• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

Eki Görüntüle 183279

İşaret parmağı Flormar 48
Orta Parmak Flormar 128
Yüzük Parmağı Catherine Arley 691

Eki Görüntüle 183278
Catherine Arley 691 ve Flormar 128

İçlerinde en benzeyeni bana göre Flormar 128...Bu arada flormar şişelerin hali ortada oceleri son damlasına kadar kullanan cimri bir şahsiyetim ben :1:

Dün gece msn'de kırmızı ojeler için konuştuklarımızı hatırladım. ;) Onların yeri bizim için ayrı, öyle değil mi? :)

güzel fikir gerçekten. sağol canım. güzel olurmu bilmem ki?
bir deneyim bakalım. manikürcü arkadaşım benim zaten.

Eki Görüntüle 183312
aldığım renk bu yalnış hatırlamıyorsam.

Olur olur, denemen yeterli...Bu renge 1 damla siyah bir damla kahve gerek...Hatta arkadaşında kahve vardır bir damla damlatıversin...Biz ne renk karışımları yaptık öyle :1::1::1:

Dün gece msn'de kırmızı ojeler için konuştuklarımızı hatırladım. ;) Onların yeri bizim için ayrı, öyle değil mi? :)

Kırmızı = Passione başka söze gerek yok galiba :82:

amonra hikayen çok tatlıydı.
bende ojeleri çomseviyorum. koyu renk ojeleri tırnağımın kenarına taşırmadan sürmeyi beceremediğim için manikür yaptırdığım zaman sürdürüyorum.
yeni olarak siyah ve lacivert oje aldım ama sürmek nasip olmadı.
birde senin resmini paylaştığın flormar supershıne serisinde kırmızı tonda bir oje aldım ama 3 kat sürmeme rağmen rengini pek sevmedim. seninkiler daha koyu duruyordu. aldığım yerde pek renk seçeneği yoktu.bende manikürcüme vereceğim.

beğenmene sevindim canım
taşırma gibi bi sıkıntın varsa oje sürmeden önce ellerini hafif kremle
oje kuruduktan sonra elini yıkdağında o taşan kısımlar soyuluyo zaten
benim fotolar ışıktan dolayı daha koyu daha açık çıkabilir canım
bazen flashlı çekimler çok yanıltıyo ben yine de yaklaşık en doğru yansıyanı koymaya çalışıyorum

img0284qf.jpg

verita 26 yakın çekim serçe parmak da

img0276yd.jpg

cecile yakın çekim baş parmağa dikkat
sanki bu ikisi daha yakınmış gibi..
çok teşekkür ederim canım.:16:.uğraşmış foto eklemişsin:29:

Eki Görüntüle 183279

İşaret parmağı Flormar 48
Orta Parmak Flormar 128
Yüzük Parmağı Catherine Arley 691

Eki Görüntüle 183278
Catherine Arley 691 ve Flormar 128

İçlerinde en benzeyeni bana göre Flormar 128...Bu arada flormar şişelerin hali ortada oceleri son damlasına kadar kullanan cimri bir şahsiyetim ben :1:

sana da teşekkür ederim şekerim..:16:
flormar 128 kullandım beğendiğim,kullandığım bir renk ama tam da o değil aradığım renk.:97:.
kırmızının içinde biraz kahvelik var sanki, benim aradığım renkte..
olmadı bende kendim üreticem, kırmızıya kahve ilave ederek.napiim.:1:

Sağolun kızlar..:54:
:3::3::3::3::3:

sanki bu ikisi daha yakınmış gibi..
çok teşekkür ederim canım.:16:.uğraşmış foto eklemişsin:29:

sana da teşekkür ederim şekerim..:16:
flormar 128 kullandım beğendiğim,kullandığım bir renk ama tam da o değil aradığım renk.:97:.
kırmızının içinde biraz kahvelik var sanki, benim aradığım renkte..
olmadı bende kendim üreticem, kırmızıya kahve ilave ederek.napiim.:1:

Sağolun kızlar..:54:
:3::3::3::3::3:

rica ederim canım
bana da onlar yakın gibi geldi
bi bak bakalım tırnağında da görmen lazım

merhaba amonroş bacım..:3::3:
topiğin bi ilk msjını okudum.. bu vakitte, şindikte yazıyom..:1:
ben bi kırmızı öcek arıyorum, bilsen bilsen sen biliiin..:16:
bu renkte bildiğin bi oce rengi varmı?tabi böyle ağır markalardan değil..:34:
bildiğimiz, yurdumun piyasa markalarından:61:

öcenin orjini buuu..
bi de bu rengin tarifi tam olarak ne?:97:
08965081729.jpg

tırnaktaki duruşuda buradaki linkte 111170.mesajdaki fotohttp://www.kadinlarkulubu.com/makyaj-urunleri-stilleri-resimli-paylasimlar/273086-begendiginiz-makyaj-fotograflari-1117.html#post18844574

evde kaç tane kırmızı var ama yooook..tutmuyo bu renk..:50:

167038_buyuk.jpg
PASTEL 130
netten şöyle bir göz attım..bu renkte biraz yakın gibi..ne dersiniz:44:
paylaşayım didim di,öce ikonlarıyla.:81:.

167038_buyuk.jpg
PASTEL 130
netten şöyle bir göz attım..bu renkte biraz yakın gibi..ne dersiniz:44:
paylaşayım didim di,öce ikonlarıyla.:81:.

Ysl kızıl kırmızı, pastel normal kırmızı...Bu da uymadı tatlım...Ben şimdi kırmızı ojeye 2 damla kahve damlatacağım bakalım ne olacak...

Edit: Flormar 48 üzerine 28 damla alix acı kahve eklenince ysl nin rengi gibi bir oce meydana çıktı...Gece ışığında fotoğraf gerçek rengi yansıtmadığı için yarın gün ışığında çekmeyi planlıyorum...Hadi yine iyiyim akşam akşam oce kokusundan kafayı buldum :1:

Son düzenleme:
Ysl kızıl kırmızı, pastel normal kırmızı...Bu da uymadı tatlım...Ben şimdi kırmızı ojeye 2 damla kahve damlatacağım bakalım ne olacak...

Edit: Flormar 48 üzerine 28 damla alix acı kahve eklenince ysl nin rengi gibi bir oce meydana çıktı...Gece ışığında fotoğraf gerçek rengi yansıtmadığı için yarın gün ışığında çekmeyi planlıyorum...Hadi yine iyiyim akşam akşam oce kokusundan kafayı buldum :1:
kızıl kırmızı..:65:rengin tarifi budur..:64:
peki 48 in şişesi full muydu?oranı nasıl yapcam kiii?:44:
bende flormar 48 le, goldenrose 103ü(kahve bordo arası) tırnak üzerinde karıştırmıştım.:23:.fena değil bir renk oldu.:1:.doğru iz üzerindeyiz demek:66:
alix acı kahve numerosu ne acep?mixleyerek bu renk bulunur sanırım..ya da kıyıp paraya ysl mi almalı.:52:.yo yo yoooo:50::çok pahalı..:14:

Amonra canım topiğinde sünger tekniğiyle ilgili bir bilgi varmış. Flamenca'nın topiğinde lafı geçmiş ordan gördüm. ama bulamadım kaçıncı sayfada olduğunu. gözden mi kaçırdım yoksa yok mu başka bir konu içinde mi geçti bilemedim. özür dilerim ama kaçıncı sayfada olduğunu hatırlıyorsan söyler misin?

fotoraf0339.jpg

fotoraf0356.jpg

bu da sünger baskıya bi örnek

Amonra canım topiğinde sünger tekniğiyle ilgili bir bilgi varmış. Flamenca'nın topiğinde lafı geçmiş ordan gördüm. ama bulamadım kaçıncı sayfada olduğunu. gözden mi kaçırdım yoksa yok mu başka bir konu içinde mi geçti bilemedim. özür dilerim ama kaçıncı sayfada olduğunu hatırlıyorsan söyler misin?

sünger tekniği bu canım

sevgili amonra bu nasıl güzel bir topic bayıldımm :34:
ocee ocee hikayen çok şirin
renkler çok güzel ebruli şeklinde sürmeyi denicem umarım başarırım :97:

Back