• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

Arkadaşlar meraba,
birşey danışmak istiyorum
bornbretty.com dan nail stamping set aldım fakat konad oje almadım :(
türkiyedeki hangi ojeler konad için uygun?

Arkadaşlar meraba,
birşey danışmak istiyorum
bornbretty.com dan nail stamping set aldım fakat konad oje almadım :(
türkiyedeki hangi ojeler konad için uygun?

golden rose nail art butun simsiz renkler, ozellikle gumus, altin ve bronz.
she ojelerin cogu
opak butun renkler. yani tek katta rengini veren tum ojeler, ornegin flormar supermatte serisi...

golden rose nail art butun simsiz renkler, ozellikle gumus, altin ve bronz.
she ojelerin cogu
opak butun renkler. yani tek katta rengini veren tum ojeler, ornegin flormar supermatte serisi...

aslında golden rose nail art serisinin beyazıyla denedim ama çok silik çıktı desen :(

aslında golden rose nail art serisinin beyazıyla denedim ama çok silik çıktı desen :(

beyaz ve siyahin, hatta sadece beyazin ne yazik ki alternatifi yok. ama mesela moru, fusyasi, koyu ve acik kirmizisi, gumus rengi, altin rengi, bronzu cok net cikiyor.
beyaz biraz zor bir renk. kirec gibi olmus, tirnaginiza suremeyeceginiz hale gelmis bir beyazla deneyin. ama ben bir tane konad beyazi alin derim. siyah icin ise verita ya da she siyah oneririm, ama onlar da konad siyahin yerini tutamaz pek...

kızlar şöyleeönerebileceğiniz çok açık olmayan güzel yeşil bir oje var mı

beyaz ve siyahin, hatta sadece beyazin ne yazik ki alternatifi yok. ama mesela moru, fusyasi, koyu ve acik kirmizisi, gumus rengi, altin rengi, bronzu cok net cikiyor.
beyaz biraz zor bir renk. kirec gibi olmus, tirnaginiza suremeyeceginiz hale gelmis bir beyazla deneyin. ama ben bir tane konad beyazi alin derim. siyah icin ise verita ya da she siyah oneririm, ama onlar da konad siyahin yerini tutamaz pek...

arkadaşım öncelikle cevapların için teşekkürler
önerilerini deneyeceğim hemen
sevgiler

mesaj gelmedi kuzu bana
iyileştim canımcım çok sağol:54:

:3:
Gelmedi miiii:14::14::14::14:
:9:
Bende diyorum noldu ki yaw seni merak ettim birde
Foruma gitmiştik annemle gerçi hergün bir yedeyiz de:31::10::52:
İş çıkışı gelebilrsen hem seni görmüş olurum diye mesaj atmıştım
salı günüydü galiba:2:
neyse iyi olmana sevindim görüşmek üzere:71:

ya arkadaşlar ben iki tekniğide denedim ama başarılı olamadım offf çok beceriksizim galiba neden yapamadım ben yardım edin lütfen kafayı yiyecem:37:

kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr nerdesiniz yaaa yardımlarınızı bekleyen bir mağdur var yokmu bi el uzatacak

canım güle güle kullanan cicilerini
resmi yüklerken
2. sıradaki linki kopyalıcaksın buraya
ondan çıkmıyo sanırım:34:

bu da benden yaz renklerınden $DSC00817.jpg

Back