• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

Eki Görüntüle 163841
Bunlar bu gün aldığım ciciler...
Eki Görüntüle 163840
Claire's 47 numaranın tırnaktaki hali...Açıkçası şişede daha hoş, vişne çürüğü gibi gözüken bir renk olmasına rağmen tırnakta alelade bir kahverengi gibi duruyor, kısaca olmasada olur bir renk...
Eki Görüntüle 163839

Bu da pek beğenmediğim Claire's 47 üzerine yaptığım Konad desenlerinden biri...Yarın daha uygun bir ışıkta çekmeyi planlıyorum...

ojeler süper ya rengarenk cıvıl cıvıl
konad işini de iyi kıvırdın aferim balık kafamam:70:

işin içine tırnak bakımı ve paluğum girince akan sular durur
2 şer tane karamelli ve vanilyalı sipariş verdim
birer tane sana birer tane bana:21:

Allahhhh mis gibi vanilyalar karamellerrrr:1::1::1: Teşekkür ederim kuzum...

ojeler süper ya rengarenk cıvıl cıvıl
konad işini de iyi kıvırdın aferim balık kafamam:70:

Henüz daha bir şeyi kıvırabilmiş değilim tatlım, deseleri yapabiliyorum sorun yok ama ben hala oje sürmeyi öğrenemedim galiba yada Clarie's in fırçalarında bir sorun var, katiküllere yakın olan hat düzgün durmuyor...:14::14::14::14::14:

Allahhhh mis gibi vanilyalar karamellerrrr:1::1::1: Teşekkür ederim kuzum...

Henüz daha bir şeyi kıvırabilmiş değilim tatlım, deseleri yapabiliyorum sorun yok ama ben hala oje sürmeyi öğrenemedim galiba yada Clarie's in fırçalarında bir sorun var, katiküllere yakın olan hat düzgün durmuyor...:14::14::14::14::14:

rica ederim canım benim:70:
ben fırçalarından memnunum kuzu sana mı kötüsü denk geldi acaba
ya da kıvamı mı koyu inceltsen düzelir belki:26:

Eki Görüntüle 163841
Eki Görüntüle 163840
Claire's 47 numaranın tırnaktaki hali...Açıkçası şişede daha hoş, vişne çürüğü gibi gözüken bir renk olmasına rağmen tırnakta alelade bir kahverengi gibi duruyor, kısaca olmasada olur bir renk...
Eki Görüntüle 163839

Bu da pek beğenmediğim Claire's 47 üzerine yaptığım Konad desenlerinden biri...Yarın daha uygun bir ışıkta çekmeyi planlıyorum...

bu ojeler pahalı mı? maaşlar ojeye gidio sanırım kılıçbalığım :17: amonrada öyle batırdınız kocalarınızı :9:

rica ederim canım benim:70:
ben fırçalarından memnunum kuzu sana mı kötüsü denk geldi acaba
ya da kıvamı mı koyu inceltsen düzelir belki:26:

Evettt kıvamı çok kalındı bundan olabilir bak...Bir dahakine inceltip deneyeyim en iyisi :) Bu arada sarının kıvamı yoğun acaba konadda çıkar mı...

bu ojeler pahalı mı? maaşlar ojeye gidio sanırım kılıçbalığım :17: amonrada öyle batırdınız kocalarınızı :9:

2.90 fiyatı pahalı değil ama öyle de olsa Amonra'da bende çalışıp kendi paramızı kazanan insanlarız zaten, eşlerimize minnetmiz yok bu konuda, mümkünse onlarında bize olmasın:1::1::1: Değil mi kız Amonra:1:

Son düzenleme:
Evettt kıvamı çok kalındı bundan olabilir bak...Bir dahakine inceltip deneyeyim en iyisi :) Bu arada sarının kıvamı yoğun acaba konadda çıkar mı...

2.90 fiyatı pahalı değil ama öyle de olsa Amonra'da bende çalışıp kendi paramızı kazanan insanlarız zaten, eşlerimize minnetmiz yok bu konuda, mümkünse onlarında bize olmasın:1::1::1: Değil mi kız Amonra:1:

yani kuzu olması gereken o
evde otorup çalışmadan kocamın eline baksam bu kadar
çok oce almazdım keyfime tabi
para benim keyif benim:1:

sen bence incelt ojeyi claeris yoğun kıvamlı konada hiç denemedim
olursa bana da haber ver ben de kullanayım:12:

Bana mavi renklerden fobi geldi, en son başıma gelen mavi kazasından sonra... :( American Apparel'in bir ojesi tırnaklarımı hatta -ojeyi gayet düzgün çıkardığım halde- parmaklarımı öyle bir boyadı ki, günlerce arındıramadım. Şimdi altına base sürsem de korkuyorum mavilerden.... Bahsettiğin maviden ve biraz koyusundan almıştım ama süremiyorum korkudan...
Birkaç hafta önce Cevahir Claire's'de en fazla 15 renk seçeneği vardı, ve büyük çoğunluğu da sedece en canlı renklerdi, şimdi durum nedir bilmiyorum, bir gidip bakmak lazım...
Başka nerelerde var Claire's? Ben sadece Cevahir'dekini biliyorum.

amanin :18: ojelerimle eğlenen yakın çevreme bu kozu vermemem lazım bi de ellerim boyansa dillerinden düşmem, bazı sebzeleri ayıklamıyorum etmiyorum da ellerim boyanmasın diye:27:

Aseton demişken, ben ilk defa şu cam kavanoz içinde süngerde olan asetonlardan aldım, Şelale marka, sahiden kolayca çıkarıyor, bu zamana dek hep gördüğüm halde almadığıma pişman oldum. Merak ettiğim şu, ben nerdeyse her gün oje değiştiriyorum, acaba süngerdeki aseton bittiğinde içine aseton koyup süngeri kullanmaya devam mı ediyoruz yoksa yeni kavanoz mu alıyoruz, bilen var mı? :)

benim de merak ettiğim ojeler boyamıyor mu o süngeri:26:

ben o kavanozu komple çıkarmak için değil de mesala oje sürdüğüm de
kurumadan bi tırnak bozulduysa onu silmek için kullanıyorum
asetonlu pamuk malum bütün tırnaklara bulaşabiliyo
ama süngeri eskidikçe ben sıkıp hafif asetonla yıkar gibi yapıp
tekrar aseton döküp kavanoza koyuyorum
1 yıldır kullanıyorum aynı kavanozu böylece

aha işte en büyük sorunum tek tırnak sorun olur, annem de kendi ojeleri bozulmasın diye yardım etmez :84: tamam bazen naylon eldiven giyip yardım ediyor hakkını yemiyim ama :1: demek o işe yarıyor, ben de alam o zaman rengarenk olur herhalde sünger:9:

en gözdem dax sulpur ciddi anlamda tınak uzatma etkisi var
alırken emin değildim ama faydasını gördüm
tırnak diplerini yumuşatmaya da birebir.
56 gr. ama kıvamı lush gibi yoğun uzun süre kullanılır
fiyatı 7 lira

img0044fv.jpg

benim tırnaklarım çok çabuk uzar, iyice mi hızlanır acep :26: hani fiyatı iyiymiş bakım için alayım diyeceğim ama törpü, kesme üşendiğim şeyler genelde:78:

Ay bu kütikülleri besler diyor demek ben sürsem her gün manikür yapacağım! :27: Tırnak etleri benim kadar çabuk çıkan bir insan olamaz, haftada 2 defa manikür yapmam gerekiyor. Şu tırnak etini arkaya itip yok etme işini beceremiyorum ben, kremlerle filan inceltip hafif kazıyarak ya da keserek hallediyorum ama üç gün sonra bakıyorum yine çıkmışlar. :52: Tırnaklarım da çabuk uzar, o iyi bir şey kırıldığında filan ama, kütiküllerden çok çekiyorum ben!
benim annemden gelen genler sayesinde sağ baş parmak dışında etim yok diyebilirim diplerde, annemin bu konuya yorumu yıllardır, allah dağına göre kar verirmiş, bilmiş ben uğraşamam manikürle falan vermemiş o etleri der durur:60::60:

Bu sayfa süper olmuş, ben de takip edeceğim...

Bu arada, aseton almaya Eminönü'ne gideceğim galiba, anlattığın etkisi ve hindistan cevizi kokusu beni o taraflara doğru çağırıyor. :27:

ya o aseton benim de aklımda oluyor hep ama çok uzak işte:5: bi de bazen aklımdan geçiyor taksime giderken önce oraya gitsek elimizde bi bidon asetonla nevizade'ye geçsen nasıl olur:60::60:

Makineyi başarılı buldum, güle güle kullan kuzum:nazar: Biraz evvel Claire's den aldığım 47 numarayı sürdüm, kurusun hem diğerlerini çekip eklerim hem sürdüğümü...

Bir saat içinde fotolar burada:1::1::1:

Bu gün baktığımda 10 tane falan renk kalmıştı ama gelir dedi kız...

Sayende aldığım ve çok memnun kaldığım asetonların efendisi:1::1::1:

ohh fotolar geliyor sonunda, gelicek miymiş cevahir'e renkler, off ben gidene kadar onlar da biter allah bilir, anadolu yakasında arayam tarayam be nyine:5:

asetonların efendisi:60::60::60:

Kılıçbalığı da şimdi demiş asetonların efendisi diye. Bana Eminönü yolları göründü demek ki. :27:

Ben de sayfa açtım sonunda, sanırım 2 gün oldu. Ojelerim ve Ben diye. :) Daha çok fazla paylaşımım olmadı birkaç oje tanıttım ama devam edeceğim. Cümbür cemaat kafayı sıyırdık ojelerle, Allah sonumuzu hayır etsin. :27:

senin sayfanı da ekleyem hemen konulara :10::52::52:

gerçekten hakediyo ama bu övgüyü
5 liraya bu kadar iyi aseton nerde ben evdeki
küçük aseton şişelerine koyuyorum
hatta geçen kız kardeşim dandik marka bi aseton şişesinde
bu bizim roonu kullanıyo haberi yok
abla asetonda olayı aşmışsın mavala mı koydun bunun içine dedi:9:
mavala halt etmiş yanında:1:

mavala da demek ki bi aseton markası genel kültür olsun di mi, opak oce opaaaak :66::66:
bi şekilde temin etmem lazım karamele bayılırım oriflame üye bile olurum şimdi:1:

hayırlı olsun sayfan uğrar taciz ederim arada
ocelerle çozuttuk valla
olsun bu da bi hobi
yersen:27:

hee hobi hobiiiii :60::60:

Karamele bayılıyorsan buna delireceksin, garanti veriyorum sana. :) Vanilyalısını daha sürmedim ama o da güzel kokuyor, karamele delirdim ben, yanık şeker kokusunu çok seviyorum. :)

Gel valla sayfama, kafana göre bir şeyler de ekleyebilirsin istediğin gibi... Cozutalım ne olacak, en zararsız alışkanlık bu yine... Hem dediğin gibi hobi. Ve bizler koleksiyoncuyuz. :82:

evet amonramın dediği gibi koleksiyoncuyuz:60::60:

Bu arada, Golden Rose'un fırçalarından nefret ettiğimi daha önce söylemiş miyim?! Hep renk beğenip alıp sonra söyleniyorum, başka şişelere boşaltıp kullanacağım bu ojeleri. Yeni manikür yapmışım, tırnak diplerim pırıl pırıl, 107 sürmeye kalktım hani şu mavi siyah var ya... Ama rezalet fırça yüzünden dipleri batırdım, sadece bu markada böyle oluyor... Temizleyeyim dedim ama istediğim gibi olmadı. Üstüne matlaştırıcı sürdüm, loş ışıkta güzel duruyor kusurlar görünmüyor ya. :))) Üstüne altın sarısı Konad yapasım var ama yine yamuk yumuk yaparsam silmem gerekecek...

Eki Görüntüle 163841
Eki Görüntüle 163840
Eki Görüntüle 163839

Faydalı bir Claire's çıkartması olmuş, iyi günlerde kullan. :)

Konad gayet güzel olmuş yaw bunu bir ben beceremiyorum. Tek tırnak yapıp bırakırsam iyi, ya da iki. Ama 10 tırnağıma da aynı deseni yapacaksam mutlaka kaydırıyorum. :(

amanin :18: ojelerimle eğlenen yakın çevreme bu kozu vermemem lazım bi de ellerim boyansa dillerinden düşmem, bazı sebzeleri ayıklamıyorum etmiyorum da ellerim boyanmasın diye:27:

aha işte en büyük sorunum tek tırnak sorun olur, annem de kendi ojeleri bozulmasın diye yardım etmez :84: tamam bazen naylon eldiven giyip yardım ediyor hakkını yemiyim ama :1: demek o işe yarıyor, ben de alam o zaman rengarenk olur herhalde sünger:9:

benim tırnaklarım çok çabuk uzar, iyice mi hızlanır acep :26: hani fiyatı iyiymiş bakım için alayım diyeceğim ama törpü, kesme üşendiğim şeyler genelde:78:

benim annemden gelen genler sayesinde sağ baş parmak dışında etim yok diyebilirim diplerde, annemin bu konuya yorumu yıllardır, allah dağına göre kar verirmiş, bilmiş ben uğraşamam manikürle falan vermemiş o etleri der durur:60::60:

ya o aseton benim de aklımda oluyor hep ama çok uzak işte:5: bi de bazen aklımdan geçiyor taksime giderken önce oraya gitsek elimizde bi bidon asetonla nevizade'ye geçsen nasıl olur:60::60:

ohh fotolar geliyor sonunda, gelicek miymiş cevahir'e renkler, off ben gidene kadar onlar da biter allah bilir, anadolu yakasında arayam tarayam be nyine:5:

mavala da demek ki bi aseton markası genel kültür olsun di mi, opak oce opaaaak :66::66:

çatlak mısın arkadaşım:60::60:
genek kültür:60::60: opak oce opak oceee:60::60:
mavala marka kuzu tırnak bakım şeysileri var
çok luzumsuz pahalı:1:

Eki Görüntüle 163841
Eki Görüntüle 163840
Eki Görüntüle 163839

Faydalı bir Claire's çıkartması olmuş, iyi günlerde kullan. :)

Konad gayet güzel olmuş yaw bunu bir ben beceremiyorum. Tek tırnak yapıp bırakırsam iyi, ya da iki. Ama 10 tırnağıma da aynı deseni yapacaksam mutlaka kaydırıyorum. :(

Bu arada, Golden Rose'un fırçalarından nefret ettiğimi daha önce söylemiş miyim?! Hep renk beğenip alıp sonra söyleniyorum, başka şişelere boşaltıp kullanacağım bu ojeleri. Yeni manikür yapmışım, tırnak diplerim pırıl pırıl, 107 sürmeye kalktım hani şu mavi siyah var ya... Ama rezalet fırça yüzünden dipleri batırdım, sadece bu markada böyle oluyor... Temizleyeyim dedim ama istediğim gibi olmadı. Üstüne matlaştırıcı sürdüm, loş ışıkta güzel duruyor kusurlar görünmüyor ya. :))) Üstüne altın sarısı Konad yapasım var ama yine yamuk yumuk yaparsam silmem gerekecek...

evet ya şu paris serisi berbat ötesi fırçalara sahip
renkler güzel olsa da fırça mahvediyo işi
konadı da yamuk yumuk yapa yapa öğrencez canım
bazen ben öyle alakasız şekiller çıkarıyorum ki:1:

Hahaha ben de bir süredir evde sebze ayıklamayı reddediyorum. :)))) İşin komiği, en çok sebzeyi de ben yiyorum. :))

Ben de geçen gün alt yarısı (patileri) çıkmayan kediyi kanatlı kalp ile tamamladım, acayip bir şey çıktı ortaya. Tabii ki fotoğrafı yok, çeker miyim? :))) Ama o hali gözümün önünden gitmiyor zavallı kedinin. :)))

Back