bi de sizinkileri görse şok geçirir heralde :) Bir sürü de yeni teknik öğrendim sayenizde, gazete baskısına bayıldım, hele de sünger tekniğine bittim, ikisini de en yakın zamanda denemek istiyorum :)

Bu akıllı arkadaşınız daha ksıacık bi süre önce oje çözücülerden bi haber olduğu için bi sürü ojesine de çöpe atmış bulunmakta, bunun için de kocaman bi alkış alabilirim :) Cahillik böyle bir şey işte..

En yakın zamanda ben de cicilerimi eklemeyi düşünüyorum..

Güzel paylaşımlar için herkese ayrı ayrı teşekkürler..

ben de bi kaç yeni pastel aldım geçen gün
yeni yeşiller çok şekerler
gazete baskısı da hayet amacına ulaşmış ve tırnağa çıkmış canım eline sağlık

tebrik ederim nihayte bitti demek
beğenmene de çok sevindim akrınca kararınca
mütavazi şeyler yapıyoruz işte kendi aramızda

Eki Görüntüle 210982

Yaptımm ve foto ekledim.
Pek iyi olmadı ilk defa yapmanın acemiliğiyle anca bu kadar oldu :)
Deneme yaptıkça daha iyi bi iş çıkaracağımı düşünüyorum

çok şık olmuş canım
ama ben daha opak renklerde daha belirgin olacağını düşünüyorum
krem haki pudra rankleri vs onlarla da denemelisin bence

canım nail art ojeler artık bi sürü markada var
flormar golden rose ulaşması kolay yani
çok pahalı ojelerde değil üstelik

Ben aslında koyu renk ojeyi daha çok seviyorum, ama farkettim ki pudra, açık ve koyu vizon, bizon rengi, kum, çamur rengi falan o tonları da seviyormuşum, bugün dışarı çıktığımda bulabilirsem alcam bakalım, tek sürdüğüm açık renk flormar 011 numara, bayılıyorum ona gerçekten, bi arakdaş daha yazmış, ben de sürdüğümde beğenmeyen kalmıyo, ha bu arada en kısa sürede çatlayan ojelerden de alıcam bakalım, üstüne bir de bugün vaktim kalırsa sünger tekniğini denemek istiyorum.. Aslında ebru yöntemini de beğendim ama o kadar uğraşmak bana göre değil malesef Akşama yeni oce alabilirsem hemen kendiminkilerle birlikte çekip eklicem buraya..

dün çatlayan oje aldım
eve çok geç geldim
sabah okula giderken süreyim dedim
5.50 de sürdüm
sedefli beyazın üstüne fazla göze batmasın diye
ama hepinizin tırnakları uzun parmakları uzun hava mı atıyosunuz banaaaaaaaaaaa
organikçiyim ben tırnaklarımı uzatamıyorum ki iki senedir toprağa budamaya ota dayanır mı uzun tırnak
bi de saç derime masaj yapamıyorum uzun olunca derimi yüzecekmişim gibi bi garip
ellerim tombul minik ve kısa tırnaklı ama kader kısmet tabi napalım

beyaz çatlayan altta sedefli beyaz pek belirgin değil
ama senin amacın buysa hedefe ulaşmışsın kuzu
benimde ellerim tombik ama parmaklarım baya uzun
hatta itiraf edeyim eşimin elinden uzun ellerim bu sebeple
eşimle eleleyken çocuk eli gibi avcumda kalıyo elleri
sanki ebe eli upuzun parmaklar

bugun gecikmeli eminonu turunu yapip asetonumu nail art mavi ve beyaz ,çatlayan beyaz oje kagit torpulerim ve numarasina gidip bakmaya üşendigim birkac oje daha aldim 3 ocelik koleksyonum çiğ gibi buyuyor

işyerinde interneti iptal ettiler ama akşamlari takipteyim sizleri

hı hı belirgin olmasın diye uğraştım zaten
benim ellerim miniciktir parmaklarım da güdüktür

ben ebru şeysi yaptım fotoğraf çektim ama ilk kez yaptığım için epey uğraştırdı hem de güzel olmadı pek ama göstereyim size de şirinler bence

ojeleri suya damlatıp da dibe çökenleri görünce aklıma tohumların canlılığını suya atarak anladığımız yöntem geldi ojelerin tazeliğini de suya damlatarak anlayabiliriz bence

videodaki kadın gibi şekiller yapamadım ben hiç kusura bakmasın ama tırnağım minicik oraya çıkan desenlerdense parmaklarıma bulaşanları daha çok sevdim ellerimi komple boyasam mı ne yapsam bilemedim
makina 40 cm den daha yakını çekmediği için uzaktan çekildi mecbur kusura bakmayın kardeşim makinayı pek kullanamadığından odaklama olmamış olabilir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…