• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

bu ara bendede oje tutkuus başladı yaa :D bende istiyom bende bende büyütmekk :D

bu arada internetimde sorun var akşamları giremiyorum
kuduruyorum sinirden
komşuyla ortak internet böyle oluyo işte
kendime internet paketi alcam araştırıyorum:36:

amoşşşşşşşşşşş hamuş :78:
benim siparişlerimi aldın mı :78:
bide flormar deli güzel oceler cıkarmış
buluşmaada kaşla göz arası kacmamız lazım :78:

amoşşşşşşşşşşş hamuş :78:
benim siparişlerimi aldın mı :78:
bide flormar deli güzel oceler cıkarmış
buluşmaada kaşla göz arası kacmamız lazım :78:

canım hepsini bulamadım malesef kalmamış
ama cuma günü tekrar bakıcam belki gelmiştir diye
buluşmaya birazcuk erken gelin
oceciler ortalığı talan edelim:27:

Eki Görüntüle 149368 Eki Görüntüle 149366 Eki Görüntüle 149367

Konad denemem...Foto makinem evin haydutları tarafından gasp edilip hala geri verilmediği için yine cep telefonu ile çektim, bu yüzden fotolar yine berbat...

guzel olmus amaaaa ama :5: bende istiyorum
canım hepsini bulamadım malesef kalmamış
ama cuma günü tekrar bakıcam belki gelmiştir diye
buluşmaya birazcuk erken gelin
oceciler ortalığı talan edelim:27:

oluuurrr:66:

guzel olmus amaaaa ama :5: bende istiyorum

oluuurrr:66:
Sanada alalım canım, cumartesi konuşuruz...

bağırma hulen parnak kadar cocuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bak psikopata baglar bi ağlarım susturamazsın :14::14:
:78:

:1::1::1:

oooofff, yavyummm :51:, çok güselll olmuşşş. takma tırnak gibimmm sankiii :32:

Çok teşekkür ederim azıcık daha uzatsam daha iyi olacak galiba...

Bu arada ellerim çok çok kuruyor kızlar, o kadar krem sürüyorum bana mısın demiyor, bana bir tavsiyeniz var mı? Sanırım soğuktan çatlıyor ellerim :14:

bu ara bendede oje tutkuus başladı yaa :D bende istiyom bende bende büyütmekk :D

:46: aha bi dene de daha bizden , hoş geldin aramıza:9:
bu arada internetimde sorun var akşamları giremiyorum
kuduruyorum sinirden
komşuyla ortak internet böyle oluyo işte
kendime internet paketi alcam araştırıyorum:36:

komşuyla ortak mı :60: araştır yav altı üstü bi kaç pahalı oje parası :1: he ama siz limitsiz kullanıyorsunuzdur belki di mi :26:

saolun kızlar
yok bebelik gelmiyo ama galiba
bu yönetimden bana bi mesaj aklına başına devşir
oceyi moceyi bırak bebek yap
demeye getiriyolar:1:
kısmetse ilerde olur
olmasa da olur farketmez yani:27:

kulaklarını tıkaa:36: o mesajlara amonram, baksana hamilelikte oje zararlı olur heralde aseton maseton hep kimyasal sonuçta:9:

bağırma hulen parnak kadar cocuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bak psikopata baglar bi ağlarım susturamazsın :14::14:
:78:

:60::60: minik ya parnak kadar çocuk tabii:60: aman şimdi biri de gelip parnak değil parmak yazarsa buraya tutmayın beni:60::60:

Sanada alalım canım, cumartesi konuşuruz...

:1::1::1:

Çok teşekkür ederim azıcık daha uzatsam daha iyi olacak galiba...

Bu arada ellerim çok çok kuruyor kızlar, o kadar krem sürüyorum bana mısın demiyor, bana bir tavsiyeniz var mı? Sanırım soğuktan çatlıyor ellerim :14:

valla kılıçım balığım, benim anladığım önce koruyacaksın, yani her daim eldiven, yoksa ne kadar krem mrem sürse de insan iflah olmuyor kolay kolay,ya da ben pek krem süremediğim için. cebimde hep eldiven vardır, azıcık soğukta bile takarım:9: temizlik yaparken de beyaz eldivenlerden kullanmaya çalışıyorum artık çünkü temizlik ürünleri de mahvediyor. çamaşır suyu olmasa bile...

:46: aha bi dene de daha bizden , hoş geldin aramıza:9:

komşuyla ortak mı :60: araştır yav altı üstü bi kaç pahalı oje parası :1: he ama siz limitsiz kullanıyorsunuzdur belki di mi :26:

kulaklarını tıkaa:36: o mesajlara amonram, baksana hamilelikte oje zararlı olur heralde aseton maseton hep kimyasal sonuçta:9:

:60::60: minik ya parnak kadar çocuk tabii:60: aman şimdi biri de gelip parnak değil parmak yazarsa buraya tutmayın beni:60::60:

valla kılıçım balığım, benim anladığım önce koruyacaksın, yani her daim eldiven, yoksa ne kadar krem mrem sürse de insan iflah olmuyor kolay kolay,ya da ben pek krem süremediğim için. cebimde hep eldiven vardır, azıcık soğukta bile takarım:9: temizlik yaparken de beyaz eldivenlerden kullanmaya çalışıyorum artık çünkü temizlik ürünleri de mahvediyor. çamaşır suyu olmasa bile...

Sürekli eldiven kullanıyorum dışarı çıktığımda, evdede bir şey yapmam gerekiyorsa bunu eldivenle yapıyorum ama anlayamadım sebebini, normalde hiç bir şekilde katiküllerim soyulmaz mesela ama bakıyorum krem sürmeyince yoluk bir görüntü var bu ara, sadece oradada değil elimin üzeride sert geliyor dokununca...Annem sana öyle geliyor diyor ama :1::1::1:

Sürekli eldiven kullanıyorum dışarı çıktığımda, evdede bir şey yapmam gerekiyorsa bunu eldivenle yapıyorum ama anlayamadım sebebini, normalde hiç bir şekilde katiküllerim soyulmaz mesela ama bakıyorum krem sürmeyince yoluk bir görüntü var bu ara, sadece oradada değil elimin üzeride sert geliyor dokununca...Annem sana öyle geliyor diyor ama :1::1::1:

e o kadar kolluyorsan hakkaten sana öyle geliyordur belki de:9: artık ellerimizi incelemekten kafayı yiycez malum :9:

e o kadar kolluyorsan hakkaten sana öyle geliyordur belki de:9: artık ellerimizi incelemekten kafayı yiycez malum :9:

Ben normalde hiç takmam, gerçi şimdide takmış değilim ama belki ısı farkından dolayı çatlayıp duruyordur...Şimdi gözüme kestirdiğim bir el kremine biraz medicassol, bir ölçü gliserin 1 çay kaşığı zeytinyağı 10 damla buğday yağı ve 1 çorba kaşığı limon suyu ekleyeceğim...Bir süre bunu kullanayım bakalım nasıl olacak...Bu da işe yaramazsa parafine başlayacağım...

Back