• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

Eki Görüntüle 163841
Bunlar bu gün aldığım ciciler...

Bu da pek beğenmediğim Claire's 47 üzerine yaptığım Konad desenlerinden biri...Yarın daha uygun bir ışıkta çekmeyi planlıyorum...

hiç de kıskanmadım:nazar: , renk renk ne o öyle :63: neden oje kalmadığı belli oldu claire'slerde :57: :84:

ojeler süper ya rengarenk cıvıl cıvıl
konad işini de iyi kıvırdın aferim balık kafamam:70:

hiç de güzel diil :63:

Bu arada, Golden Rose'un fırçalarından nefret ettiğimi daha önce söylemiş miyim?! Hep renk beğenip alıp sonra söyleniyorum, başka şişelere boşaltıp kullanacağım bu ojeleri. Yeni manikür yapmışım, tırnak diplerim pırıl pırıl, 107 sürmeye kalktım hani şu mavi siyah var ya... Ama rezalet fırça yüzünden dipleri batırdım, sadece bu markada böyle oluyor... Temizleyeyim dedim ama istediğim gibi olmadı. Üstüne matlaştırıcı sürdüm, loş ışıkta güzel duruyor kusurlar görünmüyor ya. :))) Üstüne altın sarısı Konad yapasım var ama yine yamuk yumuk yaparsam silmem gerekecek...

al benden de o kadaaar, çok kötü fırçaları, kısacık bi de offf ucu, neyse 3 tane numune oldu daha da almam, yani umarım almam:78:

çatlak mısın arkadaşım:60::60:
genek kültür:60::60: opak oce opak oceee:60::60:
mavala marka kuzu tırnak bakım şeysileri var
çok luzumsuz pahalı:1:

çatlak evet benim :37: buyrun. hee pahalıysa gerilere atalım zihnimizde:9:

Ben de geçen gün alt yarısı (patileri) çıkmayan kediyi kanatlı kalp ile tamamladım, acayip bir şey çıktı ortaya. Tabii ki fotoğrafı yok, çeker miyim? :))) Ama o hali gözümün önünden gitmiyor zavallı kedinin. :)))

nasıl sürdün ya:53:
senin kedin olabiler miyim:27:
benim oğlanı bozar oce moce
gerçi evde gebeş bi kedoş daha
var ama kızacağızın canı burnunda oce sürmeye
kalkarsam sağlam bi pati yerim sanırım:1:

Hahaha ben de bir süredir evde sebze ayıklamayı reddediyorum. :)))) İşin komiği, en çok sebzeyi de ben yiyorum. :))

aynen ben dee:60:

Ben de geçen gün alt yarısı (patileri) çıkmayan kediyi kanatlı kalp ile tamamladım, acayip bir şey çıktı ortaya. Tabii ki fotoğrafı yok, çeker miyim? :))) Ama o hali gözümün önünden gitmiyor zavallı kedinin. :)))

onu yapmaya cesaret bile edemeyenler var, bknz ben o yüzden patileri görünmez de olsa kedinin :46::46:

hiç de kıskanmadım:nazar: , renk renk ne o öyle :63: neden oje kalmadığı belli oldu claire'slerde :57: :84:

hiç de güzel diil :63:

al benden de o kadaaar, çok kötü fırçaları, kısacık bi de offf ucu, neyse 3 tane numune oldu daha da almam, yani umarım almam:78:

çatlak evet benim :37: buyrun. hee pahalıysa gerilere atalım zihnimizde:9:

bencede at gerilere tepikle hem de
amacımız kısıtlı bütçelerle harikalar yaratmak
no pahalı oce yes yerli ve ucuz oce:27:

yani kuzu olması gereken o
evde otorup çalışmadan kocamın eline baksam bu kadar
çok oce almazdım keyfime tabi
para benim keyif benim:1:

sen bence incelt ojeyi claeris yoğun kıvamlı konada hiç denemedim
olursa bana da haber ver ben de kullanayım:12:

İnceltmeden evvel top yekün hepsini konadda deneyeyim eğer ki desenler belirgin çıakrsa hiç inceltmem direkt konada kaydırırım...Muhtemelen her gelen şişeyi açıp tırnağına deniyor ya ondan böyle kalınlaşıyor oceler...

amanin :18: ojelerimle eğlenen yakın çevreme bu kozu vermemem lazım bi de ellerim boyansa dillerinden düşmem, bazı sebzeleri ayıklamıyorum etmiyorum da ellerim boyanmasın diye:27:

benim de merak ettiğim ojeler boyamıyor mu o süngeri:26:

aha işte en büyük sorunum tek tırnak sorun olur, annem de kendi ojeleri bozulmasın diye yardım etmez :84: tamam bazen naylon eldiven giyip yardım ediyor hakkını yemiyim ama :1: demek o işe yarıyor, ben de alam o zaman rengarenk olur herhalde sünger:9:

benim tırnaklarım çok çabuk uzar, iyice mi hızlanır acep :26: hani fiyatı iyiymiş bakım için alayım diyeceğim ama törpü, kesme üşendiğim şeyler genelde:78:

benim annemden gelen genler sayesinde sağ baş parmak dışında etim yok diyebilirim diplerde, annemin bu konuya yorumu yıllardır, allah dağına göre kar verirmiş, bilmiş ben uğraşamam manikürle falan vermemiş o etleri der durur:60::60:

ya o aseton benim de aklımda oluyor hep ama çok uzak işte:5: bi de bazen aklımdan geçiyor taksime giderken önce oraya gitsek elimizde bi bidon asetonla nevizade'ye geçsen nasıl olur:60::60:

ohh fotolar geliyor sonunda, gelicek miymiş cevahir'e renkler, off ben gidene kadar onlar da biter allah bilir, anadolu yakasında arayam tarayam be nyine:5:

asetonların efendisi:60::60::60:

senin sayfanı da ekleyem hemen konulara :10::52::52:

mavala da demek ki bi aseton markası genel kültür olsun di mi, opak oce opaaaak :66::66:

hee hobi hobiiiii :60::60:

evet amonramın dediği gibi koleksiyoncuyuz:60::60:

Sebzelere hemen örnek vereyim, kabak, bamya...Meyvelerdende portokal:1::1::1: Vallahi kasadaki kız gelecek dedi ama 5 Mart'ta da sanki gelecek dedi diye hatırlıyorum...

Bu arada, Golden Rose'un fırçalarından nefret ettiğimi daha önce söylemiş miyim?! Hep renk beğenip alıp sonra söyleniyorum, başka şişelere boşaltıp kullanacağım bu ojeleri. Yeni manikür yapmışım, tırnak diplerim pırıl pırıl, 107 sürmeye kalktım hani şu mavi siyah var ya... Ama rezalet fırça yüzünden dipleri batırdım, sadece bu markada böyle oluyor... Temizleyeyim dedim ama istediğim gibi olmadı. Üstüne matlaştırıcı sürdüm, loş ışıkta güzel duruyor kusurlar görünmüyor ya. :))) Üstüne altın sarısı Konad yapasım var ama yine yamuk yumuk yaparsam silmem gerekecek...

Golden Rose'un hem şişe hem fırça olarak sıkıntısı olduğu kesin...Aynı sorunu Golden'in bazı ojeleri ilede yaşıyorum çünkü zaten kıvamları koyu, fırçada berbat olunca sonuç rezalet oluyor...Rimmel ve bourjois'lerin fırçalarını beğendim...

Faydalı bir Claire's çıkartması olmuş, iyi günlerde kullan. :)

Konad gayet güzel olmuş yaw bunu bir ben beceremiyorum. Tek tırnak yapıp bırakırsam iyi, ya da iki. Ama 10 tırnağıma da aynı deseni yapacaksam mutlaka kaydırıyorum. :(

Teşekkür ederim tatlım...Henüz kaydırma ihtimalim olan desenlere geçmedim bende...Baist olanları yapıyorum zaten bu . denemem sanırım...

evet ya şu paris serisi berbat ötesi fırçalara sahip
renkler güzel olsa da fırça mahvediyo işi
konadı da yamuk yumuk yapa yapa öğrencez canım
bazen ben öyle alakasız şekiller çıkarıyorum ki:1:

:1::1::1::1::1::1: Olacak o kadar, anamızın karnından konad image plate ile doğmadık herhalde:60::60::60:

Hangi kedi, hangi pati...Foto istiyorum lütfennnnnnn kaç numara ki?

Son düzenleme:
bencede at gerilere tepikle hem de
amacımız kısıtlı bütçelerle harikalar yaratmak
no pahalı oce yes yerli ve ucuz oce:27:

kesinlikleee:kkk::92::74:

Sebzelere hemen örnek vereyim, kabak, bamya...Meyvelerdende portokal:1::1::1: Vallahi kasadaki kız gelecek dedi ama 5 Mart'ta da sanki gelecek dedi diye hatırlıyorum...

Golden Rose'un hem şişe hem fırça olarak sıkıntısı olduğu kesin...Aynı sorunu Golden'in bazı ojeleri ilede yaşıyorum çünkü zaten kıvamları koyu, fırçada berbat olunca sonuç rezalet oluyor...Rimmel ve bourjois'lerin fırçalarını beğendim...

Hangi kedi, hangi pati...Foto istiyorum lütfennnnnnn

maydanoz, semizotunu da ekliyorum :1:

bir goldenzede daha :13:

ben de foto istiyorummm :46::46:

Hahahaha ayyy bayılıcammm! :))) Kedime oje sürer miyim yazık ona. :) Konad diski üzerindeki kedi figürünü tırnağıma tam çıkaramayınca, altını başka şekil ile tamamladım onu diyorum. :)

İnceltmeden evvel top yekün hepsini konadda deneyeyim eğer ki desenler belirgin çıakrsa hiç inceltmem direkt konada kaydırırım...Muhtemelen her gelen şişeyi açıp tırnağına deniyor ya ondan böyle kalınlaşıyor oceler...

Teşekkür ederim tatlım...Henüz kaydırma ihtimalim olan desenlere geçmedim bende...Baist olanları yapıyorum zaten bu . denemem sanırım...

:1::1::1::1::1::1: Olacak o kadar, anamızın karnından konad image plate ile doğmadık herhalde:60::60::60:

Hangi kedi, hangi pati...Foto istiyorum lütfennnnnnn kaç numara ki?

Born Pretty disklerinden M71, hem oturan bir kedi var (benim tam yapamadığım oydu) hem de Hello Kitty kafası var. :)

Hahahaha ayyy bayılıcammm! :))) Kedime oje sürer miyim yazık ona. :) Konad diski üzerindeki kedi figürünü tırnağıma tam çıkaramayınca, altını başka şekil ile tamamladım onu diyorum. :)

Hangi disk o kuzu, m83 mü numarası?

Gebeş Kedoş. :) Yeni anladım 2. okuyuşumda. :))) Benim de kedilerimden biri hamileydi o zaman çocuk filan yok tabii, bütün çocuklarım sadece kedilerim, bizim evde 5 tane birden doğurdu etti mi kediler 9 tane? 2,5 sene kimselere veremedim o yavruları. Beşi bir yerdeler diye sesleniyordum onlara. :)))

dervişin fikri neyse zikri de oymuş
ben bi ara sürsem mi diye düşünmüştüm de
bizim kedoşa:60:

Yok hayatım, M71, Born Pretty'nin ama... 4 yapraklı yonca filan da var üzerinde...

Anladım hangisi olduğunu ama kedi olmasına rağmen hala denememiş olmam çok büyük ayıp :) Bu arada desenlerin yarım çıkmasına aldırma çünkü ben ilk denemeyi bornprettyden aldıklarımla yapmıştım ve pek başarılı olamadım ama buna rağmen orjinal konadlarda hiç sorun çıkmıyor...En incecik desenleri bile başarı ile uygulanabiliyor...

Bu gecelik bana musade kızlar...Hepinize iyi geceler diliyorum...

kızlar diğer konuya yeni ürünler ekliyorum
tırnak bakımına arada orda da olsun aklınız
hem orda hem burda paylaşmaya gerek duymadım
bakarsınız diye

Anladım hangisi olduğunu ama kedi olmasına rağmen hala denememiş olmam çok büyük ayıp :) Bu arada desenlerin yarım çıkmasına aldırma çünkü ben ilk denemeyi bornprettyden aldıklarımla yapmıştım ve pek başarılı olamadım ama buna rağmen orjinal konadlarda hiç sorun çıkmıyor...En incecik desenleri bile başarı ile uygulanabiliyor...

Bu gecelik bana musade kızlar...Hepinize iyi geceler diliyorum...

Aldım canım onlardan da ama gerçekten bende yetenek yok, şekil düzgün çıkınca da ben yamuk yapıyorum. Hâlâ beceremedim şu işi adam gibi...

İyi geceler, tatlı rüyalar... :)

Back