• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

Allahtan maydanoz ile semizotu boya çıkartmıyor elime :1::1::1:
tek tek yolmaya çalış yapraklarını bak nasıl karartıyor yeşertiyor:1: başka yöntemler de var tabii ama işime geliyor:8:

Hahahaha ayyy bayılıcammm! :))) Kedime oje sürer miyim yazık ona. :) Konad diski üzerindeki kedi figürünü tırnağıma tam çıkaramayınca, altını başka şekil ile tamamladım onu diyorum. :)

ben doğru anlamışım o zaman:9:
Gebeş Kedoş. :) Yeni anladım 2. okuyuşumda. :))) Benim de kedilerimden biri hamileydi o zaman çocuk filan yok tabii, bütün çocuklarım sadece kedilerim, bizim evde 5 tane birden doğurdu etti mi kediler 9 tane? 2,5 sene kimselere veremedim o yavruları. Beşi bir yerdeler diye sesleniyordum onlara. :)))

hiiii 5i bi yerde:69:

dervişin fikri neyse zikri de oymuş
ben bi ara sürsem mi diye düşünmüştüm de
bizim kedoşa:60:

hakkaten öyle oldu :60:

hahahaha! :)))) ben köpeğime sürmüştüm ama o zaman 11 yaşımdaydım. :) kırmızı ojeli beyaz tüylü bir köpek düşün... :)

:53: bi de bana çatlak derdin amonra, sizin yanınızda benim lafım mı olur:60::60::60:

kızlar diğer konuya yeni ürünler ekliyorum
tırnak bakımına arada orda da olsun aklınız
hem orda hem burda paylaşmaya gerek duymadım
bakarsınız diye

tamam sahip :1: aa flamencanın topiği de ekliycektim unutmadan yapıyımmm:10:

Anladım hangisi olduğunu ama kedi olmasına rağmen hala denememiş olmam çok büyük ayıp :) Bu arada desenlerin yarım çıkmasına aldırma çünkü ben ilk denemeyi bornprettyden aldıklarımla yapmıştım ve pek başarılı olamadım ama buna rağmen orjinal konadlarda hiç sorun çıkmıyor...En incecik desenleri bile başarı ile uygulanabiliyor...

Bu gecelik bana musade kızlar...Hepinize iyi geceler diliyorum...

kedileri ben de hala denemedim
terbiyesiz ben arkidişim bana hediye ediyo ve ben kullanmadım
ilk fırsatta denicem
iyi geceler kuzu rüyanda oce havuzlarını gör:60:

kedileri ben de hala denemedim
terbiyesiz ben arkidişim bana hediye ediyo ve ben kullanmadım
ilk fırsatta denicem
iyi geceler kuzu rüyanda oce havuzlarını gör:60:

Hak veriyorum tatlım, vaktin yok çünkü...Hem iş, hem ev, hem koca, hem kediler ohooo zor dostum zor...Emekliye ayrıldığımızda ancak böyle geniş geniş vaktimiz olunca oturup her gün yeni bir şey yaparız:1::1::1:

Rüyamda oce görmedim ama bir sürü balık gördüm:1::1::1:

Hak veriyorum tatlım, vaktin yok çünkü...Hem iş, hem ev, hem koca, hem kediler ohooo zor dostum zor...Emekliye ayrıldığımızda ancak böyle geniş geniş vaktimiz olunca oturup her gün yeni bir şey yaparız:1::1::1:

emekliye bi ayrılsam o günlere daha çok var
emekli olunca yapacak o kadar şey olucak ki hayali bile yeter
rüyada balık görmek bolluktur berekettir kısmettir kuzu
rüyan hayrolsun :54:

Teşekkür ederim kuzum ama pek hayır değil sanırım çünkü normalde olması gereken balık miktarı annem yüzünden 10 taneye falan iniyormuş, soruyorum anne nerde balıklarım diye, bu kadar balığın vardı senin diyor.Yok diyorum bütün bir akvaryum doluydu ne yaptın balıklarıma diye kızıyorum...Neyse rüyayı anlattığıma göre bozulmuştur herhalde...

Teşekkür ederim kuzum ama pek hayır değil sanırım çünkü normalde olması gereken balık miktarı annem yüzünden 10 taneye falan iniyormuş, soruyorum anne nerde balıklarım diye, bu kadar balığın vardı senin diyor.Yok diyorum bütün bir akvaryum doluydu ne yaptın balıklarıma diye kızıyorum...Neyse rüyayı anlattığıma göre bozulmuştur herhalde...

allah allah hayrolsun inşallah
bugün annemlere geçicem yeni oceler gelmiş mi bi bakmak lazım:27:

kızlar konad almak isteyene müjdem var çok uygun bi fiyata takip ettiğim site de gördüm türk site hem de 5,95 fiyatı bi tane disk var sadece onda da 9 desen damgası var bi de. yeni başlayacaklar için ideal
ojedeseni1.jpg

Slm Amonra özel mesaj atıp şunu sormak istiyordum size ama özel mesaj atamıyormuşum :59: bana da sitenin ismini mesajla atabilir misiniz?

ya benim de öyle valla almasam da ki almadığım görülmemiştir
gezmek gibisi yok:60:
bi de şu hain domdom kocam gelse de gitsek:63:

:10: En kısa zamanda gidersin inşallah, bizim için de gez ve oje bak... :) Ben de birşeyler almadan çıkamıyorum kozmetikçilerden, neyse ki aldıklarımın çoğunu kullanıyorum. :)

o balıklar oceler olmasın kılıcım balığıım :1: hani renk renk olur ya :34: rüya da tersine çıkar derler demek kiiii daha çok ocen olacaaakkk:46::46:

Benim elim ayağım bağlı maalesef, Kraliyet Sosyetesinden misafirlerim gelecek yemeğe, anlamışsındır kim olduklarını...

hmmm sen evli miydin kılıcım? yani olsa olsa o zaman kullanılacak bi ifade olmuş da:9:

ya ben topiğe yetişemiyorum şu sıralar şu sınavı atlatayım tek bi cevap bile kaçırmayacağım. bu ara çok güzel şeyler kaçırdım sanırım :50::50::50:

Back