rica ederim canım
http://www.kadinlarkulubu.com/guzel...irnak-bakiiminda-denenmis-etkili-urunler.html
tırnak bakımı ürünlerini burdan takip edebilirsin
arada kaynamamsı için ayrı bi konu açtım
Bu sayfa süper olmuş, ben de takip edeceğim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim canım
http://www.kadinlarkulubu.com/guzel...irnak-bakiiminda-denenmis-etkili-urunler.html
Çok eskiden teyzem yapardı ondan alırdım sonra bıraktı. Geçenlerde şans eseri internette kataloğu ve yeni çıkan ürünlerle indirimleri görünce teyzemi aradım, ben yapmıyorum ama arkadaşlara sorayım dedi, ben de öyle ulaşabildim. Belki burada ilgili bir sayfa filan vardır, daha önce görmedim ama belki o şekilde bulunabilir. Minik bir kavanoz ama şaşırtıcı şekilde bereketli de, sanırım yoğunluğu yüzünden. Kullanım alanı da çok geniş, mesela benim dudaklarım sık kurur, sürdüğüm saniyede yumuşacık yapıyor.
Çok eskiden teyzem yapardı ondan alırdım sonra bıraktı. Geçenlerde şans eseri internette kataloğu ve yeni çıkan ürünlerle indirimleri görünce teyzemi aradım, ben yapmıyorum ama arkadaşlara sorayım dedi, ben de öyle ulaşabildim. Belki burada ilgili bir sayfa filan vardır, daha önce görmedim ama belki o şekilde bulunabilir. Minik bir kavanoz ama şaşırtıcı şekilde bereketli de, sanırım yoğunluğu yüzünden. Kullanım alanı da çok geniş, mesela benim dudaklarım sık kurur, sürdüğüm saniyede yumuşacık yapıyor.
rica ederim canım
madem konusu geçti bende sorayım benim tırnaklarımın uzayan kısımının tabakası kalkıyor engelleyemedim bunu özelliklede baş parmaklarımda. napabilirim
ya ben de bi tane var minik pembe kavanozda
dirsekler katiküller için olan
o mu acaba çıkaramadım şimdi
saol kuzucum
resim kalitesi nasıl yeni makinanın fena sayılmaz he
claristen aldıklarını en kısa zamanda bekliyoruz one göre
hani hani foto gelmemişşş
ne demek flamenca, evet ancak bugün boşalttım mesaj kutumu, bu ara koşturmam çok da, aklıma bile gelmedi açıkçası dolmuş olabileceği:26: asıl ben teşekkür ederim paylaşımın için
bu arada gabrini ojeleri az gördüğümü sanıyorum ama gördüm sanki, nette değil mağazada görmüş olmayı umuyorum kafam karıştı nerde gördüm kiii:44:
destinayd, aramıza hoş geldinnn, ben de sadece ten rengine yakın, şeffaf ya da şeffaf beyaz vb renkler sürerdim yıllardır, taa ki bu topiclerden virüs kapana kadar
bu arada tek kat ojeyi falan daha kolay kemirirsin belki ama aşağıda kılıçbalığının da tavsiye ettiği kurutucudan edinirsen oje üzerine bir de ondan sürersen kemirmesi kalın olur zevk vermez belki ne dersin. benim de şu anda bir arkadaşım yememek için renk renk ojeler sürüyor, gerçekten işe yarıyor, e tabii iltifatlar alıyor ojeli tırnaklarına ya bu da motive ediyor sanırım
:13:
claries oceleri stok yapmalı o zaman
yakalasam affetmem
çok sevdiğim civit mavisi bi tonu var fazla
almadığıma ne pişmanım
Bu gün baktığımda 10 tane falan renk kalmıştı ama gelir dedi kız...Bana mavi renklerden fobi geldi, en son başıma gelen mavi kazasından sonra... American Apparel'in bir ojesi tırnaklarımı hatta -ojeyi gayet düzgün çıkardığım halde- parmaklarımı öyle bir boyadı ki, günlerce arındıramadım. Şimdi altına base sürsem de korkuyorum mavilerden.... Bahsettiğin maviden ve biraz koyusundan almıştım ama süremiyorum korkudan...
Birkaç hafta önce Cevahir Claire's'de en fazla 15 renk seçeneği vardı, ve büyük çoğunluğu da sedece en canlı renklerdi, şimdi durum nedir bilmiyorum, bir gidip bakmak lazım...
Başka nerelerde var Claire's? Ben sadece Cevahir'dekini biliyorum.
roon marka asetonum
ama malesef eminönünden başka yerde görmedim
kuaför malzemeleri satan yerlerde var
koca bi bidon gibi görüntüsü
uzun zamanda gidiyo beni anca bu boy paklıyo
canım ben istanbul da süvari kozmetikten aldım
ama kozmetikçilerde de olabilir watsons da var mı hiç hatırlamıyorum
Bu sayfa süper olmuş, ben de takip edeceğim...
Bu arada, aseton almaya Eminönü'ne gideceğim galiba, anlattığın etkisi ve hindistan cevizi kokusu beni o taraflara doğru çağırıyor.
sağol canım beğenmene sevindim
senin de paylaşımlarını beklerim
yolun düşerse mutlaka al başka aseton kullanamaz olucaksın
emin ol
Kılıçbalığı da şimdi demiş asetonların efendisi diye. Bana Eminönü yolları göründü demek ki.
Ben de sayfa açtım sonunda, sanırım 2 gün oldu. Ojelerim ve Ben diye. :) Daha çok fazla paylaşımım olmadı birkaç oje tanıttım ama devam edeceğim. Cümbür cemaat kafayı sıyırdık ojelerle, Allah sonumuzu hayır etsin.
gerçekten hakediyo ama bu övgüyü
5 liraya bu kadar iyi aseton nerde ben evdeki
küçük aseton şişelerine koyuyorum
hatta geçen kız kardeşim dandik marka bi aseton şişesinde
bu bizim roonu kullanıyo haberi yok
abla asetonda olayı aşmışsın mavala mı koydun bunun içine dedi
mavala halt etmiş yanında
Ta kendisi! :) Ama şimdi onun 2 türü daha çıkmış biri vanilyalı diğeri karamelli, karamelli olan şu an dudağımda ve burnuma gelen yanık şeker kokusu aklımı başımdan almış durumda! Acayip güzel bir şey. Tabii işlev olarak pembe kavanozdakiyle aynı, onun aromalandırılmışı bunlar...
Kılıçbalığı da şimdi demiş asetonların efendisi diye. Bana Eminönü yolları göründü demek ki.
Ben de sayfa açtım sonunda, sanırım 2 gün oldu. Ojelerim ve Ben diye. :) Daha çok fazla paylaşımım olmadı birkaç oje tanıttım ama devam edeceğim. Cümbür cemaat kafayı sıyırdık ojelerle, Allah sonumuzu hayır etsin.
bi şekilde temin etmem lazım karamele bayılırım oriflame üye bile olurum şimdi
hayırlı olsun sayfan uğrar taciz ederim arada
ocelerle çozuttuk valla
olsun bu da bi hobi
yersen
Karamele bayılıyorsan buna delireceksin, garanti veriyorum sana. :) Vanilyalısını daha sürmedim ama o da güzel kokuyor, karamele delirdim ben, yanık şeker kokusunu çok seviyorum. :)
Gel valla sayfama, kafana göre bir şeyler de ekleyebilirsin istediğin gibi... Cozutalım ne olacak, en zararsız alışkanlık bu yine... Hem dediğin gibi hobi. Ve bizler koleksiyoncuyuz. :82:
bi şekilde temin etmem lazım karamele bayılırım oriflame üye bile olurum şimdi
hayırlı olsun sayfan uğrar taciz ederim arada
ocelerle çozuttuk valla
olsun bu da bi hobi
yersen
Karamele bayılıyorsan buna delireceksin, garanti veriyorum sana. :) Vanilyalısını daha sürmedim ama o da güzel kokuyor, karamele delirdim ben, yanık şeker kokusunu çok seviyorum. :)
Gel valla sayfama, kafana göre bir şeyler de ekleyebilirsin istediğin gibi... Cozutalım ne olacak, en zararsız alışkanlık bu yine... Hem dediğin gibi hobi. Ve bizler koleksiyoncuyuz. :82:
şimdi sipariş veriyorum fiyatı da düşmüş
Hayırlısı olsun, sayfanı merakla takip edeceğim...
Aynen öyle vallahi, hobi, kolleksiyon kim ne derse desin...İyi ki bulaşmış bu hastalık bana...Amaaaa oriflame hani bana hani bana?
Aynen öyle
Nerden baktın kuzu ya bende isterim...
kuzu sana da sipariş verdim tabikisi
Canım Amonra'm, çoook teşekkür ederim, beni unuttuğunu nasıl düşünebilirm ki zaten