Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

Eki Görüntüle 163841
Bunlar bu gün aldığım ciciler...

Bu da pek beğenmediğim Claire's 47 üzerine yaptığım Konad desenlerinden biri...Yarın daha uygun bir ışıkta çekmeyi planlıyorum...

hiç de kıskanmadım , renk renk ne o öyle neden oje kalmadığı belli oldu claire'slerde :84:

ojeler süper ya rengarenk cıvıl cıvıl
konad işini de iyi kıvırdın aferim balık kafamam

hiç de güzel diil

al benden de o kadaaar, çok kötü fırçaları, kısacık bi de offf ucu, neyse 3 tane numune oldu daha da almam, yani umarım almam:78:

çatlak mısın arkadaşım
genek kültür opak oce opak oceee
mavala marka kuzu tırnak bakım şeysileri var
çok luzumsuz pahalı

çatlak evet benim buyrun. hee pahalıysa gerilere atalım zihnimizde

nasıl sürdün ya
senin kedin olabiler miyim
benim oğlanı bozar oce moce
gerçi evde gebeş bi kedoş daha
var ama kızacağızın canı burnunda oce sürmeye
kalkarsam sağlam bi pati yerim sanırım

Hahaha ben de bir süredir evde sebze ayıklamayı reddediyorum. :)))) İşin komiği, en çok sebzeyi de ben yiyorum. :))

aynen ben dee

onu yapmaya cesaret bile edemeyenler var, bknz ben o yüzden patileri görünmez de olsa kedinin

bencede at gerilere tepikle hem de
amacımız kısıtlı bütçelerle harikalar yaratmak
no pahalı oce yes yerli ve ucuz oce

İnceltmeden evvel top yekün hepsini konadda deneyeyim eğer ki desenler belirgin çıakrsa hiç inceltmem direkt konada kaydırırım...Muhtemelen her gelen şişeyi açıp tırnağına deniyor ya ondan böyle kalınlaşıyor oceler...

Sebzelere hemen örnek vereyim, kabak, bamya...Meyvelerdende portokal Vallahi kasadaki kız gelecek dedi ama 5 Mart'ta da sanki gelecek dedi diye hatırlıyorum...

Golden Rose'un hem şişe hem fırça olarak sıkıntısı olduğu kesin...Aynı sorunu Golden'in bazı ojeleri ilede yaşıyorum çünkü zaten kıvamları koyu, fırçada berbat olunca sonuç rezalet oluyor...Rimmel ve bourjois'lerin fırçalarını beğendim...

Teşekkür ederim tatlım...Henüz kaydırma ihtimalim olan desenlere geçmedim bende...Baist olanları yapıyorum zaten bu . denemem sanırım...

evet ya şu paris serisi berbat ötesi fırçalara sahip
renkler güzel olsa da fırça mahvediyo işi
konadı da yamuk yumuk yapa yapa öğrencez canım
bazen ben öyle alakasız şekiller çıkarıyorum ki

Olacak o kadar, anamızın karnından konad image plate ile doğmadık herhalde

Hangi kedi, hangi pati...Foto istiyorum lütfennnnnnn kaç numara ki?

Son düzenleme:

Tamam be tamam anladık, vallahi bir daha alacağım en pahalı oce rimmel olacak sözzzz Hem haklısın zaten :)

kesinlikleee:92:

maydanoz, semizotunu da ekliyorum

bir goldenzede daha :13:

ben de foto istiyorummm

nasıl sürdün ya

Hahahaha ayyy bayılıcammm! :))) Kedime oje sürer miyim yazık ona. :) Konad diski üzerindeki kedi figürünü tırnağıma tam çıkaramayınca, altını başka şekil ile tamamladım onu diyorum. :)

Born Pretty disklerinden M71, hem oturan bir kedi var (benim tam yapamadığım oydu) hem de Hello Kitty kafası var. :)

Hahahaha ayyy bayılıcammm! :))) Kedime oje sürer miyim yazık ona. :) Konad diski üzerindeki kedi figürünü tırnağıma tam çıkaramayınca, altını başka şekil ile tamamladım onu diyorum. :)

Hangi disk o kuzu, m83 mü numarası?

nasıl sürdün ya

Gebeş Kedoş. :) Yeni anladım 2. okuyuşumda. :))) Benim de kedilerimden biri hamileydi o zaman çocuk filan yok tabii, bütün çocuklarım sadece kedilerim, bizim evde 5 tane birden doğurdu etti mi kediler 9 tane? 2,5 sene kimselere veremedim o yavruları. Beşi bir yerdeler diye sesleniyordum onlara. :)))

dervişin fikri neyse zikri de oymuş
ben bi ara sürsem mi diye düşünmüştüm de
bizim kedoşa

Yok hayatım, M71, Born Pretty'nin ama... 4 yapraklı yonca filan da var üzerinde...

Anladım hangisi olduğunu ama kedi olmasına rağmen hala denememiş olmam çok büyük ayıp :) Bu arada desenlerin yarım çıkmasına aldırma çünkü ben ilk denemeyi bornprettyden aldıklarımla yapmıştım ve pek başarılı olamadım ama buna rağmen orjinal konadlarda hiç sorun çıkmıyor...En incecik desenleri bile başarı ile uygulanabiliyor...

Bu gecelik bana musade kızlar...Hepinize iyi geceler diliyorum...

kızlar diğer konuya yeni ürünler ekliyorum
tırnak bakımına arada orda da olsun aklınız
hem orda hem burda paylaşmaya gerek duymadım
bakarsınız diye

Aldım canım onlardan da ama gerçekten bende yetenek yok, şekil düzgün çıkınca da ben yamuk yapıyorum. Hâlâ beceremedim şu işi adam gibi...

İyi geceler, tatlı rüyalar... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…