• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

Çok eskiden teyzem yapardı ondan alırdım sonra bıraktı. Geçenlerde şans eseri internette kataloğu ve yeni çıkan ürünlerle indirimleri görünce teyzemi aradım, ben yapmıyorum ama arkadaşlara sorayım dedi, ben de öyle ulaşabildim. Belki burada ilgili bir sayfa filan vardır, daha önce görmedim ama belki o şekilde bulunabilir. Minik bir kavanoz ama şaşırtıcı şekilde bereketli de, sanırım yoğunluğu yüzünden. Kullanım alanı da çok geniş, mesela benim dudaklarım sık kurur, sürdüğüm saniyede yumuşacık yapıyor.

ya ben de bi tane var minik pembe kavanozda
dirsekler katiküller için olan
o mu acaba çıkaramadım şimdi

Çok eskiden teyzem yapardı ondan alırdım sonra bıraktı. Geçenlerde şans eseri internette kataloğu ve yeni çıkan ürünlerle indirimleri görünce teyzemi aradım, ben yapmıyorum ama arkadaşlara sorayım dedi, ben de öyle ulaşabildim. Belki burada ilgili bir sayfa filan vardır, daha önce görmedim ama belki o şekilde bulunabilir. Minik bir kavanoz ama şaşırtıcı şekilde bereketli de, sanırım yoğunluğu yüzünden. Kullanım alanı da çok geniş, mesela benim dudaklarım sık kurur, sürdüğüm saniyede yumuşacık yapıyor.

madem konusu geçti bende sorayım :1: benim tırnaklarımın uzayan kısımının tabakası kalkıyor engelleyemedim bunu özelliklede baş parmaklarımda. napabilirim

sorunu tam anlayamadım canım ama
sanırım tırnakların soyuluyo doğru mu anlamışım
bunun için
ellerini bolca vazelinleyip limon kolonyası döküp
poşet geçirip yarım saat kadar beklersen
hem ellerine bakım yapmış olursun
hem de tırnakların güçlenir.

Ta kendisi! :) Ama şimdi onun 2 türü daha çıkmış biri vanilyalı diğeri karamelli, karamelli olan şu an dudağımda ve burnuma gelen yanık şeker kokusu aklımı başımdan almış durumda! Acayip güzel bir şey. Tabii işlev olarak pembe kavanozdakiyle aynı, onun aromalandırılmışı bunlar...

saol kuzucum
resim kalitesi nasıl yeni makinanın fena sayılmaz he
claristen aldıklarını en kısa zamanda bekliyoruz one göre

Makineyi başarılı buldum, güle güle kullan kuzum:nazar: Biraz evvel Claire's den aldığım 47 numarayı sürdüm, kurusun hem diğerlerini çekip eklerim hem sürdüğümü...

hani hani foto gelmemişşş:20:

ne demek flamenca, evet ancak bugün boşalttım mesaj kutumu, bu ara koşturmam çok da, aklıma bile gelmedi açıkçası dolmuş olabileceği:26: asıl ben teşekkür ederim paylaşımın için:16:

bu arada gabrini ojeleri az gördüğümü sanıyorum ama gördüm sanki, nette değil mağazada görmüş olmayı umuyorum kafam karıştı nerde gördüm kiii:44:

destinayd, aramıza hoş geldinnn, ben de sadece ten rengine yakın, şeffaf ya da şeffaf beyaz vb renkler sürerdim yıllardır, taa ki bu topiclerden virüs kapana kadar :9:

bu arada tek kat ojeyi falan daha kolay kemirirsin belki ama aşağıda kılıçbalığının da tavsiye ettiği kurutucudan edinirsen oje üzerine bir de ondan sürersen kemirmesi kalın olur zevk vermez belki ne dersin. benim de şu anda bir arkadaşım yememek için renk renk ojeler sürüyor, gerçekten işe yarıyor, e tabii iltifatlar alıyor ojeli tırnaklarına ya bu da motive ediyor sanırım:34:

:13::23::12:

Bir saat içinde fotolar burada:1::1::1:

claries oceleri stok yapmalı o zaman
yakalasam affetmem
çok sevdiğim civit mavisi bi tonu var fazla
almadığıma ne pişmanım:37:

Sende görüğüm mavi galiba değil mi civit mavisi dediğin...Bahsettiğin oysa ondanda aldım, 8-9 tane vardı...

Bana mavi renklerden fobi geldi, en son başıma gelen mavi kazasından sonra... :( American Apparel'in bir ojesi tırnaklarımı hatta -ojeyi gayet düzgün çıkardığım halde- parmaklarımı öyle bir boyadı ki, günlerce arındıramadım. Şimdi altına base sürsem de korkuyorum mavilerden.... Bahsettiğin maviden ve biraz koyusundan almıştım ama süremiyorum korkudan...
Birkaç hafta önce Cevahir Claire's'de en fazla 15 renk seçeneği vardı, ve büyük çoğunluğu da sedece en canlı renklerdi, şimdi durum nedir bilmiyorum, bir gidip bakmak lazım...
Başka nerelerde var Claire's? Ben sadece Cevahir'dekini biliyorum.
Bu gün baktığımda 10 tane falan renk kalmıştı ama gelir dedi kız...

imgres

roon marka asetonum
ama malesef eminönünden başka yerde görmedim
kuaför malzemeleri satan yerlerde var
koca bi bidon gibi görüntüsü
uzun zamanda gidiyo beni anca bu boy paklıyo:1:

Sayende aldığım ve çok memnun kaldığım asetonların efendisi:1::1::1:

Bu sayfa süper olmuş, ben de takip edeceğim...

Bu arada, aseton almaya Eminönü'ne gideceğim galiba, anlattığın etkisi ve hindistan cevizi kokusu beni o taraflara doğru çağırıyor. :27:

sağol canım beğenmene sevindim
senin de paylaşımlarını beklerim
yolun düşerse mutlaka al başka aseton kullanamaz olucaksın
emin ol:12:

sağol canım beğenmene sevindim
senin de paylaşımlarını beklerim
yolun düşerse mutlaka al başka aseton kullanamaz olucaksın
emin ol:12:

Kılıçbalığı da şimdi demiş asetonların efendisi diye. Bana Eminönü yolları göründü demek ki. :27:

Ben de sayfa açtım sonunda, sanırım 2 gün oldu. Ojelerim ve Ben diye. :) Daha çok fazla paylaşımım olmadı birkaç oje tanıttım ama devam edeceğim. Cümbür cemaat kafayı sıyırdık ojelerle, Allah sonumuzu hayır etsin. :27:

Kılıçbalığı da şimdi demiş asetonların efendisi diye. Bana Eminönü yolları göründü demek ki. :27:

Ben de sayfa açtım sonunda, sanırım 2 gün oldu. Ojelerim ve Ben diye. :) Daha çok fazla paylaşımım olmadı birkaç oje tanıttım ama devam edeceğim. Cümbür cemaat kafayı sıyırdık ojelerle, Allah sonumuzu hayır etsin. :27:

gerçekten hakediyo ama bu övgüyü
5 liraya bu kadar iyi aseton nerde ben evdeki
küçük aseton şişelerine koyuyorum
hatta geçen kız kardeşim dandik marka bi aseton şişesinde
bu bizim roonu kullanıyo haberi yok
abla asetonda olayı aşmışsın mavala mı koydun bunun içine dedi:9:
mavala halt etmiş yanında:1:

gerçekten hakediyo ama bu övgüyü
5 liraya bu kadar iyi aseton nerde ben evdeki
küçük aseton şişelerine koyuyorum
hatta geçen kız kardeşim dandik marka bi aseton şişesinde
bu bizim roonu kullanıyo haberi yok
abla asetonda olayı aşmışsın mavala mı koydun bunun içine dedi:9:
mavala halt etmiş yanında:1:

Ay Mavala'nın kullandım çok iyiydi demek ondan da iyi. Tamam ben yarın gidiyorum Eminönü'ne. Duramayacağım! :27: :52:

Ta kendisi! :) Ama şimdi onun 2 türü daha çıkmış biri vanilyalı diğeri karamelli, karamelli olan şu an dudağımda ve burnuma gelen yanık şeker kokusu aklımı başımdan almış durumda! Acayip güzel bir şey. Tabii işlev olarak pembe kavanozdakiyle aynı, onun aromalandırılmışı bunlar...

bi şekilde temin etmem lazım karamele bayılırım oriflame üye bile olurum şimdi:1:

hayırlı olsun sayfan uğrar taciz ederim arada
ocelerle çozuttuk valla
olsun bu da bi hobi
yersen:27:

bi şekilde temin etmem lazım karamele bayılırım oriflame üye bile olurum şimdi:1:

ocelerle çozuttuk valla
olsun bu da bi hobi

Karamele bayılıyorsan buna delireceksin, garanti veriyorum sana. :) Vanilyalısını daha sürmedim ama o da güzel kokuyor, karamele delirdim ben, yanık şeker kokusunu çok seviyorum. :)

Gel valla sayfama, kafana göre bir şeyler de ekleyebilirsin istediğin gibi... Cozutalım ne olacak, en zararsız alışkanlık bu yine... Hem dediğin gibi hobi. Ve bizler koleksiyoncuyuz. :82:

Karamele bayılıyorsan buna delireceksin, garanti veriyorum sana. :) Vanilyalısını daha sürmedim ama o da güzel kokuyor, karamele delirdim ben, yanık şeker kokusunu çok seviyorum. :)

Gel valla sayfama, kafana göre bir şeyler de ekleyebilirsin istediğin gibi... Cozutalım ne olacak, en zararsız alışkanlık bu yine... Hem dediğin gibi hobi. Ve bizler koleksiyoncuyuz. :82:

şimdi sipariş veriyorum fiyatı da düşmüş:21:

$121.JPG
Bunlar bu gün aldığım ciciler...
$082.jpg
Claire's 47 numaranın tırnaktaki hali...Açıkçası şişede daha hoş, vişne çürüğü gibi gözüken bir renk olmasına rağmen tırnakta alelade bir kahverengi gibi duruyor, kısaca olmasada olur bir renk...
$143-1.jpg

Bu da pek beğenmediğim Claire's 47 üzerine yaptığım Konad desenlerinden biri...Yarın daha uygun bir ışıkta çekmeyi planlıyorum...

Hayırlısı olsun, sayfanı merakla takip edeceğim...

ocelerle çozuttuk valla
olsun bu da bi hobi

Aynen öyle vallahi, hobi, kolleksiyon kim ne derse desin...İyi ki bulaşmış bu hastalık bana...Amaaaa oriflame hani bana hani bana?

Aynen öyle:1::1::1:

şimdi sipariş veriyorum fiyatı da düşmüş:21:

Nerden baktın kuzu ya bende isterim...

Hayırlısı olsun, sayfanı merakla takip edeceğim...

Aynen öyle vallahi, hobi, kolleksiyon kim ne derse desin...İyi ki bulaşmış bu hastalık bana...Amaaaa oriflame hani bana hani bana?

Aynen öyle:1::1::1:

Nerden baktın kuzu ya bende isterim...

kuzu sana da sipariş verdim tabikisi:27:

Back