• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

uuooff bayıldım bayıldım abartısız 100 sayfa okudum artık gözlerim isyan etti :)
amonra ben de arada sürüştürüp ekleyeyim iznin olursa :21:

Çoğu sayfaya baktım o kadar güzel renkler paylaşmışsın ki arayıp da bulamadıklarımı hemen not ettim.
Kendi tarzını yaratmış olman da ayrı bir güzellik, çok iyi bir konu olmuş teşekkürler :61:

Hııı geçen gün eve bir geldim baktım annem benim yatağa oturmuş önünde bir sürü pembe oje...Ne yapıyorsun anne dedim, oje süreceğim renk seçiyorum kızım ama bak şununla şunun arasında kaldım bu açık bu koyu, orta rengi olsaymış keşke dedi...:1::1::1:Attığım kahkaha sonucu tam tamına 15 dakika konuşmadı benimle:60::60::60: Asıl şoku ben yaşadım anlayacağın:60::60::60:

:60::60::60::60: annemden sonra en çok güldüğüm annelerden biri seninki biliyorsun di mi kılıcım balığım:60::60::60: küsmelerini yerim ben onlarınnn:69::69::69:

Eki Görüntüle 183279

İşaret parmağı Flormar 48
Orta Parmak Flormar 128
Yüzük Parmağı Catherine Arley 691

Eki Görüntüle 183278
Catherine Arley 691 ve Flormar 128
İçlerinde en benzeyeni bana göre Flormar 128...Bu arada flormar şişelerin hali ortada oceleri son damlasına kadar kullanan cimri bir şahsiyetim ben :1:

48 ve 128 bu kış en çok kullandığım kırmızılarrr ve güneşli günler kendini gösterince de 228 e geçtim daha koyu süper oluyor :69:

cimri değil tutumlu derler ona :63: :1:

Canım manikürcüne vermek yerine içine 2 damla siyah damlatsan mesela rengi daha koyu olmaz mı belki bu şekilde hoşuna gider:1::1::1: Demokrasilerde çareler tükenmez dene derim...

:46:

Olur olur, denemen yeterli...Bu renge 1 damla siyah bir damla kahve gerek...Hatta arkadaşında kahve vardır bir damla damlatıversin...Biz ne renk karışımları yaptık öyle :1::1::1:
Kırmızı = Passione başka söze gerek yok galiba :82:

kırmızı :23:sevgilimin en sevdiği oce rengi:23:

3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun demişler
insan kasımpaşalı olunca:27:
:9::9:

uuooff bayıldım bayıldım abartısız 100 sayfa okudum artık gözlerim isyan etti :)
amonra ben de arada sürüştürüp ekleyeyim iznin olursa :21:

insan kendini durduramıyor bir başlayınca bilirim, ben de işk bulduğumda öyle olmuştum:66::69:

Çoğu sayfaya baktım o kadar güzel renkler paylaşmışsın ki arayıp da bulamadıklarımı hemen not ettim.
Kendi tarzını yaratmış olman da ayrı bir güzellik, çok iyi bir konu olmuş teşekkürler :61:

beğenmene çok sevindim çok incesin teşekkür ederim:71:

tekniği çok kolay bulaşık süngerinden bi parça kesip
ojeyi tırnağına bu süngerle yediriyosun
oje fırçaya değil süngere alınıyo gerisi yaratıcılığına kalmış

[video=youtube;09SK69mb8uo]http://www.youtube.com/watch?v=09SK69mb8uo[/video]

[video=youtube;WBYfrRNJpJA]http://www.youtube.com/watch?v=WBYfrRNJpJA&feature=fvwrel[/video]

bunu görmüştüm Amonra'm ama nasıl yapıldığını ayrıntılı anlattığın bir sayfa var sanmıştım ben pardon.

canım vardı bi kaç sayfada geri de videosuyla beraber
uygulamalı olarak:34:

canım al videoları ve açıklamayı ekledim senin için

canım al videoları ve açıklamayı ekledim senin için

canım ya inanılmazz derecede teşekkür ediyorum!!! :16::16:
süpermiş valla. ebruli çalışmasına acayip bayıldım. o kabın içindeki su nasıl bir su acaba bilgin var mı? yani katkılı bir su mu yoksa normal saf şu içtiğimiz sulardan mı? katkılı suysa içinde ne katkısı var? çok soru sordum sana da zahmet verdim ama merakımı hoş gör :26:
şu ekleyeceğim resimdeki ojenin nasıl yapıldığını merak ediyordum. meğersem sünger baskısıymış.bu sayede öğrenmiş oldum.tekrar teşekkür ediyorum.
$38075_140124306006239_107463219272348_317169_3614450_n.jpg

canım ya inanılmazz derecede teşekkür ediyorum!!! :16::16:
süpermiş valla. ebruli çalışmasına acayip bayıldım. o kabın içindeki su nasıl bir su acaba bilgin var mı? yani katkılı bir su mu yoksa normal saf şu içtiğimiz sulardan mı? katkılı suysa içinde ne katkısı var? çok soru sordum sana da zahmet verdim ama merakımı hoş gör :26:
şu ekleyeceğim resimdeki ojenin nasıl yapıldığını merak ediyordum. meğersem sünger baskısıymış.bu sayede öğrenmiş oldum.tekrar teşekkür ediyorum.
Eki Görüntüle 184484

o su sadece su canım yalnız içme suyu olması lazım
çeşme suyuyla ojeler nedense dibe batıyo tatlım:34:

Back