tabi sürün bakim ojeleri sonrada koyun fotoları hasta yatıyom zaten bakimm fotolarada gözüm gönlüm açılsın
eeeee bekliyom
akşamı bekle kuzu yeni oceler var ekliycem bi aksilik olmazsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi sürün bakim ojeleri sonrada koyun fotoları hasta yatıyom zaten bakimm fotolarada gözüm gönlüm açılsın
eeeee bekliyom
çok güzeller ya maşallah :))) oje süresim geldi
daha hiç sürmedim ben ojeyi desem
ilk fırsatta sürücem
Amanınnnn hoş geldin kuzu Sür sür sür, hatta fotoğraf çek koy koy koy Kafayı üşüttüm yine
Amonraaaa hani yeni ciciler...Ben bu gün ala ala bir tencik oce aldım annem hayret etti tabii ama halbuki annemin korkusundan almadım
canım o 11 noyu sürdüğümde iltifatsız geçmiyor günüm çok hoş duruyor
kılıcım balığıııımmmm üşütelim berabeerrr kadıncağıza şok yaşatma hastasın falan diye endişelenmesin
Hııı geçen gün eve bir geldim baktım annem benim yatağa oturmuş önünde bir sürü pembe oje...Ne yapıyorsun anne dedim, oje süreceğim renk seçiyorum kızım ama bak şununla şunun arasında kaldım bu açık bu koyu, orta rengi olsaymış keşke dedi...Attığım kahkaha sonucu tam tamına 15 dakika konuşmadı benimle Asıl şoku ben yaşadım anlayacağın
merhaba amonroş bacım..
topiğin bi ilk msjını okudum.. bu vakitte, şindikte yazıyom..
ben bi kırmızı öcek arıyorum, bilsen bilsen sen biliiin..
bu renkte bildiğin bi oce rengi varmı?tabi böyle ağır markalardan değil..
bildiğimiz, yurdumun piyasa markalarından
öcenin orjini buuu..bi de bu rengin tarifi tam olarak ne?:97:
tırnaktaki duruşuda buradaki linkte 111170.mesajdaki fotohttp://www.kadinlarkulubu.com/makyaj-urunleri-stilleri-resimli-paylasimlar/273086-begendiginiz-makyaj-fotograflari-1117.html#post18844574
evde kaç tane kırmızı var ama yooook..tutmuyo bu renk..
fıstıklar nasılsınız bakalım... ben yoğun, işler yoğun ,dünya yoğun...
kılıçbalığı seninki tam şok olmuş geçmiş olsun en güzel günlerin böyle şok olmakla geçsin annenizede hörmet eder saygıyla selamlarım
fıstıklar nasılsınız bakalım... ben yoğun, işler yoğun ,dünya yoğun...
merhaba amonroş bacım..
topiğin bi ilk msjını okudum.. bu vakitte, şindikte yazıyom..
ben bi kırmızı öcek arıyorum, bilsen bilsen sen biliiin..
bu renkte bildiğin bi oce rengi varmı?tabi böyle ağır markalardan değil..
bildiğimiz, yurdumun piyasa markalarından
öcenin orjini buuu..bi de bu rengin tarifi tam olarak ne?:97:
tırnaktaki duruşuda buradaki linkte 111170.mesajdaki fotohttp://www.kadinlarkulubu.com/makyaj-urunleri-stilleri-resimli-paylasimlar/273086-begendiginiz-makyaj-fotograflari-1117.html#post18844574
evde kaç tane kırmızı var ama yooook..tutmuyo bu renk..
renkler baştan itibaren
cecile 42 bu yaklaşık tahminim
flormar supermatte m101 bu da bi ihtimal
carmina 704
verita 24
verita 26 aradığın sanırım bu
hepsi piyasa ojesi kuzu bulması kolay
amonra hikayen çok tatlıydı.
bende ojeleri çomseviyorum. koyu renk ojeleri tırnağımın kenarına taşırmadan sürmeyi beceremediğim için manikür yaptırdığım zaman sürdürüyorum.
yeni olarak siyah ve lacivert oje aldım ama sürmek nasip olmadı.
birde senin resmini paylaştığın flormar supershıne serisinde kırmızı tonda bir oje aldım ama 3 kat sürmeme rağmen rengini pek sevmedim. seninkiler daha koyu duruyordu. aldığım yerde pek renk seçeneği yoktu.bende manikürcüme vereceğim.
Canım manikürcüne vermek yerine içine 2 damla siyah damlatsan mesela rengi daha koyu olmaz mı belki bu şekilde hoşuna gider Demokrasilerde çareler tükenmez dene derim...
flormar supermatte işaret parmağımda
umarım yardımcı olabilmişimdir kuzum
yalnız fotodaki renk daaha parlak ışık fotoshop vs sebeplerden
bendeki fotolar amatör