Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

ben kacırmadım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
benide götürün eminönüne
lush a gidicem bende tırnak bakımı için ürün alcam

kızlar kadınlar gününde % 50 indirim olucak ya tüm kozmetikçilerde, siz neler almayı planlıyorsunuz, liste yapalımm mı beraber ne alıcağımı bilerek gitmek istiyorum yoksa hep alakasız işe yaramaz şeyler alıp dönüyorum..şöyle rujlardan,fondötenlerden,allıklardan,farlardan vs.. aklınıza ne geliyorsa yazın bana olur muu eczanelerdeki ürünler de giriyor indirime..

ee cevahire gitcektik hani:26:
eminönü yolları taştan

Amonra sen çıkardın beni beni baştan :)

ben kacırmadım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
benide götürün eminönüne
lush a gidicem bende tırnak bakımı için ürün alcam

Bizsiz gitme kız, çok severim ben lush'ı

Çok iyi fikir...

kızlaaar 14 şubat telaşlarından gelemedim dün

ay vitamin gibi geldiniz harikasınız yine

yorgun savasci ne guzel olmus ojen.valla bende inglottaki fiyatlara oha dedim di ama oradaki renkler tek kelimeyle super eger bulamazsam alirim diyorum
sağ olasınnn:78: ben daha yeniyim de bu oce işinde, önce ucuzlardan takılıyım diyorum ileride tabii doyumsuz olacağım için ben de alabilirim sanırım, hiç büyük konuşamıyorum bu konuda

Şımarık çocuklar gibiyim arkadaş ya olmaz ki ama

süper süper olmuş bi e laci ya da siyahla dene de aşık ol

ay denemem lazım yakın zamandaaa

kızlarr malesef bugün watsona gittim maybelline 3 al 2 öde devam ediyor ammaa occelerde indirim neyim yok dün sonmuş (((

bi dahaki sefere, bakın nasıl olsa haberleşiyoruz buradan

ee cevahire gitcektik hani:26:
eminönü yolları taştan

istanbulda olanlarla yapabiliriz minik aslında
bi cumartesi günü oje alışverişi

savulun oce manyakları geliyoooo

oje alıcımmm, oje alıcımmm, oje alıcımmmmm :78:

Amonra sen çıkardın beni beni baştan :)

Bizsiz gitme kız, çok severim ben lush'ı

Çok iyi fikir...

hepimizi çıkardı baştan hepimizi

hepimiz baştan çıkmaya hazırmışız

Hiç sorma :)

Bende gittim bu gün watsons'a sonunda oje matlaştırıcıma kavuştum, bir alana 2. %50 ye yetiştim hiç değilse...Çatlayan oje aldım 4 renk, en kısa zamanda 2 tane daha beyaz alıp renk karışımları yapmayı düşünüyorum boş şişelere...Bu arada golden rose quick dry'da buldum alıverdim, bir kaç tanede yine golden rose tırnak bakım ürünü aldım...İyi ki tanımışım seni Amonra, ne harika bir iş yaptın böyle :)

Nihayet çatlayan oce alıp ilk denemelerimi annem ve kendim üzeründe yaptım...anneme beyaz baz üzerine pembiş sürdüm, kendime ise koyu lacivert baz üzerine beyaz...Değişik oldu :)

ilk iki resim bana, sonuncusu annişime ait :)

kuzu altın sarısının üstüne siyah yap feciiiiiiii güzel oluyo
altın sarısı golden rose 85 ti sanırım

ellerin güzelmiş bu arada
ben bi el fetişistiyim

kuzu altın sarısının üstüne siyah yap feciiiiiiii güzel oluyo
altın sarısı golden rose 85 ti sanırım

ellerin güzelmiş bu arada
ben bi el fetişistiyim

Tamam tatlım golden rose altın sarısı var zaten, yarın ilk iş onu yapmak olacak...İltifatın için teşekkür ederim tatlım :) bu arada dediğim gibi quick dry aldım, gerçektende hemen kurutuyormuş yahu, ilginç...

kuzu çok güzel olmuş amma oce almışsın la
devlet bana üstün hizmet madalyası versin
resmen ekonomiye can verdik ya

annenin elleri de maşallah çıtır eli gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…