• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

teşekkür ederim ustalarımın izinden gidiyorum :16:

deme öyle deme:17:

Amonra :52::52::52::52::52:

lush lemony kremi nasıl kullanıcaz hergünmü sürmek lazım tırnak etleri için şimdi aklıma geldide :44:

canım ben her akşam sürüyorum
eve gelince aklıma her gelmede yeterken falan
ama özellikle ojeyi çıkarıp ellerimi yıkaığımda
tırnak diplerimi ittikten sonra sürüyorum:34:

Merhaba arkadaşlar... Finallerine rağmen 4 gündür topiğinizi okuyorum ve bu da her gün okuldan gelirken watsons a gitmekle sonuçlandı. Sizlerinkine kıyasla çok az fakat aynı evi paylaştığım kardeşlerime göre çok fazla ocem oldu benim de...Sonunda bu sayfaya kadar geldiğim için ben de birşeyler paylaşmak ve sizlere katılmak istedim... Tabii kabul ederseniz :69: Amonraa sen gerçekten bir oje perisisin ve benim gibi bir yeteneksize ilham vererek güsel güsel ojeler almama hatta zamanla onları güzel bir şekilde sürmeme yardımcı oldun farketmeden...

Hepinize çok teşekkürler kızlaar öpüldünüz:71::70:

Merhaba arkadaşlar... Finallerine rağmen 4 gündür topiğinizi okuyorum ve bu da her gün okuldan gelirken watsons a gitmekle sonuçlandı. Sizlerinkine kıyasla çok az fakat aynı evi paylaştığım kardeşlerime göre çok fazla ocem oldu benim de...Sonunda bu sayfaya kadar geldiğim için ben de birşeyler paylaşmak ve sizlere katılmak istedim... Tabii kabul ederseniz :69: Amonraa sen gerçekten bir oje perisisin ve benim gibi bir yeteneksize ilham vererek güsel güsel ojeler almama hatta zamanla onları güzel bir şekilde sürmeme yardımcı oldun farketmeden...

canım benim:17:
hayatına ufacık da olsa bi keyif renk gelmesine katkım olduysa ne mutlu bana
her zaman gel kendi topiğin gibi
ojelerinin resimlerini de finallerin bitince koy mutlaka:34:

ojelerinin resimlerini de finallerin bitince koy mutlaka:34:[/QUOTE]

Çokkk sevindimm:66: ufacık katkı ne demek. O Zaman ben de bu hafta finaller biter bitmez oldukça mütevazi koleksiyonumu paylaşacağım ... Yalnız şimdi bu gazla ben onu fazlalaştırmak için hergün oje alırsam şaşırmam hiç... Zira bu sayfayı okuduğumdan beri yaptıklarıma şaşırmıyorum:1: ( Hergün oje değiştirmemin yanında son anda gün içinde oje değiştirmem gibii... ) Şimdilik hoşçakalın o zaman Amonra'cım :62:

ojelerinin resimlerini de finallerin bitince koy mutlaka:34:

Çokkk sevindimm:66: ufacık katkı ne demek. O Zaman ben de bu hafta finaller biter bitmez oldukça mütevazi koleksiyonumu paylaşacağım ... Yalnız şimdi bu gazla ben onu fazlalaştırmak için hergün oje alırsam şaşırmam hiç... Zira bu sayfayı okuduğumdan beri yaptıklarıma şaşırmıyorum:1: ( Hergün oje değiştirmemin yanında son anda gün içinde oje değiştirmem gibii... ) Şimdilik hoşçakalın o zaman Amonra'cım :62:[/QUOTE]

merakla bekliyorum
küçük bütçelerle koleksiyon yapabilirsin tatlım:34:

merakla bekliyorum

Ahhh ahh bu işler böyle başlıyor işte...3 ay evvel sanırım, 3 renk ojem vardı, birde annemin kullandığı renk eder 4...Şimdi 800 kusur ojem var hangi rengi ararsan...Ama itiraf etmeliyim ki muhteşem bir renk terapisi, en sıkıntılı olduğun anlarda çıkartıyorum raftan 2 tatlı renk, değmesinler keyfime...Bana bu sevgiyi ve bu terapi yöntemini aşıladığın için teşekkürler Amonra'm...

Son düzenleme:
:17::17:

ben epeydir boşladım
yeni bi kaç oje aldım
bugün bakım yaptım tırnaklarıma
değişik bişeyler yapasım var ilham perim geldi:1:

Son düzenleme:
merakla bekliyorum

Ahhh ahh bu işler böyle başlıyor işte...3 ay evvel sanırım, 3 renk ojem vardı, birde annemin kullandığı renk eder 4...Şimdi 800 kusur ojem var hangi rengi ararsan...Ama itiraf etmeliyim ki muhteşem bir renk terapisi, en sıkıntılı olduğun anlarda çıkartıyorum raftan 2 tatlı renk, değmesinler keyfime...Bana bu sevgiyi ve bu terapi yöntemini aşıladığın için teşekkürler Amonra'm...[/QUOTE]

aynen katılıorum. sıkıntılarımı alıor bu ojeler. paylaşımlarınız için herkese tşkler. başta amonra:3:

Şahsım adına bende hoş geldin diyorum:16::16::16:

Ahhh ahh bu işler böyle başlıyor işte...3 ay evvel sanırım, 3 renk ojem vardı, birde annemin kullandığı renk eder 4...Şimdi 800 kusur ojem var hangi rengi ararsan...Ama itiraf etmeliyim ki muhteşem bir renk terapisi, en sıkıntılı olduğun anlarda çıkartıyorum raftan 2 tatlı renk, değmesinler keyfime...Bana bu sevgiyi ve bu terapi yöntemini aşıladığın için teşekkürler Amonra'm...

aynen katılıorum. sıkıntılarımı alıor bu ojeler. paylaşımlarınız için herkese tşkler. başta amonra:3:[/QUOTE]

hoşgeldin
rica ederim sen de paylaş cicilerini:34:

aynen katılıorum. sıkıntılarımı alıor bu ojeler. paylaşımlarınız için herkese tşkler. başta amonra:3:

hoşgeldin
rica ederim sen de paylaş cicilerini:34:[/QUOTE]

paylaştım acemi ojeci die ayrı bi başlıkta bi bak cnm beğencek misin

sünger baskıyı anlatcan mıı
ocelerime yorum yapcan mııı
amonraaaa:64::64::64::64:

öhmm. el ve ayak bakımı dersimizde bol bol tırnak süsü yapmıştık. su bazlı bi boya vardı kuruyunca su değse bile bişi olmuyodu neydi adı unuttum neysem onunla sulu boya fırçasıyla tırnağa gölgeli desen çalışması yapıyoduk kendimi övmek gibi olmasın:69::69:

Back