- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.637
- 823
ay tilki lafı güzelmiş
hem de upuuzuuuunnn bi yol![]()
Olsun öğretmenimiz iyi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay tilki lafı güzelmiş
hem de upuuzuuuunnn bi yol![]()
Olsun öğretmenimiz iyi:13:
:82:
Eki Görüntüle 144289
kızlar bunlarda benim ojelerim ve oje kutum. şimdilik bu kadarlar :78:
Eki Görüntüle 144289
kızlar bunlarda benim ojelerim ve oje kutum. şimdilik bu kadarlar :78:
canım yaa ben hayatta manikür yapmamış biriyim :97: , ellerime pek bakmazdım aslında , buraya takılalı bir kaç oce aldım o kadar, heveslendirdiniz beni :86: . dur bir kaç ocemin resmini daha ekliyimOjelerde çok güzel, manikürde çok güzel olmuş canım eline sağlık...Şimdilik bu kadar diyorsun ama tez zamanda o sayı artar emin ol![]()
off rengarenk ne güzel kutu ooooo
![]()
güzel ocelere güzel kutu, koçtaşta var :13:
canım yaa ben hayatta manikür yapmamış biriyim :97: , ellerime pek bakmazdım aslında , buraya takılalı bir kaç oce aldım o kadar, heveslendirdiniz beni :86: . dur bir kaç ocemin resmini daha ekliyim![]()
güzel ocelere güzel kutu, koçtaşta var :13:
Ben karton çizme kutusuna koydum ama Koçtaş'tan plastik çizme kutusu almayı düşünüyorum en azından dışarıdan bakınca görünür ocelerim :)
olur bebişim daha çok ojemiz olur. buna şükür :87:.bu da iyi fikir, ama daha sandalet kutusu bile doldurmaz benimkiler :84:![]()
Ben karton çizme kutusuna koydum ama Koçtaş'tan plastik çizme kutusu almayı düşünüyorum en azından dışarıdan bakınca görünür ocelerim :)
bakmam lazım benim deee
sakladığım şeyleri koymak için de çok güzel rengarenk oceler gibiii
bu da iyi fikir, ama daha sandalet kutusu bile doldurmaz benimkiler :84:![]()
olur bebişim daha çok ojemiz olur. buna şükür :87:.
çizmee kutusu![]()
ben normal ayakkabı kutusu alıcaktım ama haklısın çizme anca yeter fallaha![]()
bu pastel 74 mu?? ben hiçbir yerde bulamıyorum çıldırıcam yaa![]()