• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

kızlarr selam bende yeni başladı bu oje tutkusu yaklaşık bir haftadır ugraşıyorum degişik şeyler deniyorum.işte bunlarda benden .ilekli olanı bi videoda görmüştüm ve eve gidince hemen denedim sanırım başarılıda oldum :69::69: leopar desenli ojenin yapımına gelince pastelin çamur rengi ojesini sürdüm ama siyah ojemi bulamayınca desen yapmaktan vazgeçtim ama sn anda aklıma bi fikir geldi ve göz kalemimin ucunu iyice açtıktan sonra tırnaklarıma bu şekilleri verdim vede üzerine parlatıcı sürdüm oda çok hoşuma gitti ve görenlerde bayıldı:69: yeşil renkte pastelin simli yeşlinin üzerine matlaştırıcı sürülmüş hali matlaştırıcı ojelerin rengini inanılmaz güzel bi hale getiriyo benceee.şimdi yurtdışından verdigim ojemi bekliyorum renk degiştirenlerden ben mavisini aldım umarım hoşuma giderrrrr

Eklentiler

• $SDC13625.JPG
    $SDC13625.JPG
    229,3 KB · Görüntüleme: 46
  • $SDC13622.JPG
    $SDC13622.JPG
    204 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
kızlarr selam bende yeni başladı bu oje tutkusu yaklaşık bir haftadır ugraşıyorum degişik şeyler deniyorum.işte bunlarda benden .ilekli olanı bi videoda görmüştüm ve eve gidince hemen denedim sanırım başarılıda oldum :69::69: leopar desenli ojenin yapımına gelince pastelin çamur rengi ojesini sürdüm ama siyah ojemi bulamayınca desen yapmaktan vazgeçtim ama sn anda aklıma bi fikir geldi ve göz kalemimin ucunu iyice açtıktan sonra tırnaklarıma bu şekilleri verdim vede üzerine parlatıcı sürdüm oda çok hoşuma gitti ve görenlerde bayıldı:69: yeşil renkte pastelin simli yeşlinin üzerine matlaştırıcı sürülmüş hali matlaştırıcı ojelerin rengini inanılmaz güzel bi hale getiriyo benceee.şimdi yurtdışından verdigim ojemi bekliyorum renk degiştirenlerden ben mavisini aldım umarım hoşuma giderrrrr

hepsi çok güzeller çok beğendim
göz kalemiyle desen yapmakta çok yaratıcı bi fikir
demokraside çareler tükenmez:1:

kızlaaar, ben geldimm, :83: tamam kızmayın, naapim rengarenk sürmediğim zamanlarda utanıyorum oce topiclerine gelmeye:77:

bugün ojelerime kardeş geldi :8: çatlayan ojeden pembe ve beyazını da buldum :68:

ben gene resim ekleyemedim ama adres veriyim resim eklerken nerede yanlış yapıyorum anlamadım neyse bu bile moralimi bozamaz çok mutluyum ojelerim ojelerim hepsi benim paylaşmam :63:

http://img707.imageshack.us/img707/8884/dscn0562kg.jpg

benim ocelerim senin ocelerini döver:63: ama bu hızla gidersen seninkiler benimkileri yere serer :1::1: :nazar: ojelerine :46: bu arada yeşil alix'in sağındaki pembişin nosunu rica edebilir miyim?!:52:

başka bir yerde varmıdır acaba oje çözücü :43:

ben de watsonslarda bulamamıştım aradığım zaman, hiç ummadığım küçük bir parfümeride bulmuştum:34:

:nazar::46: özelliklere çileklere bayıldımmmmmm:16::16::56::56:

merhaba ,
ya hikayene bayildim hele o babanin tirnaklarina oje sürmesini okudugunda duygulandim. bravo ee kücük yasta baslayinca böyle uzman olunur.
bana sunu tam acikca anlatirmisin nasil böyle muazzam yapiliyo.
cok seviyorum fakat beceremiyorum ki:31::50:

:71:beğenmene sevindim
french manikürü en düzgün nail art dediğimiz ojelerle yapabilirsin
fırçası ince olduğu için ben daha kolay yapıyorum
flormarın beyaz nail art ojesi bu iş için gayet iyi
zamanla el yatkınlaşıyo özel bi sırrım falan yok yani:1:
başlarda berbat oluyodu:1:
ve özenmeden hızlı yapınca ne hikmetse daha başarılı oluyo
nazar boncuklarını da fırçayı değdirerek yapıyorum
lacivert beyaz ve en son mavi şeklinde

:71:beğenmene sevindim
french manikürü en düzgün nail art dediğimiz ojelerle yapabilirsin
fırçası ince olduğu için ben daha kolay yapıyorum
flormarın beyaz nail art ojesi bu iş için gayet iyi
zamanla el yatkınlaşıyo özel bi sırrım falan yok yani:1:
başlarda berbat oluyodu:1:
ve özenmeden hızlı yapınca ne hikmetse daha başarılı oluyo
nazar boncuklarını da fırçayı değdirerek yapıyorum
lacivert beyaz ve en son mavi şeklinde

Amonra Oceee
Amonraaa krizim geldiiiiii:14::14::14::14:
Bilmem kaç gün kaç hafta aradan sonra ilk defa oce sürdüm:46::46::46:

kızlaaar, ben geldimm, :83: tamam kızmayın, naapim rengarenk sürmediğim zamanlarda utanıyorum oce topiclerine gelmeye:77:

benim ocelerim senin ocelerini döver:63: ama bu hızla gidersen seninkiler benimkileri yere serer :1::1: :nazar: ojelerine :46: bu arada yeşil alix'in sağındaki pembişin nosunu rica edebilir miyim?!:52:

ben de watsonslarda bulamamıştım aradığım zaman, hiç ummadığım küçük bir parfümeride bulmuştum:34:

:nazar::46: özelliklere çileklere bayıldımmmmmm:16::16::56::56:

işte aradığın pembişin numarası 195

tabi sürün bakim ojeleri sonrada koyun fotoları hasta yatıyom zaten bakimm fotolarada gözüm gönlüm açılsın

eeeee bekliyom :27:

Back