Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

ojeler süper ya rengarenk cıvıl cıvıl
konad işini de iyi kıvırdın aferim balık kafamam

işin içine tırnak bakımı ve paluğum girince akan sular durur
2 şer tane karamelli ve vanilyalı sipariş verdim
birer tane sana birer tane bana

Allahhhh mis gibi vanilyalar karamellerrrr Teşekkür ederim kuzum...

ojeler süper ya rengarenk cıvıl cıvıl
konad işini de iyi kıvırdın aferim balık kafamam

Henüz daha bir şeyi kıvırabilmiş değilim tatlım, deseleri yapabiliyorum sorun yok ama ben hala oje sürmeyi öğrenemedim galiba yada Clarie's in fırçalarında bir sorun var, katiküllere yakın olan hat düzgün durmuyor...

rica ederim canım benim
ben fırçalarından memnunum kuzu sana mı kötüsü denk geldi acaba
ya da kıvamı mı koyu inceltsen düzelir belki:26:

bu ojeler pahalı mı? maaşlar ojeye gidio sanırım kılıçbalığım amonrada öyle batırdınız kocalarınızı

rica ederim canım benim
ben fırçalarından memnunum kuzu sana mı kötüsü denk geldi acaba
ya da kıvamı mı koyu inceltsen düzelir belki:26:

Evettt kıvamı çok kalındı bundan olabilir bak...Bir dahakine inceltip deneyeyim en iyisi :) Bu arada sarının kıvamı yoğun acaba konadda çıkar mı...

bu ojeler pahalı mı? maaşlar ojeye gidio sanırım kılıçbalığım amonrada öyle batırdınız kocalarınızı

2.90 fiyatı pahalı değil ama öyle de olsa Amonra'da bende çalışıp kendi paramızı kazanan insanlarız zaten, eşlerimize minnetmiz yok bu konuda, mümkünse onlarında bize olmasın Değil mi kız Amonra

Son düzenleme:

Sağolasın sevgili Kılıçbalığı...

yani kuzu olması gereken o
evde otorup çalışmadan kocamın eline baksam bu kadar
çok oce almazdım keyfime tabi
para benim keyif benim

sen bence incelt ojeyi claeris yoğun kıvamlı konada hiç denemedim
olursa bana da haber ver ben de kullanayım

amanin :18: ojelerimle eğlenen yakın çevreme bu kozu vermemem lazım bi de ellerim boyansa dillerinden düşmem, bazı sebzeleri ayıklamıyorum etmiyorum da ellerim boyanmasın diye

benim de merak ettiğim ojeler boyamıyor mu o süngeri:26:

aha işte en büyük sorunum tek tırnak sorun olur, annem de kendi ojeleri bozulmasın diye yardım etmez :84: tamam bazen naylon eldiven giyip yardım ediyor hakkını yemiyim ama demek o işe yarıyor, ben de alam o zaman rengarenk olur herhalde sünger

benim tırnaklarım çok çabuk uzar, iyice mi hızlanır acep :26: hani fiyatı iyiymiş bakım için alayım diyeceğim ama törpü, kesme üşendiğim şeyler genelde:78:

benim annemden gelen genler sayesinde sağ baş parmak dışında etim yok diyebilirim diplerde, annemin bu konuya yorumu yıllardır, allah dağına göre kar verirmiş, bilmiş ben uğraşamam manikürle falan vermemiş o etleri der durur

Bu sayfa süper olmuş, ben de takip edeceğim...

Bu arada, aseton almaya Eminönü'ne gideceğim galiba, anlattığın etkisi ve hindistan cevizi kokusu beni o taraflara doğru çağırıyor.

ya o aseton benim de aklımda oluyor hep ama çok uzak işte bi de bazen aklımdan geçiyor taksime giderken önce oraya gitsek elimizde bi bidon asetonla nevizade'ye geçsen nasıl olur

ohh fotolar geliyor sonunda, gelicek miymiş cevahir'e renkler, off ben gidene kadar onlar da biter allah bilir, anadolu yakasında arayam tarayam be nyine

asetonların efendisi

senin sayfanı da ekleyem hemen konulara

mavala da demek ki bi aseton markası genel kültür olsun di mi, opak oce opaaaak
bi şekilde temin etmem lazım karamele bayılırım oriflame üye bile olurum şimdi

hayırlı olsun sayfan uğrar taciz ederim arada
ocelerle çozuttuk valla
olsun bu da bi hobi
yersen

hee hobi hobiiiii

evet amonramın dediği gibi koleksiyoncuyuz

Bu arada, Golden Rose'un fırçalarından nefret ettiğimi daha önce söylemiş miyim?! Hep renk beğenip alıp sonra söyleniyorum, başka şişelere boşaltıp kullanacağım bu ojeleri. Yeni manikür yapmışım, tırnak diplerim pırıl pırıl, 107 sürmeye kalktım hani şu mavi siyah var ya... Ama rezalet fırça yüzünden dipleri batırdım, sadece bu markada böyle oluyor... Temizleyeyim dedim ama istediğim gibi olmadı. Üstüne matlaştırıcı sürdüm, loş ışıkta güzel duruyor kusurlar görünmüyor ya. :))) Üstüne altın sarısı Konad yapasım var ama yine yamuk yumuk yaparsam silmem gerekecek...

Faydalı bir Claire's çıkartması olmuş, iyi günlerde kullan. :)

Konad gayet güzel olmuş yaw bunu bir ben beceremiyorum. Tek tırnak yapıp bırakırsam iyi, ya da iki. Ama 10 tırnağıma da aynı deseni yapacaksam mutlaka kaydırıyorum.

çatlak mısın arkadaşım
genek kültür opak oce opak oceee
mavala marka kuzu tırnak bakım şeysileri var
çok luzumsuz pahalı

Faydalı bir Claire's çıkartması olmuş, iyi günlerde kullan. :)

Konad gayet güzel olmuş yaw bunu bir ben beceremiyorum. Tek tırnak yapıp bırakırsam iyi, ya da iki. Ama 10 tırnağıma da aynı deseni yapacaksam mutlaka kaydırıyorum.

evet ya şu paris serisi berbat ötesi fırçalara sahip
renkler güzel olsa da fırça mahvediyo işi
konadı da yamuk yumuk yapa yapa öğrencez canım
bazen ben öyle alakasız şekiller çıkarıyorum ki

Hahaha ben de bir süredir evde sebze ayıklamayı reddediyorum. :)))) İşin komiği, en çok sebzeyi de ben yiyorum. :))

Ben de geçen gün alt yarısı (patileri) çıkmayan kediyi kanatlı kalp ile tamamladım, acayip bir şey çıktı ortaya. Tabii ki fotoğrafı yok, çeker miyim? :))) Ama o hali gözümün önünden gitmiyor zavallı kedinin. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…